Näitused > Toimunud > SEB GALERII

SEB GALERII 08.03.2006-07.04.2006

Vanalinna Hariduskolleegiumi õpetajate ja õpilaste loomingu näitus

VAIMNE PÄRAND

Mõned aastad tagasi alustatud traditsiooni jätkuna leiavad ka sel kevadel SEB Ühispanga Galeriis eksponeerimist Vanalinna Hariduskolleegiumi poolt juba üheksandat korda korraldatud omaloomingukonkursil osalenud tööd.

Kui käia iga päev mööda samu tänavaid, vaadata välja samadest akendest ja istuda samades kohvikutes, siis võib juhtuda, et me kasvame ümbrusega täiesti kokku. Meist ja linnast saab üks organism – mis on hea, kui ainult selle kokkukasvamise ja harjumisega ei kaasneks tardumust ja automaatsust. Igapäevasest harjunud rutiinist ülesraputamiseks ja oma igapäevase kooli-töö-linna keskkonna võlude taasmärkamiseks oli 2006. aasta omaloomingukonkurss pühendatud vaimsele pärandile ja oma koolile vanalinnas, konkurss tähistab ka Vanalinna Hariduskolleegiumi ja Muusikamaja 20. tegevusaastat.

Õpilased on oma suhte kooli ja vanalinna vormistanud leidlikult nii filmides, maalides, lauamängus, fotodes kui köidetes ja autoriraamatutes.
Erinevalt varasematest aastatest esinevad tänavu näitusel ka õpetajad.

Omaloomingu konkursi raames valmistatud töid saab paralleelselt näitusega SEB Ühispanga Galeriis vaadata ka Tallinna Keskraamatukogus kuni 27. märtsini.

< tagasi