Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 20.04.2006 14:29-20.04.2006 00:00

HAUS GALLERY XVIII ART AUCTION, 2006 spring. Old Masters Painting

Old Masters Painting

< back
(sold)Heinalised
1. Andrei Jegorov Heinalised 1910. Oil, cardboard 41 x 59 cm Starting price 3 643 Final price 4 793
(sold)Talu mändide vahel
2. Paul Liivak Talu mändide vahel 1924. Water-colours, pastel, paper Lm. 51 x 60 cm Starting price 1 214 Final price 2 365
(sold)Tants
3. Felix Randel Tants 1926. Oil, veneer 31 x 34 cm Starting price 959 Final price 2 908
(sold)Toompea vaade
4. Paul Burman Toompea vaade 1920. Water-colours Vm. 23 x 30 cm Starting price 1 470 Final price 1 470
(sold)Luiged
5. Anatoli Kaigorodov Luiged 1920. Water-colours, pen, paper Lm. 10 x 16 cm Starting price 447 Final price 447
(sold)Õhtu
6. Anatoli Kaigorodov Õhtu 1931. Oil, distemper, cardboard 40 x 52 cm Starting price 2 173 Final price 3 994
(sold)Maastik mändidega
7. Eduard Poland Maastik mändidega 1931. Oil, canvas 45 x 60 cm Starting price 1 853 Final price 2 045
(sold)Äärelinn
8. Aleksander Vardi Äärelinn 1931. 1 55 x 68 cm (not framed) Starting price 3 451 Final price 10 290
(sold)Talvine Tartu vaade
9. Aleksander Vardi Talvine Tartu vaade 1933. Oil, canvas 58 x 67 cm Starting price 3 771 Final price 7 925
(sold)Bukett vaasis
10. Andrus Johani Bukett vaasis 1936. Oil, canvas 55 x 50 cm Starting price 3 707 Final price
(sold)Bukinist Tournelle’i kaldapealsel
11. Andrus Johani Bukinist Tournelle’i kaldapealsel 1937. Oil, canvas 55 x 72 cm Starting price 4 346 Final price 10 226
(sold)Vaade külatänavale
12. Ants Murakin Vaade külatänavale 1930. Oil, veneer 79 x 78 cm Starting price 3 196 Final price 9 012
Maastik
13. Johannes Võerahansu Maastik 1940. Oil, cardboard 38 x 46 cm (not framed) Starting price 3 196 Final price
Maastik rukkihakkidega
14. Johannes Võerahansu Maastik rukkihakkidega 1941. Oil, veneer 38 x 45 cm (not framed) Starting price 383 Final price
(sold)Maastik Tartu lähistel
15. Johannes Võerahansu Maastik Tartu lähistel 1940. Oil, veneer 57 x 72 cm Starting price 3 259 Final price 3 899
Lilled
16. Elmar Kits Lilled 1944. Oil on veneer 33 x 47 cm (not framed) Starting price 1 598 Final price
(sold)Naised ja hobused I – II
17. Lepo Mikko Naised ja hobused I – II 1943. Oil, paper 39, 28 x 42 cm Starting price 2 940 Final price 2 940
(sold)Naised ja hobused I – II
17. Lepo Mikko Naised ja hobused I – II 1943. Oil, paper 39, 28 x 42 cm Starting price 2 940 Final price 2 940
(sold)Maastik
18. Endel Kõks Maastik 1944. Oil, veneer 57 x 67 cm Starting price 3 004 Final price 4 218
(sold)Õitsvad õunapuud
19. Otto Paas Õitsvad õunapuud 1946. Oil, cardboard 48 x 60 cm Starting price 895 Final price 1 630
(sold)Suplejad
20. Johannes Uiga Suplejad 1946. Oil, canvas 54 x 46 cm Starting price 1 981 Final price 1 981
(sold)Sügismaastik
21. Eduard Kutsar Sügismaastik 1947. Oil, veneer 25 x 33 cm Starting price 1 150 Final price 2 493
(sold)Kihnu maastik tütarlastega
22. Juhan Püttsepp Kihnu maastik tütarlastega 1954. Oil, cardboard 24 x 34 cm Starting price 895 Final price 1 214
(sold)Autoportree
23. Valdur Ohakas Autoportree 1955. Oil, paper 9 x 10 cm Starting price 831 Final price 831
(sold)Manija küla
24. Olga Terri Manija küla 1955. Oil, canvas 60 x 81 cm Starting price 2 301 Final price 2 301
(sold)Natüürmort
25. Valerian Loik Natüürmort 1957. Oil, canvas 47 x 59 cm Starting price 1 470 Final price 1 470
(sold)Kivil istudes
26. Raivo Korstnik Kivil istudes 1959. Oil, canvas 40 x 60 cm Starting price 1 150 Final price 1 853
(sold)Talumaja
27. Richard Uutmaa Talumaja 1959. Oil, cardboard 32 x 48 cm Starting price 1 662 Final price 4 154
(sold)Naisakt seljaga
28. Valerian Loik Naisakt seljaga 1950. Oil, canvas 55 x 49 cm Starting price 1 598 Final price 2 269
(sold)Laevatehase töölised tulevad maale
29. Eerik Haamer Laevatehase töölised tulevad maale 1950. Oil, masonite 46 x 63 cm Starting price 4 282 Final price 4 985
(sold)Viljandi järv
30. Juhan Muks Viljandi järv 1950. Oil, cardboard 63 x 79 cm Starting price 2 876 Final price 2 876
Rand õhtul Kastnas
31. Henn Roode Rand õhtul Kastnas 1960. Oil, cardboard 53 x 75 cm Starting price 1 406 Final price
(sold)Saaremaa
32. Richard Sagrits Saaremaa 1961. Oil, cardboard, veneer 34 x 50 cm Starting price 1 278 Final price 1 598
(sold)Natüürmort
33. Linda Kits-Mägi Natüürmort 1961. Oil, canvas 63 x 77 cm Starting price 1 790 Final price 1 790
(sold)Turistid Piusa koobastes
34. Varmo Pirk Turistid Piusa koobastes 1963. Distemper, cardboard 70 x 49 cm Starting price 767 Final price 1 630
Ühtses ringis
35. Elmar Kits Ühtses ringis 1967. oil, canvas 89 x 71.5 cm (framed) Starting price 2 684 Final price 4 921
Vaade Peipsile
36. Lepo Mikko Vaade Peipsile 1968. Oil, canvas 73 x 116 cm Starting price 2 876 Final price
Airscape
37. Endel Kõks Airscape 1969. Gouache, mixed technique, paper33 53 x 73 cm Starting price 2 109 Final price
(sold)Nelgid
38. Agu Pihelga Nelgid 1970. Oil, canvas 60 x 49 cm Starting price 1 150 Final price 1 534
(sold)Natüürmort kullerkuppudega
39. Richard Uutmaa Natüürmort kullerkuppudega 1971. Oil, canvas 60 x 81 cm Starting price 3 771 Final price 3 867
(sold)Maastik
40. Alfred Kongo Maastik 1976. Oil, cardboard 54 x 66 cm (not framed) Starting price 2 556 Final price