Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_130.jpg

Haus Gallery 20.04.2006 14:30-20.04.2006 00:00

HAUS GALLERY XVIII ART AUCTION, 2006 spring. Old Masters Graphics and Drawing

Old Masters Graphics and Drawing

(sold)Kolm graatsiat
1. Eduard Wiiralt Kolm graatsiat 1925. Lito Plm 35 x 22 cm Starting price 2 173 Last bid - Final price 3 451
(sold)Inglite mäng( illustrats.  ”La Septimanie
2. Eduard Wiiralt Inglite mäng( illustrats. ”La Septimanie 1927. Wood engraving Plm 21 x 16 cm Starting price 895 Last bid - Final price 1 023
(sold)Figuraalkompositsioon
3. Paul Burman Figuraalkompositsioon 1920. Pencil Vm. 28 x 22 cm Starting price 767 Last bid - Final price 1 086
(sold)Mänd
4. Roman Nyman Mänd 1930. Pencil, coloured pencil Vm. 29 x 45 cm Starting price 1 342 Last bid - Final price 1 758
(sold)Näod ja lilled
5. Eduard Wiiralt Näod ja lilled 1930. Copper engraving Plm 25 x 20 cm Starting price 2 237 Last bid - Final price 3 643
(sold)Käed ja jalad
6. Erich Pehap Käed ja jalad 1932. Coloured chalk, coal, paper Vm. 34 x 51 cm Starting price 575 Last bid - Final price 575
(sold)Lamav akt kanepiriidel
7. Eduard Wiiralt Lamav akt kanepiriidel 1933. Wood engraving Km. 21 x 15 cm Starting price 1 917 Last bid - Final price 3 100
(sold)Absindijoojad
8. Eduard Wiiralt Absindijoojad 1933. Wood engraving Km. 21 x 15 cm (not framed) Starting price 1 086 Last bid - Final price 2 844
(sold)Tänaval
9. Erich Pehap Tänaval 1939. Soft lacquer Plm 23 x 17 cm Starting price 447 Last bid - Final price 607
(sold)Kaameli pea
10. Eduard Wiiralt Kaameli pea 1938. Etching Plm 39 x 30 cm Starting price 1 470 Last bid - Final price 2 908
(sold)Berberi tüdruk kaameliga
11. Eduard Wiiralt Berberi tüdruk kaameliga 1940. Soft lacquer Plm 49 x 39 cm Starting price 2 493 Last bid - Final price 7 861
(sold)Rehepeks
12. Alo Hoidre Rehepeks 1945. Lito Vm. 30 x 41 cm Starting price 447 Last bid - Final price 575
Säinad kausis
13. Raoul Kernumees Säinad kausis 1974. lito, oil pastel Km. 43 x 50 cm (not framed) Starting price 511 Last bid - Final price 1 086
(sold)Tartu motiiv
14. Ernst Tiido Tartu motiiv 1947. Soft lacquer Plm 24 x 35 cm Starting price 511 Last bid - Final price 511
(sold)Nina kaluriküla
15. Ernst Tiido Nina kaluriküla 1948. Etching, aquatint Plm 24 x 32 cm Starting price 447 Last bid - Final price 511
(sold)Magav tüdruk
16. Karl Burman juunior Magav tüdruk 1948. Coloured pencil Vm. 42 x 29 cm Starting price 703 Last bid - Final price 991
(sold)Elu varemetes
17. Eduard Wiiralt Elu varemetes 1948. Etching Plm 8 x 8 cm Starting price 703 Last bid - Final price 1 598
(sold)Küla Saaremaal
18. Günther Reindorff Küla Saaremaal 1949. Coal Vm. 37 x 47 cm Starting price 1 534 Last bid - Final price 2 588
Lillemotiiv I - III
19. Lydia Mei Lillemotiiv I - III 1940. Gouache Km. 14 x 10 cm Starting price 959 Last bid - Final price -
Lillemotiiv I – III
19. Lydia Mei Lillemotiiv I – III 1940. Gouache Km. 14 x 10 cm Starting price 959 Last bid - Final price -
(sold)Lillemotiiv I - III
19. Lydia Mei Lillemotiiv I - III 1940. Gouache Km. 14 x 10 cm Starting price 959 Last bid - Final price 1 342
(sold)Viimne kohtupäev
20. Arthur Mihkelsoo Viimne kohtupäev 1940. Pencil, pastel Lm. 49 x 38 cm Starting price 703 Last bid - Final price 959
Sadamavaade
21. Juhan Nõmmik Sadamavaade 1951. Ink, paper Lm. 27 x 33 cm Starting price 415 Last bid - Final price -
(sold)Akt
22. Richard Kaljo Akt 1957. Lino-cut 45 x 33 cm (not framed) Starting price 575 Last bid - Final price 1 055
(sold)Kaluri käed
23. Ilmar Torn Kaluri käed 1958. Lino-cut Plm 43 x 60 cm Starting price 575 Last bid - Final price 991
(sold)Akt
24. Aino Bach Akt 1958. Aquatint 26 x 23 cm Starting price 767 Last bid - Final price 1 662
(sold)Hiina motiiv
25. Vladimir Bogatkin Hiina motiiv 1959. Etching, aquatint Plm 36 x 61 cm Starting price 511 Last bid - Final price 511
(sold)Valged tulbid
26. Silvia Leitu Valged tulbid 1950. Lito Km. 55 x 39 cm Starting price 320 Last bid - Final price 320
(sold)Õhtu Roomas
27. Evald Okas Õhtu Roomas 1961. Dry point, aquatint Plm 31 x 35 cm (not framed) Starting price 447 Last bid - Final price 735
(sold)Maastik majaga
28. Juhan Püttsepp Maastik majaga 1961. Pencil Vm. 21 x 27 cm Starting price 511 Last bid - Final price 511
(sold)Natüürmort
29. Avo Keerend Natüürmort 1963. Coloured lino-cut Plm 37 x 30 cm Starting price 447 Last bid - Final price 639
(sold)Muinasjutulind (L´oisseau fabuleux)
30. Karin Luts Muinasjutulind (L´oisseau fabuleux) 1964. Etching Plm 25 x 32 cm Starting price 383 Last bid - Final price 767
(sold)Maastik
31. Günther Reindorff Maastik 1968. Ink, paper Vm. 10 x 16 cm Starting price 895 Last bid - Final price 1 853
(sold)Rainbow-woman I
32. Endel Kõks Rainbow-woman I 1970. Ink, coloured pencil, mixed technique Lm. 66 x 51 cm Starting price 959 Last bid - Final price 959
(sold)Rainbow-woman II
33. Endel Kõks Rainbow-woman II 1970. Ink, coloured pencil, mixed technique Lm. 66 x 51 cm Starting price 895 Last bid - Final price 1 438
(sold)Lõvi
34. Ants Vomm Lõvi 1970. Coloured chalk Lm. 43 x 30 cm Starting price 383 Last bid - Final price 383
(sold)Mehhiko muusikud
35. Endel Kõks Mehhiko muusikud 1972. Felt-tip pen, gouache, mixed technique Vm. 42 x 56 cm Starting price 895 Last bid - Final price 895
(sold)Kolga-Aabla vaade
36. Johannes Võerahansu Kolga-Aabla vaade 1974. Coal Lm. 32 x 44 cm Starting price 639 Last bid - Final price 703