Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_141.jpg

Haus Gallery 24.10.2006 14:24-24.10.2006 00:00

HAUS GALLERY XIX ART AUCTION, 2006 autumn. Old Masters Graphics and Drawings

On October 24th at 5 PM in Haus Gallery

< back
(sold)Natüürmort
1. Eduard Wiiralt Natüürmort 1926. Coloured wood engraving Km. 26 x 20 cm Starting price 4 090 Final price 6 455
(sold)Plakat E. Wiiralti esimesele personaalnäitusele
2. Eduard Wiiralt Plakat E. Wiiralti esimesele personaalnäitusele 1927. Woodcut Km. 16 x 12 cm Starting price 447 Final price 1 182
(sold)Sööming (Orgia)
3. Eduard Wiiralt Sööming (Orgia) 1928. Etching Plm 8 x 11 cm Starting price 959 Final price 1 694
(sold)Kirg
4. Eduard Wiiralt Kirg 1929. Etching Plm 17 x 13 cm Starting price 2 301 Final price 4 090
(sold)L. Petrov-Grünbergi portree
5. Eduard Wiiralt L. Petrov-Grünbergi portree 1929. Aquatint. Plm 32 x 28 cm Starting price 2 429 Final price 2 588
(sold)Mustjala pank
6. Ernö Koch Mustjala pank 1932. Coloured pencil, paper Lm. 38 x 28 cm Starting price 575 Final price 575
Neegri pea
7. Eduard Wiiralt Neegri pea 1933. Wooden engraving Plm 21 x 16 cm Starting price 2 045 Final price
(sold)Etüüdid maalile „Puie all” Istuv tütarlaps
8. Andrus Johani Etüüdid maalile „Puie all” Istuv tütarlaps 1936. m Lm. 31 x 29 cm Starting price 767 Final price 767
Etüüdid maalile „Puie all” Daam päevavarjuga
9. Andrus Johani Etüüdid maalile „Puie all” Daam päevavarjuga 1936. Sanguine, paper Lm. 35 x 22 cm Starting price 383 Final price
(sold)Pariisi katused
10. Andrus Johani Pariisi katused 1937. Ink, paper Lm. 26 x 33 cm Starting price 703 Final price 703
(sold)Pariisi bukinistid
11. Arkadio Laigo Pariisi bukinistid 1937. Woodcut Km. 22 x 26 cm Starting price 575 Final price 991
(sold)Tsirkus
12. Erich Pehap Tsirkus 1938. Wooden engraving Plm 14 x 11 cm Starting price 256 Final price 256
(sold)Arkeia
13. Eduard Wiiralt Arkeia 1938. Dry point Plm 24 x 48 cm Starting price 2 429 Final price 10 290
(sold)Kompositsioon figuuridega
14. Adamson-Eric Kompositsioon figuuridega 1937-1939. Pencil, paper Lm. 50 x 33 cm Starting price 1 086 Final price 2 620
(sold)Kaktus
15. Salome Trei Kaktus 1939. Lito Plm 26 x 10 cm Starting price 383 Final price 383
(sold)Ingel
16. Herman Talvik Ingel 1937-1940. Monotype Km. 44 x 33 cm (not framed) Starting price 447 Final price 447
(sold)Hommik metsas
17. Günther Reindorff Hommik metsas 1941. Etching Plm 14 x 18 cm Starting price 895 Final price 2 365
(sold)Vana hoov
18. Günther Reindorff Vana hoov 1941. Etching Plm 15 x 11 cm Starting price 639 Final price 2 333
Tütarlaps aktiga
19. Kristjan Teder Tütarlaps aktiga 1941. Sanguine, paper Vm. 66 x 47 cm Starting price 575 Final price
(sold)Mustlaspoiss
20. Märt Roosma Mustlaspoiss 1941. Dry point Plm 22 x 14 cm Starting price 256 Final price 575
(sold)Istuv daam
21. Eduard Wiiralt Istuv daam 1941. Mezzotint Plm 49 x 31 cm Starting price 2 173 Final price 4 602
(sold)Monika
22. Eduard Wiiralt Monika 1942. Mezzotint Plm 49 x 32 cm Starting price 2 173 Final price 4 218
(sold)Tütarlaps (Lydia Maaser)
23. Salome Trei Tütarlaps (Lydia Maaser) 1942. Dry point Plm 25 x 18 cm (framed) Starting price 320 Final price
(sold)Viljandi maastik
24. Eduard Wiiralt Viljandi maastik 1943. Dry point Plm 38 x 65 cm Starting price 3 323 Final price 7 733
(sold)Tuuleiil
25. Günther Reindorff Tuuleiil 1943. Lino engraving Km. 24 x 30 cm Starting price 1 726 Final price 3 259
(sold)Õhtune maastik
26. Günther Reindorff Õhtune maastik 1944. Mezzotint Plm 8 x 16 cm Starting price 575 Final price 1 374
(sold)Ruhnu naised
27. Eerik Haamer Ruhnu naised 1953. Lino-cut Km. 15 x 17 cm Starting price 320 Final price 1 246
(sold)Kevadised veed
28. Aleksander Möldroo Kevadised veed 1958. Monotype, water-colours Plm 69 x 54 cm Starting price 767 Final price 1 310
(sold)Neiu Brüsselist
29. Evald Okas Neiu Brüsselist 1958. Dry point, aquatint Plm 34 x 24 cm Starting price 320 Final price 1 023
(sold)Rannamänd
30. Günther Reindorff Rannamänd 1958. Pencil, paper Lm. 39 x 31 cm Starting price 1 790 Final price 4 602
Tantsijad kuuvalgel
31. Arthur Mihkelsoo Tantsijad kuuvalgel 1950-1960. Pastel, chalk, gouache, paper Lm. 30 x 22 cm (framed) Starting price 352 Final price
(sold)Hiina Veneetsia
32. Vladimir Bogatkin Hiina Veneetsia 1950-1960. Lito Km. 25 x 13 cm Starting price 256 Final price 479
(sold)Kohvik
33. Richard Kaljo Kohvik 1961. Ink, paper Km. 21 x 20 cm Starting price 447 Final price 1 598
(sold)Seltskond laua ümber
34. Erich Pehap Seltskond laua ümber 1962. Author’s technique Km. 29 x 18 cm Starting price 447 Final price 1 055
(sold)Jaapanlanna
35. Evald Okas Jaapanlanna 1964. Autolitho Km. 40 x 26 cm Starting price 447 Final price 1 118
(sold)Püügirajoonis
36. Priidu Aavik Püügirajoonis 1967. Etching Plm 48 x 64 cm Starting price 320 Final price 320
(sold)Vanapagan ja hundid
37. Ott Kangilaski Vanapagan ja hundid 1971. Etching Plm 35 x 18 cm Starting price 639 Final price 639
(sold)Natüürmort mustal foonil
38. Avo Keerend Natüürmort mustal foonil 1972. Plastic cutting Plm 35 x 33 cm Starting price 256 Final price 895
(sold)Miim Pariisis
39. Endel Kõks Miim Pariisis 1975. Ink, water-colours Km. 34 x 42 cm Starting price 895 Final price 1 182
(sold)Regatt ümber Tjörni saare
40. Eerik Haamer Regatt ümber Tjörni saare 1978. Lito Km. 42 x 59 cm Starting price 575 Final price 1 086