Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_142.jpg

Haus Gallery 24.10.2006 14:00-24.10.2006 00:00

HAUS GALLRY XIX ART AUCTION, 2006 autumn. Old Masters Painting

On October 24th at 7.30 PM in Haus Gallery

< back
(sold)Napoli vaade
1. Karl Alexander von Winkler Napoli vaade 1904. Water-colours Lm. 35 x 25 cm Starting price 895 Final price 1 566
(sold)Perseus
2. Nikolai Triik Perseus 1908-1913. Water-colours, pencil, paper Lm. 21 x 18 cm Starting price 4 985 Final price 11 185
(sold)Lehmad
3. Andrei Jegorov Lehmad 1909-1917. Oil, cardboard 22 x 29 cm Starting price 3 068 Final price 3 068
(sold)Laht paatidega
4. Andrei Jegorov Laht paatidega 1917. Gouache, cardboard 26 x 36 cm Starting price 2 493 Final price 3 707
Maastik kaljudega
5. Balder Tomasberg Maastik kaljudega 1917-1918. Water-colours Vm. 32 x 42 cm Starting price 831 Final price
(sold)Vaade tänavale
6. Ado Vabbe Vaade tänavale 1922. Water-colours Lm. 42 x 30 cm Starting price 1 023 Final price 1 630
(sold)Õhtupoolik
7. Ants Murakin Õhtupoolik 1920-1930. Oil, cardboard 70 x 80 cm Starting price 3 387 Final price 9 715
Natüürmort kaladega
8. Julius Klever Natüürmort kaladega 1928. Oil, cardboard 49 x 39 cm (framed) Starting price 3 963 Final price
(sold)Saare maastik
9. Nikolai Kull Saare maastik 1930-1940. Oil, canvas 41 x 57 cm Starting price 1 470 Final price 10 354
(sold)Vaade Riia mäele
10. Eduard Maaser Vaade Riia mäele 1943. Water-colours Lm. 47 x 34 cm Starting price 447 Final price 1 694
(sold)Tallinna vaade
11. Anatoli Treškin Tallinna vaade 1945. Water-colours, gouache, pencil, cardboard Vm. 34 x 24 cm Starting price 703 Final price 1 406
(sold)Pikk jalg
12. Julius Gentalen Pikk jalg 1946. Oil, veneer 40 x 31 cm Starting price 895 Final price 1 630
Peegli ees
13. Erich Pehap Peegli ees 1948. Oil, masonite 46 x 53 cm Starting price 3 707 Final price
(sold)Kaluriküla
14. Richard Uutmaa Kaluriküla 1945-1950. Oil, veneer 65 x 82 cm Starting price 3 323 Final price 13 102
(sold)Rootsi rannik
15. Ants Murakin Rootsi rannik 1950-1960. Oil, collage, cardboard Km. 37 x 46 cm Starting price 831 Final price 1 534
(sold)Sügisene maastik
16. Ants Murakin Sügisene maastik 1950-1960. Oil, collage, cardboard Km. 38 x 46 cm Starting price 831 Final price 1 821
(sold)Kündjad
17. Karl Burman (seenior) Kündjad 1951. Water-colours Vm. 15 x 36 cm Starting price 895 Final price 895
(sold)Võiduajamine
18. Karl Burman (seenior) Võiduajamine 1953. Water-colours Lm. 20 x 32 cm Starting price 575 Final price 1 023
Kaukaasia vaade
19. Kalju Nagel Kaukaasia vaade 1953. Oil, canvas, cardboard 25 x 34 cm Starting price 895 Final price
(sold)Sügis õuel
20. Richard Uutmaa Sügis õuel 1953. Oil, cardboard 49 x 70 cm Starting price 2 940 Final price 7 094
Festivalile ettevalmistus
21. Kristjan Teder Festivalile ettevalmistus 1950-1960. Oil, cardboard 49 x 69 cm Starting price 2 045 Final price
(sold)Talvine taluõu
22. Karl Burman (seenior) Talvine taluõu 1955. Water-colours Lm. 25 x 29 cm Starting price 703 Final price 1 278
(sold)Maanteel
23. Karl Burman (seenior) Maanteel 1956. Water-colours, gouache, cardboard Lm. 18 x 24 cm Starting price 767 Final price 959
Areenil
24. Endel Kõks Areenil 1958. Water-colours Vm. 44 x 34 cm Starting price 1 086 Final price
(sold)Lilled lillelisel foonil
25. Lepo Mikko Lilled lillelisel foonil 1958. Oil, canvas 61 x 46 cm (framed) Starting price 1 726 Final price
(sold)Järv paadi ja sillaga
26. Raivo Korstnik Järv paadi ja sillaga 1961. Oil, canvas 58 x 79 cm Starting price 1 150 Final price 1 150
(sold)Baleriinid
27. Raivo Korstnik Baleriinid 1962. Oil, cardboard 69 x 81 cm Starting price 1 214 Final price 1 694
(sold)Lilled
28. Rudolf Sepp Lilled 1962. Oil, paper Vm. 57 x 39 cm Starting price 703 Final price 703
(sold)Pirita
29. Sigrid Uiga Pirita 1960-1965. Oil, canvas 67 x 80 cm Starting price 1 470 Final price 1 470
(sold)Arbuusid
30. Henn Roode Arbuusid 1963. Oil, cardboard 51 x 63 cm Starting price 1 662 Final price 2 588
(sold)Kunstnik ja modell
31. Erich Pehap Kunstnik ja modell 1966. Oil, paper Lm. 54 x 30 cm Starting price 703 Final price 1 246
(sold)Alpikannid
32. Karl Burman Alpikannid 1967. Water-colours Lm. 43 x 65 cm Starting price 767 Final price 767
(sold)Tulbid ja nartsissid
33. Linda Kits-Mägi Tulbid ja nartsissid 1960-1970. Oil, textile, canvas 46 x 55 cm Starting price 2 429 Final price 2 429
(sold)Viljandi järv
34. Juhan Muks Viljandi järv 1960-1970. Oil, cardboard 13 x 29 cm Starting price 831 Final price 831
(sold)Saaremaa
35. Sigrid Uiga Saaremaa 1969. Oil, cardboard 50 x 69 cm Starting price 1 214 Final price 1 214
(sold)Seened
36. Richard Uutmaa Seened 1971. Oil, canvas, cardboard 50 x 70 cm Starting price 2 045 Final price 3 451
Abstraktsioon
37. Juhan Muks Abstraktsioon 1970-1973. Oil, cardboard 62 x 46 cm Starting price 1 726 Final price
(sold)Altja rand
38. Richard Uutmaa Altja rand 1972. Water-colours Lm. 20 x 28 cm Starting price 767 Final price 767
(sold)Lõikuskuu maastik
39. Richard Uutmaa Lõikuskuu maastik 1973. Water-colours Vm. 34 x 46 cm Starting price 1 086 Final price 2 237
(sold)Tallinna katused
40. Raivo Korstnik Tallinna katused 1974. Oil, cardboard 50 x 70 cm Starting price 959 Final price 2 109
(sold)Vaade aknast
41. Agu Pihelga Vaade aknast 1975-1979. Oil, cardboard 86 x 104 cm Starting price 1 790 Final price 2 365
(sold)Pantheoni ees
42. Endel Kõks Pantheoni ees 1982. Water-colours Lm. 16 x 24 cm Starting price 447 Final price 447
Gursuff
43. Helga Jõerüüt Gursuff 1975-1979. Monotype, water-colours Vm. 46 x 57 cm (framed) Starting price 703 Final price
(sold)Hiina roos
44. Valve Janov Hiina roos 1981. Oil, mixed technique, paper 41 x 32 cm (not framed) Starting price 1 214 Final price 1 214
(sold)CS 85
45. Olev Subbi CS 85 1996. Acrylic, oil, masonite 100 x 75 cm Starting price 3 771 Final price 4 857