Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_158.jpg

Haus Gallery 15.04.2007 13:44-24.04.2007 00:00

HAUS GALLERY XX ART AUCTION, 2007 spring Old Masters Paintings

On April 24th at 7.00 pm in Haus Gallery

Auction for Estonian classical paintings.

< back
(sold)Tartu turg
1. Oskar Georg Adolf Hoffmann Tartu turg undated. Oil, plywood 13.6 x 17.8 cm (not framed) Starting price 5 049 Final price 5 049
(sold)Vaade Pakri saarelt
2. Amandus Adamson Vaade Pakri saarelt 1894. Oil, canvas 31.2 x 45.1 cm (framed) Starting price 5 880 Final price 5 880
(sold)Capri maastik
3. Ants Laikmaa Capri maastik 1910. Pastel, paper Vm 31.5 x 47 cm (framed) Starting price 7 669 Final price 7 669
(sold)Natüürmort
4. Oskar Kallis Natüürmort 1912. Oil, canvas 24.5 x 27.7 cm (framed) Starting price 3 643 Final price 3 643
(sold)Maastik
5. Oskar Kallis Maastik 1914. Pastel, paper Lm 12 x 15.5 cm (framed) Starting price 2 748 Final price 3 387
(sold)Pastoraal
6. Anatoli Kaigorodov Pastoraal undated. Distemper, paper (duplicated on cardboard) 34 x 46 cm (not framed) Starting price 1 534 Final price 1 534
Mehe portree
7. Paul Burman Mehe portree undated. Oil, plywood 42 x 37 cm (not framed) Starting price 3 387 Final price
Vesivärav
8. Adamson-Eric Vesivärav 1928. Oil, canvas 46 x 33 cm (not framed) Starting price 5 177 Final price
(sold)Roosid
9. Karin Luts Roosid 1929. Oil, canvas 63.5 x 64 cm (framed) Starting price 3 259 Final price 5 880
(sold)Männid
10. Ardo Sivadi Männid undated. Oil, cardboard 58 x 46 cm (framed) Starting price 1 150 Final price 3 643
(sold)Istuv akt
11. Johannes Greenberg Istuv akt 1930-1931. Oil, canvas 35.3 x 35.8 cm (framed) Starting price 4 282 Final price 8 372
(sold)Ohverdamine
12. Johannes Võerahansu Ohverdamine 1930. Oil, cardboard 55 x 56.5 cm (framed) Starting price 3 451 Final price 3 451
(sold)Lilled
13. Paul Burman Lilled 1934. Water-colour Lm 31.7 x 24.2 cm (not framed) Starting price 895 Final price 895
(sold)Loksa rand
14. Roman Nyman Loksa rand 1934. Oil, canvas 79 x 89.5 cm (framed) Starting price 3 963 Final price 15 019
(sold)Seisev naisakt
15. Aarne Miikmaa Seisev naisakt 1935. Pastel, paper Lm 94 x 54.4 cm (framed) Starting price 2 493 Final price 3 228
(sold)Kivi kangutamas
16. Lepo Mikko Kivi kangutamas 1939. Oil, canvas 71.5 x 72.5 cm (framed) Starting price 3 707 Final price 3 707
(sold)Naine paabulinnuga
17. Evald Okas Naine paabulinnuga 1939. Oil, plywood 30.3 x 38.2 cm (framed) Starting price 1 150 Final price 1 214
Kolm graatsiat
18. Ado Vabbe Kolm graatsiat undated. Oil, cardboard 56 x 53.5 cm (framed) Starting price 4 985 Final price 4 985
(sold)Maastik järvega
19. Boris Ottenberg Maastik järvega 1942. Oil, cardboard 23.7 x 34.7 cm (framed) Starting price 1 150 Final price 1 150
(sold)Varahommikul
20. Endel Kõks Varahommikul 1942. Oil, plywood 25 x 28.7 cm (not framed) Starting price 2 045 Final price 4 570
(sold)Talvine Tartu
21. Kristjan Teder Talvine Tartu 1942. Oil, canvas 64 x 79 cm (framed) Starting price 2 684 Final price 3 515
Maastik metsatukaga
22. Karl Burman Maastik metsatukaga 1945. Water-colour, gouache Vm 31.7 x 42.7 cm (not framed) Starting price 1 023 Final price
Tartu vaade I
23. Eduard Maaser Tartu vaade I 1947. Water-colour Lm 32 x 44.2 cm (not framed) Starting price 767 Final price
(sold)Natüürmort sidrunitega
24. Olga Terri Natüürmort sidrunitega undated. Oil, plywood 59 x 44.5 cm (framed) Starting price 1 150 Final price 2 301
(sold)Palgivedu
25. Andrei Jegorov Palgivedu undated. Distemper, cardboard 59.5 x 80.5 cm (not framed) Starting price 3 963 Final price 6 104
(sold)Alatskivi vaade
26. Aleksander Vardi Alatskivi vaade 1948. Oil, paper 43 x 60.8 cm (framed) Starting price 2 109 Final price 5 177
(sold)Tartu vaade II (katused)
27. Eduard Maaser Tartu vaade II (katused) 1950. Water-colour Lm 33.5 x 43.5 cm (framed) Starting price 831 Final price 831
(sold)Teater Estonia
28. Viktor Leškin Teater Estonia undated. Oil, canvas 65 x 80 cm (framed) Starting price 2 684 Final price 3 291
(sold)Veneetsia
29. Herman Talvik Veneetsia undated. Oil, canvas 65 x 54.5 cm (not framed) Starting price 1 726 Final price 1 726
(sold)Hilissuvine maastik
30. Richard Uutmaa Hilissuvine maastik 1957. Oil, canvas 60 x 81 cm (not framed) Starting price 3 132 Final price 13 485
(sold)Tallinna vaade
31. Julius Gentalen Tallinna vaade 1958. Oil, masonite 60.5 x 91 cm (framed) Starting price 2 748 Final price 2 748
(sold)Paadisadam
32. Julius Gentalen Paadisadam undated. Oil, canvas on cardboard 53 x 63 cm (not framed) Starting price 2 620 Final price 2 620
(sold)Tormine päev
33. Richard Sagrits Tormine päev 1959. Oil, cardboard 48.3 x 68.5 cm (not framed) Starting price 2 173 Final price 3 867
Hobused
34. Eduard Ole Hobused 1959. Water-colour Lm 37.5 x 45.5 cm (not framed) Starting price 1 470 Final price
(sold)Pojengid
35. Julius Gentalen Pojengid 1961. Oil, canvas on cardboard 61 x 50 cm (framed) Starting price 2 429 Final price 2 429
Baleriinid
36. Silvia Jõgever Baleriinid 1963. Oil, paper 60.5 x 42 cm (not framed) Starting price 1 342 Final price
(sold)Baleriin
37. Henn Roode Baleriin undated. Oil, cardboard 74.5 x 52 cm (not framed) Starting price 1 790 Final price 1 917
(sold)Tallinna vanalinna tänav
38. Raivo Korstnik Tallinna vanalinna tänav 1963. Oil, cardboard 69.5 x 49.5 cm (not framed) Starting price 1 023 Final price 1 023
(sold)Rannamaastik
39. Richard Uutmaa Rannamaastik 1966. Water-colour Lm 38.3 x 53.7 cm (not framed) Starting price 1 214 Final price 1 214
Raamatut lugemas
40. Felix Randel Raamatut lugemas undated. Oil, veneer 43 x 40 cm (not framed) Starting price 1 726 Final price
Sügis
41. Felix Randel Sügis 1967. Oil, plywood 43 x 40.5 cm (not framed) Starting price 2 109 Final price
(sold)Vainopea rand
42. Richard Uutmaa Vainopea rand 1971. Water-colour Lm 44 x 64.5 cm (framed) Starting price 1 470 Final price 1 917
Kivid
43. Priidu Aavik Kivid 1979. oil, canvas 65.5 x 99.5 cm (framed) Starting price 2 045 Final price
(sold)Vana talu Saaremaa rannikult
44. Märt Bormeister Vana talu Saaremaa rannikult 1981. Oil, masonite 50 x 78 cm (not framed) Starting price 1 853 Final price 3 803
(sold)Vääna
45. Raivo Korstnik Vääna 1992. Oil, cardboard 40 x 50.5 cm (not framed) Starting price 831 Final price 1 023