Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 22.04.2008 16:03

HAUS GALLERY XXII ART AUCTION 2008 spring. Old Masters Paintings

On April 22th, at 7 PM in Haus Gallery

< back
(sold)Kaevul
1. Gregor von Bochmann Kaevul 1880-1890. 26.5 x 35 cm (not framed) Starting price 2 301 Final price 3 323
Akt
2. Eduard Von Gebhardt Akt 1890-1910. 28.9 x 34.2 cm (not framed) Starting price 1 726 Final price
(sold)Küla Põhja - Saksamaal
3. Eugen Gustav Dücker Küla Põhja - Saksamaal 1910-1916. lm 30 x 47 cm (framed) Starting price 2 876 Final price 2 876
Kõrge kallas
4. Eugen Gustav Dücker Kõrge kallas 1900-1910. 24 x 17.4 cm (not framed) Starting price 1 534 Final price
(sold)Napoli vaade
5. Karl Alexander von Winkler Napoli vaade 1902-1904. 50 x 71 cm (framed) Starting price 7 925 Final price 14 124
(sold)Tallinna turg
6. Andrei Jegorov Tallinna turg 1910-1920. 50.6 x 60.7 cm (framed) Starting price 4 410 Final price 10 290
(sold)Ussikuningas
7. Oskar Kallis Ussikuningas 1912. 40 x 51.3 cm (framed) Starting price 8 117 Final price 8 117
(sold)Võnnu maastik
8. Ants Laikmaa Võnnu maastik 1923. 18 x 29 cm (framed) Starting price 4 666 Final price 7 158
(sold)Võrgumaja
9. Ants Laikmaa Võrgumaja 1913-1915. 24 x 29.7 cm (framed) Starting price 5 305 Final price 8 053
(sold)Neiu portree (Helvi Jürisoo)
10. Villem Ormisson Neiu portree (Helvi Jürisoo) 1914-1916. 77.5 x 64 cm (framed) Starting price 24 926 Final price 25 565
(sold)Murdlainetus
11. Amandus Adamson Murdlainetus 1918-1929. 27 x 34.9 cm (framed) Starting price 4 282 Final price 9 778
(sold)Poiss ja kalur
12. Anatoli Kaigorodov Poiss ja kalur 1934. 67 x 90 cm (framed) Starting price 5 177 Final price 10 609
(sold)Itaalia maastik
13. Konrad Mägi Itaalia maastik 1922-1923. 85.5 x 62.5 cm (framed) Starting price 58 799 Final price 73 498
(sold)Kreeka motiiv
14. Adamson-Eric Kreeka motiiv 1934. 65.5 x 81 cm (framed) Starting price 6 902 Final price 22 433
(sold)Karksi maastik
15. Ants Murakin Karksi maastik 1930-1940. km 22.5 x 32 cm (framed) Starting price 831 Final price 831
(sold)Punane puu
16. Ants Murakin Punane puu 1950-1960. mixed media, paper vm 31.2 x 24.7 cm (framed) Starting price 767 Final price
(sold)Pariisi vaade Seine´i sillaga
17. Andrus Johani Pariisi vaade Seine´i sillaga 1937. 41.5 x 33 cm (framed) Starting price 4 026 Final price 26 204
(sold)Sirelid
18. Märt Bormeister Sirelid 1946. 50 x 60 cm Starting price 1 406 Final price 1 406
(sold)Vääna rand
19. Märt Bormeister Vääna rand 1953. 28.5 x 40.5 cm (not framed) Starting price 1 023 Final price 4 985
(sold)Sügisene Krimm
20. Märt Bormeister Sügisene Krimm 1953. 28.2 x 40.5 cm Starting price 1 023 Final price 1 438
(sold)Pirita
21. Märt Bormeister Pirita 1961. 41.7 x 57 cm Starting price 1 214 Final price 1 790
(sold)Tuuline Põhja - Eesti rannik
22. Märt Bormeister Tuuline Põhja - Eesti rannik 1980. 50 x 79.5 cm Starting price 1 726 Final price 1 726
(sold)Talumotiiv
23. Gustav Raud Talumotiiv 1938. oil, canvas 46.5 x 37.3 cm (not framed) Starting price 1 662 Final price 4 602
(sold)Pirita sadam
24. Karl Burman Pirita sadam 1938. 34.5 x 46.5 cm (not framed) Starting price 831 Final price 1 885
Balti jaam
25. Salme Rida Balti jaam 1940-1950. oil, veneer 77.8 x 63.8 cm (framed) Starting price 1 214 Final price
(sold)Lõuna - Eesti maastik
26. Johannes Võerahansu Lõuna - Eesti maastik 1940-1960. 49 x 69.8 cm (framed) Starting price 2 493 Final price 2 493
(sold)Hoov Jerevanis
27. Richard Uutmaa Hoov Jerevanis 1947. 49.7 x 69.7 cm (not framed) Starting price 3 004 Final price 4 538
(sold)Sügis
28. Richard Uutmaa Sügis 1968. vm 36.5 x 45.3 cm (framed) Starting price 1 726 Final price 2 269
(sold)Karepa
29. Richard Sagrits Karepa 1951. 14.4 x 23.6 cm (not framed) Starting price 767 Final price
(sold)Lamav akt
30. Richard Sagrits Lamav akt 1958. vm 32.7 x 47.8 cm (framed) Starting price 1 342 Final price 2 141
(sold)Vana kalur
31. Evald Okas Vana kalur 1955. 87 x 90 cm (framed) Starting price 7 669 Final price 22 561
(sold)Purjekas merel
32. Evald Okas Purjekas merel 1953. 50 x 67 cm (framed) Starting price 3 771 Final price 3 771
(sold)Pärnu jõel
33. Albert Anni Pärnu jõel 1950-1960. 43.8 x 92 cm (not framed) Starting price 1 662 Final price 2 397
Männid
34. Juhan Nõmmik Männid 1959. 50 x 61.5 cm (not framed) Starting price 2 684 Final price
Natüürmort kõrvitsate ja õuntega
35. Eduard Maaser Natüürmort kõrvitsate ja õuntega 1960. 50 x 70 cm (not framed) Starting price 1 342 Final price
Tipu talu
36. Raivo Korstnik Tipu talu 1960. oil, masonite 22.5 x 34.8 cm (framed) Starting price 1 150 Final price
(sold)Tallinna katused
37. Raivo Korstnik Tallinna katused 1964-1992. 69 x 49 cm (not framed) Starting price 1 023 Final price 1 662
Etüüd sinises
38. Henn Roode Etüüd sinises 1967. oil, cardboard 51.5 x 37.5 cm (framed) Starting price 2 493 Final price
(sold)Kaks naist
39. Endel Kõks Kaks naist 1980. 24 x 33 cm (not framed) Starting price 895 Final price 2 301
(sold)Katamaraan
40. Viktor Leškin Katamaraan 1981. 50 x 70 cm (framed) Starting price 1 214 Final price 1 214
(sold)Natüürmort
41. Valerian Loik Natüürmort 1982. 60 x 49.5 cm (not framed) Starting price 1 534 Final price 1 534