Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 28.10.2008 14:04

HAUS GALLERY XXIII ART AUCTION 2008 autumn. Old Masters Graphics and Drawings

On October 28th, at 5 PM in Haus Gallery

< back
(sold)Akt
1. Jaan Koort Akt 1908-1910. Lm 25.2 x 14.3 cm (not framed) Starting price 383 Final price 671
(sold)Mehe portree
2. Jaan Koort Mehe portree 1916. Lm 39.7 x 35 cm (not framed) Starting price 831 Final price 831
(sold)Miniatuurne maastik
3. Gori Miniatuurne maastik 1911. Km 23.3 x 4.5 cm (not framed) Starting price 192 Final price 192
Hommik
4. Eduard Wiiralt Hommik 1920. linocut Km 13.4 x 17.8 cm (framed) Starting price 1 150 Final price
(sold)Nägemus (Kristus Emmause teel)
5. Eduard Wiiralt Nägemus (Kristus Emmause teel) 1925. Plm 24.3 x 17.8 cm (not framed) Starting price 1 342 Final price 1 406
(sold)Susanna
6. Eduard Wiiralt Susanna 1924-1925. Plm 32.2 x 19.7 cm (not framed) Starting price 2 429 Final price 2 493
(sold)Absindijoojad
7. Eduard Wiiralt Absindijoojad 1933. Km 21.3 x 15.8 cm (not framed) Starting price 1 598 Final price 1 598
(sold)Kaameli pea
8. Eduard Wiiralt Kaameli pea 1938-1950. Plm 39 x 30 cm (not framed) Starting price 1 981 Final price 1 981
Noor araablane
9. Eduard Wiiralt Noor araablane 1940. mezzotinto Plm 23.8 x 24.5 cm (framed) Starting price 2 429 Final price
Eesti neiu
10. Eduard Wiiralt Eesti neiu 1942. colouerd aquatinta plm 39.4 x 32.2 cm (framed) Starting price 2 429 Final price
(sold)Autoportree
11. Märt Laarman Autoportree 1921. Plm 17.4 x 13.2 cm (not framed) Starting price 383 Final price 383
(sold)Sadam (mapist
12. Märt Laarman Sadam (mapist "7 puulõiget") 1923. gravure Plm 23 x 17 cm (framed) Starting price 383 Final price 383
Leinav Linda
13. Kristjan Raud Leinav Linda 1927-1933. pencil, paper Lm 19.5 x 35 cm (framed) Starting price 4 602 Final price
(sold)Petseri kloostri motiiv
14. Adamson-Eric Petseri kloostri motiiv 1934. Km 10.7 x 12.6 cm (framed) Starting price 575 Final price 575
(sold)Naised
15. Arkadio Laigo Naised 1934. Plm 30.4 x 20 cm (not framed) Starting price 959 Final price 959
(sold)Hoov
16. Hando Mugasto Hoov 1936. Plm 24.5 x 18.7 cm (not framed) Starting price 447 Final price 543
Illustratsioon
17. Aino Bach Illustratsioon "Mustlaste muinasjuttudele" 1938. aquatint, eau forte Plm 18.5 x 12.3 cm (framed) Starting price 320 Final price
(sold)Magav laps
18. Aino Bach Magav laps 1955. Plm 17 x 18.3 cm (not framed) Starting price 1 470 Final price 2 333
Linda Poobuse portree
19. Aino Bach Linda Poobuse portree 1957. dry point Plm 36.4 x 28.3 cm (framed) Starting price 1 023 Final price
(sold)Lodjad Emajõel
20. Erich Pehap Lodjad Emajõel 1940. Plm 33.2 x 40.4 cm (not framed) Starting price 959 Final price 959
(sold)Akt
21. Erich Pehap Akt 1940. Plm 31.8 x 54.5 cm (not framed) Starting price 831 Final price 831
(sold)Kitseke
22. Erich Pehap Kitseke 1947. Vm 41.7 x 33.5 cm (not framed) Starting price 511 Final price 511
Poiss
23. Kaarel Liimand Poiss 1940. eau forte Km 25.8 x 18.4 cm (framed) Starting price 895 Final price
Sadamas (mapist
24. Ott Kangilaski Sadamas (mapist "Öine linn") 1940. gravure Plm 19.8 x 15.7 cm (framed) Starting price 256 Final price
Põhja-Eesti talu
25. Johann Naha Põhja-Eesti talu 1942-1944. gravure Plm 31.8 x 42.7 cm (framed) Starting price 639 Final price
(sold)Pargis
26. Ernst Tiido Pargis 1942. Plm 30.5 x 23.5 cm (framed) Starting price 447 Final price 447
Tartu motiiv
27. Ernst Tiido Tartu motiiv 1945. dry point Plm 19.4 x 24.2 cm (framed) Starting price 511 Final price
(sold)Öine Tartu motiiv
28. Ernst Tiido Öine Tartu motiiv 1947. Plm 17.5 x 25.6 cm (framed) Starting price 447 Final price 511
Tartu kivisild
29. Nikolai Kummits Tartu kivisild 1944. linocut Plm 19.6 x 24.9 cm (framed) Starting price 703 Final price
(sold)Ruhnu naised
30. Eerik Haamer Ruhnu naised 1953. Km 15 x 17.8 cm (not framed) Starting price 383 Final price 639
(sold)Illustratsioon
31. Richard Kaljo Illustratsioon "Viieteistkümne aastane kapten" 1956. ink Km 9.7 x 11.6 cm (framed) Starting price 256 Final price
Istuv akt
32. Ülo Sooster Istuv akt 1957. ink Lm 27 x 19 cm (framed) Starting price 1 342 Final price
(sold)Konstruktsioonid
33. Evald Okas Konstruktsioonid 1968. aquatint. etching Plm 31.8 x 49.8 cm (not framed) Starting price 575 Final price 959
(sold)Noorus
34. Evald Okas Noorus 1971. Plm 49 x 64.5 cm (not framed) Starting price 639 Final price 639
(sold)Veneetslanna
35. Rein Raamat Veneetslanna 1963. Plm 36 x 49 cm (not framed) Starting price 383 Final price 671
(sold)Lind ja puu
36. Edgar Valter Lind ja puu 1964. Km 26.7 x 13.7 cm (not framed) Starting price 256 Final price 256
Saabastega kass
37. Edgar Valter Saabastega kass 1964. monotype Km 24.5 x 39.5 cm (framed) Starting price 447 Final price
(sold)Allegooria (Joonis)
38. Renaldo Veeber Allegooria (Joonis) 1965. Plm 27.7 x 42.8 cm (not framed) Starting price 575 Final price 575
(sold)Valge puri
39. Karin Luts Valge puri 1967-1969. Plm 16.8 x 12.7 cm (not framed) Starting price 447 Final price 447