Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 01.10.2008 11:11

HAUS GALLERY XXIII ART AUCTION 2008 autumn. Old Masters Paintings

On October 28th, at 7 PM in Haus Gallery

< back
Näitlejad
1. Johannes Greenberg Näitlejad 1916-1918. oil, paper Vm 19.6 x 19.2 cm (framed) Starting price 3 132 Final price
Mary L. portree
2. Ants Laikmaa Mary L. portree 1919. pastel, paper, cardboard 36.5 x 28.2 cm (framed) Starting price 3 004 Final price
(sold)Tants kuldvasika ümber
3. Felix Randel Tants kuldvasika ümber 1932. 87 x 206 cm (framed) Starting price 24 286 Final price 24 286
Tulbid
4. Karl Pärsimägi Tulbid 1933. monotype Km 43 x 31 cm (framed) Starting price 3 387 Final price
(sold)Lilled
5. Paul Burman Lilled 1920-1925. 45.7 x 34.5 cm (not framed) Starting price 2 173 Final price 2 173
Vana botaanikaaed Toompeal
6. Paul Burman Vana botaanikaaed Toompeal 1920-1930. watercolour Lm 24.2 x 32 cm (framed) Starting price 1 534 Final price
(sold)Maja mändide vahel
7. Roman Nyman Maja mändide vahel 1930-1940. 34.5 x 51.2 cm (not framed) Starting price 2 237 Final price 2 237
(sold)Poiss tuviga
8. Aleksander Krims Poiss tuviga 1935-1940. Km 16.2 x 12.5 cm (not framed) Starting price 703 Final price 703
(sold)Lilled vaasis
9. Jaan Grünberg Lilled vaasis 1938. Km 20 x 20 cm (not framed) Starting price 895 Final price 1 502
(sold)Sinised lilled
10. Jaan Grünberg Sinised lilled 1945-1950. oil, masonite Lm 27.4 x 21.6 cm (framed) Starting price 959 Final price
(sold)Tartu kivisild
11. Edmond Arnold Blumenfeldt Tartu kivisild 1942. 68 x 51 cm (framed) Starting price 3 451 Final price 3 451
(sold)Lambapesijad
12. Eerik Haamer Lambapesijad 1943. 38.8 x 48.2 cm (not framed) Starting price 8 117 Final price 8 117
(sold)Järve kaldal
13. Ado Vabbe Järve kaldal 1945. 43.8 x 55.5 cm (framed) Starting price 3 451 Final price 18 023
(sold)Puud maantee ääres
14. Ado Vabbe Puud maantee ääres 1948. Lm 54.8 x 49.5 cm (not framed) Starting price 3 068 Final price 9 651
(sold)Roosid
15. Karl Burman (seenior) Roosid 1946. Lm 32.3 x 44 cm (framed) Starting price 1 023 Final price 1 023
(sold)Tänav Tallinnas
16. Evald Okas Tänav Tallinnas 1946. 73.5 x 56.3 cm (not framed) Starting price 3 387 Final price 4 218
Külatänav Muhus
17. Evald Okas Külatänav Muhus 1960. oil, canvas 71.5 x 99.5 cm (framed) Starting price 3 579 Final price
(sold)Lõuna - Eesti maastik
18. Aleksander Vardi Lõuna - Eesti maastik 1947. 56.5 x 83 cm (not framed) Starting price 3 643 Final price 3 643
(sold)Vääna rand
19. Richard Uutmaa Vääna rand 1948. 81 x 116 cm (framed) Starting price 4 346 Final price 8 500
Pirita
20. Richard Uutmaa Pirita 1958. oil, canvas 35 x 50 cm (framed) Starting price 2 365 Final price
(sold)Äikese-eelsel rannal
21. Richard Uutmaa Äikese-eelsel rannal 1968. 65 x 100 cm (not framed) Starting price 3 259 Final price 6 519
(sold)Altja rand
22. Richard Uutmaa Altja rand 1973. 80 x 115 cm (not framed) Starting price 4 282 Final price 5 560
Meri
23. Richard Uutmaa Meri 1973. oil, canvas 80.5 x 99.5 cm (framed) Starting price 3 387 Final price
Päikeseloojang
24. Richard Uutmaa Päikeseloojang 1976. watercolour Vm 34.3 x 46.2 cm (framed) Starting price 1 214 Final price
(sold)Kullerkupud
25. Richard Uutmaa Kullerkupud 1976. 70 x 50.5 cm (framed) Starting price 2 620 Final price 2 620
(sold)Karepa rand
26. Richard Uutmaa Karepa rand 1977. 49.7 x 69.5 cm (not framed) Starting price 3 068 Final price 3 068
(sold)Pojengid
27. Kristjan Teder Pojengid 1950. 73.5 x 92.5 cm (not framed) Starting price 1 981 Final price 2 908
(sold)Tormine meri
28. Richard Sagrits Tormine meri 1951. 33.5 x 46.2 cm (not framed) Starting price 1 853 Final price 3 387
(sold)Rand
29. Richard Sagrits Rand 1960. 50 x 70 cm (not framed) Starting price 1 534 Final price 1 534
(sold)Vana aed
30. Johannes Saal Vana aed 1954. 39 x 49 cm (not framed) Starting price 2 493 Final price 4 729
(sold)Tartu Ülikooli ees
31. Nigul Espe Tartu Ülikooli ees 1955. Lm 24.7 x 31.2 cm (framed) Starting price 959 Final price 959
Vaikelu juhuslike asjadega
32. Karin Luts Vaikelu juhuslike asjadega 1950-1960. oil, canvas 50 x 60.5 cm (framed) Starting price 1 981 Final price
Sidrunid
33. Gustav Raud Sidrunid 1962. monotype Km 25.7 x 25.2 cm (framed) Starting price 1 214 Final price
(sold)Pajud
34. Alfred Kongo Pajud 1962. 76 x 91 cm (framed) Starting price 3 323 Final price 3 323
Gladiool vaasis
35. Alfred Kongo Gladiool vaasis 1985. tempera, cardboard 50.6 x 41.7 cm (framed) Starting price 1 470 Final price
Kompositsioon figuuridega
36. Elmar Kits Kompositsioon figuuridega 1962. oil, canvas 81.3 x 65 cm (not framed) Starting price 3 259 Final price
Kompositisoon punase tooliga
37. Elmar Kits Kompositisoon punase tooliga 1968. tempera Vm 26.3 x 22.3 cm (framed) Starting price 2 045 Final price
Lilled emale
38. Ellinor Aiki Lilled emale 1963. oil, veneer 61 x 48.7 cm (framed) Starting price 2 812 Final price
Minni ja Marta
39. Ellinor Aiki Minni ja Marta 1968. oil, cardboard 46.5 x 47 cm (framed) Starting price 2 493 Final price
(sold)Äraunustamind
40. Linda Kits-Mägi Äraunustamind 1970-1980. oil, canvas 37.5 x 45.7 cm (framed) Starting price 1 662 Final price 1 662
(sold)Lamav akt sinisel
41. Henn Roode Lamav akt sinisel 1972. 36.5 x 53.5 cm (not framed) Starting price 1 534 Final price 1 630
Sinised iirised
42. Juhan Püttsepp Sinised iirised 1973. oil, canvas on the cardboard 35 x 49.5 cm (framed) Starting price 1 470 Final price
Valge kruusiga bukett
43. Valve Janov Valge kruusiga bukett 1986. oil, cardboard 22.8 x 16.8 cm (framed) Starting price 895 Final price