Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 27.10.2009 15:06

HAUS GALLERY XXV ART AUCTION 2009 autumn

On October 27th, at 8 PM in Haus Gallery

< back
Kahehobuserakend
1. Gregor von Bochmann Kahehobuserakend 1908. watercolour 30 x 45 cm (framed) Starting price 3 387 Final price
Manubia (Tuneesia vaade)
2. Ants Laikmaa Manubia (Tuneesia vaade) 1912. pastel vm 21.5 x 27.8 cm (framed) Starting price 4 346 Final price
(sold)Maastik hobustega
3. Paul Burman Maastik hobustega 1917. oil, cardboard 39.5 x 47 cm (framed) Starting price 2 365 Final price 2 365
Töölised (linoollõigete mapist)
4. Eduard Wiiralt Töölised (linoollõigete mapist) 1920. lino cut km 18.6 x 21.5 cm (framed) Starting price 767 Final price
Suplejad
5. Felix Randel Suplejad 1921. watercolor lm 34.2 x 43.8 cm (framed) Starting price 2 365 Final price
(sold)Rannamaastik
6. Roman Nyman Rannamaastik 1925-1930. oil on canvas 55 x 71.5 cm (framed) Starting price 2 812 Final price 4 218
Laps (Tütarlaps roosas)
7. Elfriede-Margarethe Kingo-Espenberg Laps (Tütarlaps roosas) 1926. oil on canvas 110 x 70 cm (framed) Starting price 1 726 Final price
(sold)Maastik veskiga
8. Andrei Jegorov Maastik veskiga 1927. oil on canvas 60 x 75 cm (framed) Starting price 4 346 Final price 6 136
Natüürmort
9. Paul Burman Natüürmort undated. watercolor lm 31 x 24.4 cm (framed) Starting price 1 023 Final price
(sold)Valge laev
10. Felix Randel Valge laev 1920-1930. oil on canvas 70 x 98 cm (framed) Starting price 3 771 Final price 3 771
(sold)Natüürmort õuntega
11. Ants Murakin Natüürmort õuntega 1930. oil on canvas 77 x 67 cm (framed) Starting price 3 579 Final price 3 579
Õunapuuaed
12. Agu Pihelga Õunapuuaed 1937. oil on canvas 35 x 50.5 cm (framed) Starting price 1 853 Final price
(sold)Maastik
13. August Jansen Maastik 1935-1937. oil on canvas 44 x 69.7 cm (framed) Starting price 3 451 Final price 7 797
(sold)Paadisadam
14. Arkadio Laigo Paadisadam 1938. mixed media lm 30 x 49.8 cm (framed) Starting price 959 Final price 1 438
Tiiger kassiga
15. Eduard Wiiralt Tiiger kassiga 1937-1950. dry point, vernis mou plm 29.8 x 39.8 cm (framed) Starting price 4 346 Final price
(sold)Berberi tüdruk kaameliga
16. Eduard Wiiralt Berberi tüdruk kaameliga 1940. vernis-mou plm 48 x 39.8 cm (framed) Starting price 3 132 Final price 3 132
Noor araablane
17. Eduard Wiiralt Noor araablane 1940. mezzotinto Plm 23.8 x 24.5 cm (framed) Starting price 1 853 Final price
(sold)Vaade Niguliste kirikule
18. Ernö Koch Vaade Niguliste kirikule 1920-1930. coloured drypoint plm 29.8 x 22.4 cm (framed) Starting price 639 Final price
Tartu. Tähtvere park
19. Nigul Espe Tartu. Tähtvere park 1942. oil, masonite vm 20.5 x 24.5 cm (framed) Starting price 895 Final price
(sold)Tartu vaade
20. Eduard Maaser Tartu vaade 1944. watercolor km 31 x 42.2 cm (framed) Starting price 703 Final price
(sold)Metsaoja
21. Günther Reindorff Metsaoja 1943. lino gravure plm 24 x 30.5 cm (framed) Starting price 895 Final price 895
Stalingradi väljak (Tornide väljak)
22. Aleksander Pilar Stalingradi väljak (Tornide väljak) 1951. watercolor lm 30.8 x 41.5 cm (framed) Starting price 1 023 Final price
Maastik puuga
23. Jaan Grünberg Maastik puuga 1940-1950. oil, cardboard lm 18 x 24 cm (framed) Starting price 895 Final price
Õhtune maastik
24. Ants Murakin Õhtune maastik undated. oil, cardboard vm 22.5 x 34 cm (framed) Starting price 703 Final price
(sold)Punane puu
25. Ants Murakin Punane puu 1950-1960. mixed media, paper vm 31.2 x 24.7 cm (framed) Starting price 735 Final price
(sold)Külatänav
26. August Jansen Külatänav 1950-1955. oil on canvas 54 x 78 cm (framed) Starting price 3 132 Final price 4 218
Pühajärve vaade
27. Julius Gentalen Pühajärve vaade 1953. oil on canvas 54 x 72.5 cm (framed) Starting price 2 237 Final price
Vahused lained
28. Julius Gentalen Vahused lained undated. oil, canvas 55.5 x 71 cm (framed) Starting price Final price
(sold)Meri
29. Richard Uutmaa Meri 1957. oil on cardboard 34.5 x 48.7 cm (framed) Starting price 1 342 Final price
(sold)Tormine meri
30. Richard Uutmaa Tormine meri 1957. oil on cardboard 34 x 49 cm (framed) Starting price 1 214 Final price
(sold)Lilled lillelisel foonil
31. Lepo Mikko Lilled lillelisel foonil 1958. Oil, canvas 61 x 46 cm (framed) Starting price 1 853 Final price 2 461
Põhja-Saaremaa rand
32. Günther Reindorff Põhja-Saaremaa rand 1959. pencil vm 22 x 37.5 cm (framed) Starting price 1 790 Final price
Vaskna järv
33. Evald Okas Vaskna järv 1959. oil on canvas 65 x 100 cm (framed) Starting price 3 771 Final price
Linnavaade televisioonimastiga
34. Ado Vabbe Linnavaade televisioonimastiga 1960. mixed media lm 50.7 x 55.2 cm (framed) Starting price 1 981 Final price
(sold)Suvehommik
35. Raivo Korstnik Suvehommik 1960. oil, masonite vm 24 x 34 cm (framed) Starting price 831 Final price
(sold)Õhtune Soonda küla
36. Evald Okas Õhtune Soonda küla 1960. oil on canvas 65 x 100 cm (framed) Starting price 3 323 Final price
Karjala maastik
37. Valdur Ohakas Karjala maastik 1960-1965. oil on paper 60 x 80 cm (framed) Starting price 895 Final price
(sold)Neegertantsijanna (sarjast
38. Evald Okas Neegertantsijanna (sarjast "Pariis") 1962. drypoint, aquatint plm 48.5 x 31.8 cm (framed) Starting price 639 Final price 959
Baleriin
39. Aleksander Vardi Baleriin 1960. ink on paper vm 39 x 27 cm (framed) Starting price 959 Final price
(sold)Akt
40. Edgar Valter Akt 1962. oil on cardboard 72 x 50 cm (framed) Starting price 1 214 Final price 1 214
Kvartett
41. Richard Kaljo Kvartett 1963. gravure vm 48 x 31.5 cm (framed) Starting price 703 Final price
Saunas
42. Ants Viidalepp Saunas 1966. oil on canvas 88 x 63 cm (framed) Starting price 2 748 Final price
Naine lokaalist
43. Evald Okas Naine lokaalist 1967. oil on cardboard 50 x 35 cm (framed) Starting price 2 812 Final price
(sold)Linn mere ääres
44. Evald Okas Linn mere ääres 1968. etching, aquatint plm 32 x 48.7 cm (framed) Starting price 767 Final price
(sold)Kevadine kimp
45. Linda Kits-Mägi Kevadine kimp undated. oil, cardboard 51 x 34.5 cm (framed) Starting price 1 406 Final price
(sold)Sügismaastik
46. Richard Uutmaa Sügismaastik 1969. watercolor lm 49.6 x 69.7 cm (framed) Starting price 1 214 Final price 1 214
(sold)Kuuvalgus
47. Edgar Valter Kuuvalgus undated. oil, cardboard 20 x 25 cm (framed) Starting price 703 Final price 703
(sold)Tango
48. Jüri Arrak Tango 1968. oil on canvas 100 x 105 cm (framed) Starting price 3 963 Final price
(sold)Tartu Ülikool
49. Karl Burman Tartu Ülikool 1965-1975. watercolour vm 34.5 x 47 cm (framed) Starting price 767 Final price 767
Kallad
50. Kaljo Polli Kallad 1981. oil, canvas 48.5 x 38 cm (framed) Starting price 1 023 Final price
Ohver. Sarjast
51. Jüri Arrak Ohver. Sarjast "Kaasaegne lunastaja" 1970-2007. etching, coloured pencil plm 24.6 x 25.6 cm (framed) Starting price 1 726 Final price
Pieta. Sarjast
51. Jüri Arrak Pieta. Sarjast "Kaasaegne lunastaja" 1970-2007. etching, coloured pencil plm 24.4 x 27.5 cm (framed) Starting price 1 726 Final price
Perekond. Sarjast
51. Jüri Arrak Perekond. Sarjast "Kaasaegne lunastaja" 1970-2007. etching, coloured, pencil plm 25 x 28.5 cm (framed) Starting price 1 726 Final price
(sold)Kullerkupud
52. Viktor Leškin Kullerkupud 1970. oil on canvas 50.5 x 70 cm (framed) Starting price 959 Final price 1 310
(sold)Maastik kaluritaluga
53. Märt Bormeister Maastik kaluritaluga 1980-1990. oil on cardboard 15 x 30 cm (framed) Starting price 447 Final price
(sold)Kivine rand
54. Priidu Aavik Kivine rand 1986. Oil, canvas 65 x 92.5 cm (framed) Starting price 703 Final price
Ideemaastik
55. Kristiina Kaasik Ideemaastik 1986. oil on canvas 84 x 50 cm (framed) Starting price 1 406 Final price
Pika jala käik
56. Esther Roode Pika jala käik 1990. oil, canvas 78 x 60 cm (framed) Starting price 1 214 Final price