Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 14.10.2011 11:27

HAUS GALLERY XXX ART AUCTION 2011 autumn

October 14th, in Haus Gallery

< back
(sold)Lorelei needmine munkade poolt / Cursing Lorelei by the monks
1. Johann Köler Lorelei needmine munkade poolt / Cursing Lorelei by the monks 1887. pencil, paper 101 x 113.5 cm (framed) Starting price 7 500 Final price
(sold)Üheksa rannastseeni
2. Gregor von Bochmann Üheksa rannastseeni 1894. oil on wood 9x 10.5 x 6 cm (framed) Starting price 2 300 Final price 2 300
(sold)Väikelinna vaade
3. Nikolai Triik Väikelinna vaade 1905-1909. Oil on cardboard 42 x 47 cm (framed) Starting price 4 260 Final price 7 000
(sold)Ruhnu kirikud
4. Nikolai Kull Ruhnu kirikud 1924. oil on cardboard 52 x 67 cm (framed) Starting price 3 000 Final price 3 000
(sold)Laps hällis ja kass aknal
5. Eduard Wiiralt Laps hällis ja kass aknal 1925. litopraph km 38 x 26.5 cm (framed) Starting price 2 370 Final price 2 370
Poisi portree
6. Evald Okas Poisi portree 1931. mixed media km 33 x 23.5 cm (framed) Starting price 2 660 Final price
Aktid maastikus
7. Eduard Wiiralt Aktid maastikus 1934. vernis mou plm 39.2 x 46.8 cm (framed) Starting price 2 600 Final price
(sold)Talvine maastik majadega
8. Jaan Grünberg Talvine maastik majadega 1936. oil on cardboard 45 x 50 cm (framed) Starting price 1 400 Final price 1 500
Maja Toompeal
9. Eduard Mässo Maja Toompeal 1936. oil on canvas 40 x 60 cm (framed) Starting price 2 000 Final price
(sold)Sadamas
10. Andrei Jegorov Sadamas 1935-1945. mixed media on cardboard 24 x 32.5 cm (framed) Starting price 1 900 Final price 1 900
Talvemaastik teelistega
11. Andrei Jegorov Talvemaastik teelistega undated. mixed media 33.5 x 47.8 cm (framed) Starting price 1 700 Final price
(sold)Tartu äärelinn
12. Andrus Johani Tartu äärelinn 1939. mixed media on paper lm 41 x 54 cm (framed) Starting price 1 330 Final price 1 330
(sold)Kaks akti
13. Salome Trei Kaks akti 1939. woodcut km 12.2 x 13.2 cm (framed) Starting price 340 Final price
(sold)Tartu aiad
14. Salome Trei Tartu aiad 1939. drypoint plm 43 x 39.5 cm (framed) Starting price 460 Final price 525
Vaade Toompeale
15. Julius Gentalen Vaade Toompeale 1942. oil on board 64 x 76 cm (framed) Starting price 2 130 Final price
(sold)Soomaastik
16. Boris Ottenberg Soomaastik 1944. Oil, canvas on cardboard 33 x 50 cm (framed) Starting price 680 Final price 2 100
(sold)Audru naine
17. Silvia Leitu Audru naine 1951. watercolor lm 45.5 x 30 cm (framed) Starting price 500 Final price
Hobused
18. Hugo Lepik Hobused 1951. Oil, canvas 50 x 61 cm (framed) Starting price 1 450 Final price
(sold)Sadu
19. Evald Okas Sadu 1953. Oil, canvas 52 x 70 cm (framed) Starting price 2 810 Final price 2 810
Tütarlapse portree
20. Nikolai Kormašov Tütarlapse portree 1954. oil on cardboard 23.2 x 16.9 cm (framed) Starting price 600 Final price
Peale vihma (Tori)
21. Evald Okas Peale vihma (Tori) 1957. oil on canvas 38.5 x 61 cm (framed) Starting price 2 380 Final price
Lõuna-Eesti maastik
22. Aleksander Vardi Lõuna-Eesti maastik 1958. oil on canvas 42 x 60 cm (framed) Starting price 2 700 Final price
Õhtune vaade purjekatega
23. Olev Mikiver Õhtune vaade purjekatega 1950-1960. Oil, masonite 44 x 36 cm (framed) Starting price 660 Final price
(sold)Emajõe sild
24. Aleksander Vardi Emajõe sild 1950-1960. oil, canvas on cardboard 10 x 15.2 cm (framed) Starting price 350 Final price 375
Tundestruktuurid
24. Endel Kõks Tundestruktuurid 1959. oil, mixed media on canvas 71.5 x 23.5 cm (framed) Starting price 1 620 Final price
Maastikuetüüd
25. Aleksander Vardi Maastikuetüüd 1960-1970. mixed media lm 20.5 x 25.7 cm (framed) Starting price 950 Final price
Kallad
25. Varmo Pirk Kallad 1959. tempera, cardboard 34 x 28.3 cm (framed) Starting price 760 Final price
(sold)Saaremaa rand
26. Johannes Võerahansu Saaremaa rand 1959. oil on canvas 80 x 115.5 cm (framed) Starting price 2 960 Final price 5 100
(sold)Maalija
27. Eduard Kutsar Maalija 1950-1960. oil on cardboard 10 x 15 cm (framed) Starting price 250 Final price 250
(sold)Vaade kaldalt
28. Eduard Kutsar Vaade kaldalt 1950-1960. oil on cardboard 10.2 x 14.5 cm (framed) Starting price 250 Final price 250
(sold)Õhtu
28. Richard Sagrits Õhtu 1961. oil on cardboard 49.5 x 70 cm (framed) Starting price 1 600 Final price 2 025
(sold)Metsaalune
29. Günther Reindorff Metsaalune 1963. pencil, charcoal on paper km 29 x 37 cm (framed) Starting price 1 900 Final price 3 100
Balletistseen
29. Olga Terri Balletistseen 1960-1965. oil on canvas 27 x 41 cm (framed) Starting price 1 600 Final price
(sold)Põhja - Eesti rannik
30. Richard Uutmaa Põhja - Eesti rannik 1963. oil on cardboard 49 x 68.5 cm (framed) Starting price 1 800 Final price 3 100
Kodukandi maastik
31. Richard Sagrits Kodukandi maastik 1965. watercolor vm 31 x 43 cm (framed) Starting price 870 Final price
(sold)Mees, kellel käsi taskus
32. Renaldo Veeber Mees, kellel käsi taskus 1965. drypoint plm 48.5 x 53 cm (framed) Starting price 600 Final price 600
(sold)Estraad
33. Valdur Ohakas Estraad 1966. oil on canvas 133 x 98.5 cm (framed) Starting price 1 300 Final price 2 625
Ingel
34. Edgar Valter Ingel 1970-1980. oil on cardboard 100 x 80 cm (framed) Starting price 1 265 Final price
(sold)Järv tuleb
35. Ott Kangilaski Järv tuleb 1970. vernis mou plm 44 x 34.5 cm (framed) Starting price 600 Final price
Figuurid
36. Andrus Kasemaa Figuurid 1960-1970. pastel, paper 41.6 x 30 cm (framed) Starting price 490 Final price
(sold)Köögivaikelu
37. Olav Maran Köögivaikelu 1970. mixed media 54 x 42 cm (framed) Starting price 810 Final price
(sold)Meri ja kajakad
38. Richard Uutmaa Meri ja kajakad 1972. watercolor vm 15.3 x 21 cm (framed) Starting price 330 Final price 400
(sold)Maastik lahkuva pilvega
39. Peeter Mudist Maastik lahkuva pilvega 1973-1974. oil on cardboard 41 x 53.5 cm (framed) Starting price 2 100 Final price
(sold)Oja
40. Valdur Ohakas Oja 1975. oil on canvas 70 x 50 cm (framed) Starting price 1 260 Final price 1 260
Kellukad vaasis
41. Peeter Mudist Kellukad vaasis 1991. watercolor lm 39 x 34.5 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
Seisev akt punasel taustal
42. Valdur Ohakas Seisev akt punasel taustal 1980-1998. ink on paper vm 43 x 33 cm (framed) Starting price 680 Final price