Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 20.04.2012 12:09

HAUS GALLERY XXXI ART AUCTION. 2012 spring

April 20th, in Haus Gallery

(sold)Rügeni maastik
1. Eugen Gustav Dücker Rügeni maastik 1869. oil on canvas 54.5 x 85 cm (framed) Starting price 14 500 Final price 14 500
Rakend tahaseotud kõrviga (Taluesine Eestis)
2. Gregor von Bochmann Rakend tahaseotud kõrviga (Taluesine Eestis) 1890-1900. oil, cardboard on canvas 56.4 x 74.5 cm (framed) Starting price 17 000 Final price
Still Life (Bowls)
3. Kristjan Raud Still Life (Bowls) 1896-1899. Oil, canvas on cardboard 17.2 x 22.8 cm (framed) Starting price 4 300 Final price 4 300
Ida Rechtlichi portree
4. Ants Laikmaa Ida Rechtlichi portree 1903. pastel on cardboard lm 32.4 x 25.4 cm (framed) Starting price 7 000 Final price
Kivine kallas
5. Eugen Gustav Dücker Kivine kallas 1909. oil on canvas 46.5 x 65.5 cm (framed) Starting price 9 600 Final price
(sold)Talumaastik rukkihakkidega
6. Ants Laikmaa Talumaastik rukkihakkidega 1913. pastel on paper lm 59.3 x 68.3 cm (framed) Starting price 27 000 Final price 27 000
Kündja (Reede)
7. Andrei Jegorov Kündja (Reede) 1915-1920. tempera on cardboard 24 x 31.7 cm (framed) Starting price 1 900 Final price
(sold)Tartu. Paadid Emajõel
8. Oskar Murdmaa - Martinson Tartu. Paadid Emajõel 1923. watercolor lm 29.2 x 43 cm (framed) Starting price 770 Final price 770
Pariisi õu
9. Kristjan Teder Pariisi õu 1927. oil on canvas 70 x 90 cm (framed) Starting price 3 700 Final price
Kadri Triigi portree
10. Nikolai Triik Kadri Triigi portree 1927. pancil, paper vm 29.4 x 22.2 cm (framed) Starting price 3 800 Final price
(sold)Taluõu
11. Peet Aren Taluõu 1931. oil on canvas 49 x 91.5 cm (framed) Starting price 2 600 Final price 2 600
Tallinna katused
12. Nikolai Kull Tallinna katused 1930-1940. oil on plywood 28.5 x 41.5 cm (framed) Starting price 1 190 Final price
Natüürmort
13. Erich Pehap Natüürmort 1932. charcoal, paper 55 x 50 cm (framed) Starting price 625 Final price
Kolm naisfiguuri
14. Eduard Wiiralt Kolm naisfiguuri 1932. vernis mou plm 12.6 x 8.5 cm (framed) Starting price 970 Final price
Claude
15. Eduard Wiiralt Claude 1936. woodcut plm 16.4 x 12.3 cm (framed) Starting price 900 Final price
(sold)Oopiumi uimas
16. Eduard Wiiralt Oopiumi uimas 1938. pencil, paper lm 58 x 47 cm (framed) Starting price 9 700 Final price 9 700
(sold)Karjatee
17. Boris Ottenberg Karjatee 1938. oil on cardboard 19 x 27 cm (framed) Starting price 500 Final price 500
Suudlus
18. Ott Kangilaski Suudlus 1940. woodcut km 20 x 16 cm (framed) Starting price 560 Final price
(sold)Maastik kadakatega
19. Elmar Kits Maastik kadakatega 1942. oil on plywood 45 x 65 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 400
(sold)Talvine Tallinn
20. Nikolai Kull Talvine Tallinn 1940-1945. oil on canvas 58 x 68 cm (framed) Starting price 2 650 Final price 4 350
(sold)Väike maastik
21. Eduard Kutsar Väike maastik 1940-1960. oil on paper 10.2 x 14.5 cm (framed) Starting price 250 Final price 250
Monika
22. Eduard Wiiralt Monika 1942. mezzotint plm 48.2 x 32.6 cm (framed) Starting price 1 600 Final price
(sold)Poolakt (Astrid)
23. Eduard Wiiralt Poolakt (Astrid) 1943. drypoint plm 48.6 x 32.5 cm (framed) Starting price 1 600 Final price 2 250
Järveäärne maastik
24. Boris Ottenberg Järveäärne maastik 1946. oil on canvas 81 x 116 cm (framed) Starting price 3 700 Final price
Kevad Tartus
25. Kalju Nagel Kevad Tartus 1947. oil on cardboard 47 x 63 cm (framed) Starting price 1 350 Final price
Lõuna-Eesti talumaastik
26. Elmar Kits Lõuna-Eesti talumaastik 1952. ink, paper Vm 15.7 x 22 cm (framed) Starting price 480 Final price
(sold)Lofoodid
27. Eerik Haamer Lofoodid 1953. oil on canvas 64 x 148 cm (framed) Starting price 17 000 Final price 17 000
(sold)Saiakäik
28. Vladimir Bogatkin Saiakäik 1954. litograph km 25 x 20 cm (framed) Starting price 310 Final price 310
(sold)Neiu Rotterdamist
29. Evald Okas Neiu Rotterdamist 1958. etching plm 31 x 24 cm (framed) Starting price 735 Final price
Vana kalur tütrega
30. Evald Okas Vana kalur tütrega 1958. litograph km 63 x 47 cm (framed) Starting price 1 340 Final price
(sold)Kadakad
31. Ülo Sooster Kadakad 1961. oil on cardboard 39.5 x 55 cm (framed) Starting price 18 000 Final price 21 800
Sügis.Kartulivõtjad
32. Juhan Püttsepp Sügis.Kartulivõtjad 1960-1970. oil on canvas 66 x 94 cm (framed) Starting price 1 350 Final price
Kihnu võrgumajad
33. Ott Kangilaski Kihnu võrgumajad 1964. drypoint plm 18.7 x 25 cm (framed) Starting price 510 Final price
Natüürmort
34. Linda Kits-Mägi Natüürmort 1965. oil on canvas 50.5 x 58 cm (framed) Starting price 1 700 Final price
(sold)Torn
35. Elmar Kits Torn 1967. mixed media on cardboard 50 x 65.5 cm (framed) Starting price 1 500 Final price 2 100
Rannavaade
36. Vladimir Bogatkin Rannavaade 1969. watercolor vm 21.5 x 32 cm (framed) Starting price 450 Final price
Saabuv - eemalduv V
37. Ilmar Malin Saabuv - eemalduv V 1969. oil on cardboard 43 x 40 cm (framed) Starting price 875 Final price
(sold)Europe
38. Edgar Valter Europe 1969. oil, cardboard 33 x 30 cm (framed) Starting price 755 Final price 755
(sold)Varietee
39. Edgar Valter Varietee 1971. Oil, cardboard 49 x 44 cm (framed) Starting price 810 Final price
(sold)Lend
40. Edgar Valter Lend 1970-1980. oil on cardboard 50 x 69 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
(sold)Apetiitne printsess
41. Edgar Valter Apetiitne printsess 1970-1980. oil on metal 105.5 x 56.5 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 400
(sold)Lõuna - Eesti maastik
42. Kalju Nagel Lõuna - Eesti maastik 1971. mixed media on board 47.7 x 68 cm (framed) Starting price 880 Final price 880
Kaks lindu
43. Ilmar Malin Kaks lindu 1972. oil on canvas 125 x 94 cm (framed) Starting price 1 800 Final price
(sold)Sadam
44. Nikolai Guli Sadam 1972. oil on canvas 65 x 100.5 cm (framed) Starting price 950 Final price
(sold)Kellukad ja hunditubakad
45. Peeter Mudist Kellukad ja hunditubakad 1973. Oil, cardboard 42 x 34 cm (framed) Starting price 1 460 Final price 1 460
(sold)Läbivalla tee
46. Lola Liivat Läbivalla tee 1976. acrylic on plywood 135 x 110 cm (framed) Starting price 2 500 Final price
(sold)Õu Toompeal
47. Valerian Loik Õu Toompeal 1984. oil on canvas 46 x 36 cm (framed) Starting price 850 Final price
(sold)Tabula
48. Ilmar Malin Tabula 1986. oil on board 46 x 38 cm (framed) Starting price 1 385 Final price
(sold)Lilled
49. Efraim Allsalu Lilled 1989. oil on plywood 66.5 x 41.2 cm (framed) Starting price 880 Final price 1 025