Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 25.10.2013 12:25

< back
(sold)Paldiski vaade
1. Amandus Adamson Paldiski vaade 1890-1910. oil, canvas on plywood 27.5 x 38.3 cm (framed) Starting price 4 300 Final price 4 300
(sold)Rannamaastik
2. Nikolai Triik Rannamaastik 1905. oil on canvas vm 20.8 x 35.2 cm (framed) Starting price 5 200 Final price 5 200
Maastik
3. Konstantin Süvalo Maastik 1919. oil on canvas 45.5 x 55.5 cm (framed) Starting price 3 400 Final price
(sold)Tallinna Raekoda
4. Andrei Jegorov Tallinna Raekoda 1925. oil on plywood 71 x 53 cm (framed) Starting price 5 200 Final price
Sõttakutse
5. Kristjan Raud Sõttakutse 1928-1939. pencil, paper lm 17.3 x 21.8 cm (framed) Starting price 3 400 Final price
Varakevadine maastik. Kuldaru
6. Voldemar Tank Varakevadine maastik. Kuldaru 1932. oil on vanvas 39.5 x 57 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
(sold)Maastik viljapõlluga
7. Boris Ottenberg Maastik viljapõlluga 1933. oil on canvas 42.5 x 70 cm (framed) Starting price 750 Final price 750
Akt
8. Eduard Wiiralt Akt 1934. coloured pencil vm 46.5 x 29.8 cm (framed) Starting price 2 600 Final price
Linnavaade
9. Karl Pärsimägi Linnavaade 1933-1937. oil on cardboard 25.5 x 36.3 cm (framed) Starting price 4 300 Final price
(sold)Suvepäev rannakülas
10. Richard Sagrits Suvepäev rannakülas 1933-1937. oil on canvas 62.5 x 91.5 cm (framed) Starting price 3 400 Final price 3 400
Ans ja Wim van der Kuyleni uusaastakaart
11. Eduard Wiiralt Ans ja Wim van der Kuyleni uusaastakaart 1936. vernis mou, aquatint plm 17.2 x 12.3 cm (framed) Starting price 925 Final price
(sold)Tiiger
12. Eduard Wiiralt Tiiger 1937. aquatint plm 49.5 x 39.6 cm (framed) Starting price 2 700 Final price 2 700
Lapsed
13. Eduard Wiiralt Lapsed 1937. linocut plm 24.5 x 24.7 cm (framed) Starting price 1 800 Final price
(sold)Pariisi bukinistid
14. Arkadio Laigo Pariisi bukinistid 1937. woodcut km 22.4 x 26.5 cm (framed) Starting price 675 Final price 675
(sold)Sirelid
15. Aarne Miikmaa Sirelid 1937. pastel on paper lm 63 x 48 cm (framed) Starting price 1 500 Final price 1 500
(sold)Pakri talu
16. Nikolai Kull Pakri talu 1938. oil on canvas 53 x 70.5 cm (framed) Starting price 1 700 Final price
(sold)Marrakechi maastik (Vaade Atlase mägedele)
17. Eduard Wiiralt Marrakechi maastik (Vaade Atlase mägedele) 1939. eau forte, drypoint plm 39.5 x 60 cm (framed) Starting price 2 300 Final price 2 300
Rannamaastik kaluritega
18. Andrei Jegorov Rannamaastik kaluritega 1939. oil on cardboard 59 x 73 cm (framed) Starting price 4 300 Final price
(sold)Varakevad
19. Nikolai Kummits Varakevad 1943. oil on plywood 36 x 44 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 2 500
(sold)Kalurid
20. Endel Kõks Kalurid 1943. oil on plywood 48 x 48 cm (framed) Starting price 3 400 Final price 3 400
(sold)Rannaküla viljapõlluga
21. Richard Uutmaa Rannaküla viljapõlluga 1943. oil on canvas 70 x 90 cm (framed) Starting price 4 300 Final price 6 800
(sold)Madrused rannal
22. Richard Sagrits Madrused rannal 1944. oil on canvas 117.5 x 140 cm (framed) Starting price 8 800 Final price
Tartu äärelinn/Hommikune heinamaa
23. Lembit Saarts Tartu äärelinn/Hommikune heinamaa 1946. oil on plywood 36 x 45 cm (framed) Starting price 1 300 Final price
Daami portree
24. Johannes Greenberg Daami portree 1946-1951. oil on cardboard 42 x 38 cm (framed) Starting price 2 200 Final price
Fishermen
25. Eerik Haamer Fishermen 1948. Oil, canvas 65.5 x 92.5 cm (framed) Starting price 3 400 Final price 4 300
(sold)Kallaste motiiv
26. Johannes Võerahansu Kallaste motiiv 1948-1949. oil on plywood 29 x 50 cm (framed) Starting price 1 900 Final price
(sold)Härjavõitlus
27. Endel Kõks Härjavõitlus 1951. oil on canvas 46.5 x 55 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 2 500
(sold)Sügispäev
28. Richard Uutmaa Sügispäev 1953. oil on canvas 49.5 x 69.5 cm (framed) Starting price 1 800 Final price 2 050
(sold)Kunstnik
29. Endel Kõks Kunstnik 1955. etching plm 26.5 x 17.5 cm (framed) Starting price 400 Final price 725
(sold)Kalasadam
30. Lepo Mikko Kalasadam 1957. oil on canvas 61 x 92.5 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 2 500
(sold)Kapten
31. Evald Okas Kapten 1957. eau forte plm 23.8 x 14.5 cm (framed) Starting price 550 Final price 550
(sold)Tänavasillutajad
32. Richard Kaljo Tänavasillutajad 1958. linocut km 53.5 x 38.7 cm (framed) Starting price 420 Final price 420
(sold)Laukad
33. Ott Kangilaski Laukad 1958. drypoint plm 33.5 x 48.5 cm (framed) Starting price 400 Final price 400
(sold)Aprill
34. Ott Kangilaski Aprill 1959. aquatint km 29 x 38 cm (framed) Starting price 250 Final price 250
(sold)Karussell (kavand)
35. Henn Roode Karussell (kavand) 1959. oil on cardboard 32 x 51 cm (framed) Starting price 1 500 Final price 1 500
(sold)Sadam
36. Voldemar Tank Sadam 1959. pastel on paper vm 35 x 60.5 cm (framed) Starting price 750 Final price 750
(sold)Norra maastik kosega
37. Eerik Haamer Norra maastik kosega 1959. mixed media on paper lm 48 x 62 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 3 000
Sügis
38. Valdemar Väli Sügis 1958. oil, canvas 65 x 81 cm (framed) Starting price 1 050 Final price
Taluõu. Värska
39. Uno Roosvalt Taluõu. Värska 1961. pastel, paper vm 46 x 59.7 cm (framed) Starting price 1 050 Final price
(sold)Talvine Tallinn
40. Raivo Korstnik Talvine Tallinn 1964. oil on cardboard 69.5 x 49.5 cm (framed) Starting price 975 Final price 2 550
(sold)Linnamotiiv (Vaade koduaknast)
41. Henn Roode Linnamotiiv (Vaade koduaknast) 1967. oil on cardboard 32.7 x 65 cm (framed) Starting price 1 700 Final price 1 700
(sold)Ühtses ringis
42. Elmar Kits Ühtses ringis 1967. oil on canvas 89 x 71.5 cm (framed) Starting price 2 800 Final price 4 000
(sold)Natüürmort
43. Tõnis Vint Natüürmort 1967. coloured linocut km 33.5 x 32 cm (framed) Starting price 300 Final price 625
(sold)Koer aknal
44. Felix Randel Koer aknal 1968. oil on cardboard 40 x 49.5 cm (framed) Starting price 950 Final price 975
(sold)Visioon
45. Rein Mets Visioon 1969. oil on canvas 115 x 96 cm (framed) Starting price 2 200 Final price 2 200
(sold)Twins
46. Erich Pehap Twins 1974. oil on plywood 25 x 20 cm (framed) Starting price 550 Final price 550
(sold)Neli
47. Jüri Arrak Neli 1974. charcoal, pastel 70 x 102 cm (framed) Starting price 1 300 Final price
(sold)Lõuna - Eesti maastik
48. Kalju Nagel Lõuna - Eesti maastik 1970-1980. oil on cardboard 50 x 65 cm (framed) Starting price 950 Final price
(sold)Sügislilled
49. Kaljo Polli Sügislilled 1982. oil on cardboard 70 x 50 cm (framed) Starting price 950 Final price 950
(sold)Orgia
50. Alo Hoidre Orgia 1980-1990. mixee media lm 60 x 65 cm (framed) Starting price 1 800 Final price
(sold)Arhitektooniline protsess geišaga
51. Leonhard Lapin Arhitektooniline protsess geišaga 1982. ink, coloured pencil km 41.7 x 40 cm (framed) Starting price 1 350 Final price 1 500
(sold)Unes
52. Tõnis Vint Unes 1982-1983. ink, gouache km 26.7 x 18.3 cm (framed) Starting price 900 Final price
(sold)Vihmavarjud
53. Jüri Palm Vihmavarjud 1995. oil on canvas 70 x 155 cm (framed) Starting price 3 700 Final price 3 700
Krokodilli vari
54. Jüri Arrak Krokodilli vari 1997. oil on masonite, mixed media 120 x 70 cm (framed) Starting price 3 200 Final price