Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 25.04.2014 11:33

HAUS GALLERY XXXV ART AUCTION

April 25th, in Haus Gallery

< back
Suvine maastik
1. Tõnis Grenzstein Suvine maastik 1890-1900. oil on canvas 51 x 68.5 cm (framed) Starting price 4 500 Final price
Maastik
2. Oskar Kallis Maastik 1914. pastel on paper lm 12 x 15.5 cm (framed) Starting price 2 700 Final price
Maastik Läänemaal
3. Ants Laikmaa Maastik Läänemaal 1919. pastel on paper lm 28 x 36.8 cm (framed) Starting price 7 400 Final price
(sold)Sügistalvine maastik
4. Gori Sügistalvine maastik 1915-1920. oil on canvas 47 x 67 cm (framed) Starting price 1 200 Final price 2 500
(sold)Susanna
5. Eduard Wiiralt Susanna 1925. coloured aquatint plm 32.2 x 19.7 cm (framed) Starting price 1 650 Final price 1 650
Akt  draperiil
6. Eduard Wiiralt Akt draperiil 1926. pencil on paper lm 26.6 x 38.7 cm (framed) Starting price 2 375 Final price
Kasakad
7. Vladimir Bogatkin Kasakad 1937. oil on cardboard 23 x 33 cm (framed) Starting price 775 Final price
(sold)Kartuleid koorimas
8. Selma Loog Kartuleid koorimas 1935-1940. oil on canvas 115 x 90.5 cm (framed) Starting price 1 800 Final price 2 450
Tiiger kassiga
9. Eduard Wiiralt Tiiger kassiga 1937-1950. vernis mou, drypoint plm 29.8 x 39.5 cm (framed) Starting price 3 000 Final price
(sold)Maastik viltuse kuusega
10. Aleksander Vardi Maastik viltuse kuusega 1940-1950. oil on cardboard 117 x 81 cm (framed) Starting price 4 000 Final price 4 000
(sold)Vaade Alpidest
11. Peet Aren Vaade Alpidest 1940-1960. oil, canvas on cardboard 46 x 38 cm (framed) Starting price 1 250 Final price 1 600
Mehed ja hobused
12. Valdur Ohakas Mehed ja hobused 1942. watercolor lm 24.5 x 39.2 cm (framed) Starting price 400 Final price
(sold)Jõgi vesiveski aseme juures
13. Nigul Espe Jõgi vesiveski aseme juures 1942. oil on canvas 47 x 62 cm (framed) Starting price 1 200 Final price 1 600
(sold)Lõuna - Eesti maastik
14. Juhan Püttsepp Lõuna - Eesti maastik 1944. oil on plywood 78 x 83 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 2 750
(sold)Ruhnu maastik äestajaga
15. Eerik Haamer Ruhnu maastik äestajaga 1944. oil on board 61 x 73 cm (framed) Starting price 3 900 Final price 7 100
Saaremaa motiiv
16. Johannes Võerahansu Saaremaa motiiv 1945. oil on plywood 35.8 x 44 cm (framed) Starting price 1 600 Final price
(sold)Rannas
17. Vladimir Bogatkin Rannas 1948. oil on cardboard lm 25 x 38 cm (framed) Starting price 900 Final price 900
(sold)Daaliad sõõris
18. August Pulst Daaliad sõõris 1950. oil on plywood 59.3 x 72.5 cm (framed) Starting price 1 850 Final price
(sold)Lääne- Eesti rannik
19. Richard Uutmaa Lääne- Eesti rannik 1955. oil on canvas 60 x 81 cm (framed) Starting price 1 750 Final price 2 950
(sold)Kalasadama kail
20. Valerian Loik Kalasadama kail 1955-1970. oil on canvas 52 x 62 cm (framed) Starting price 975 Final price 5 600
Maastik
21. Linda Kits-Mägi Maastik 1950-1960. oil on cardboard 27.4 x 40 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
Istuv akt
22. Richard Kaljo Istuv akt 1950-1960. charcoal on paper vm 43 x 25 cm (framed) Starting price 475 Final price
Akt
23. Esko Lepp Akt 1961. pencil on paper lm 23.5 x 35.3 cm (framed) Starting price 250 Final price
(sold)Kaks mändi
24. Richard Sagrits Kaks mändi 1962. oil on cardboard 69 x 49.5 cm (framed) Starting price 1 700 Final price 1 700
(sold)Kompositsioon hirvedega
25. Valve Janov Kompositsioon hirvedega 1963. gouache on paper vm 28.5 x 40.5 cm (framed) Starting price 700 Final price 700
(sold)Pirita jahtklubi
26. Ilmar Kimm Pirita jahtklubi 1964. oil on canvas 65 x 81 cm (framed) Starting price 2 200 Final price 3 800
(sold)Kompositsioon
27. Elmar Kits Kompositsioon 1966. tempera on wood 69.8 x 35 cm (framed) Starting price 1 300 Final price 1 325
(sold)Vaade põldudele
28. Richard Uutmaa Vaade põldudele 1967. oil on cardboard 33 x 48 cm (framed) Starting price 1 400 Final price 1 400
(sold)Arlekiin
29. Valdur Ohakas Arlekiin 1967. oil on cardboard 34 x 48.5 cm (framed) Starting price 675 Final price 775
Pillimehed
30. Ants Viidalepp Pillimehed 1970. oil on canvas 68 x 57 cm (framed) Starting price 1 800 Final price
(sold)Luuleline nägemus
31. Richard Sööt Luuleline nägemus 1970-1980. mixed media 76 x 76 cm (framed) Starting price 960 Final price 1 600
Sadam udus
32. Felix Randel Sadam udus 1972. oil on plywood 102 x 75.5 cm (framed) Starting price 3 400 Final price
Talveõhtu
33. Uno Roosvalt Talveõhtu 1974. oil on canvas 116 x 116 cm (framed) Starting price 2 300 Final price
(sold)Naised ja lilled
34. Mari Roosvalt Naised ja lilled 1974. oil on canvas 130 x 97 cm (framed) Starting price 2 000 Final price
(sold)Gladioolid
35. Alfred Kongo Gladioolid 1980. tempera on cardboard 57.5 x 42.5 cm (framed) Starting price 1 100 Final price 1 100
(sold)Rahvapidu
36. Richard Sööt Rahvapidu 1983. oil on canvas 45.5 x 61 cm (framed) Starting price 800 Final price 1 225
Maastik
37. Peeter Mudist Maastik 1985. oil on cardboard 34.3 x 47 cm (framed) Starting price 2 400 Final price
Jaapani meri
38. Jaan Elken Jaapani meri 1987. oil, canvas 48 x 60 cm (framed) Starting price 1 600 Final price
(sold)Rästa tänav II
39. Malle Leis Rästa tänav II 1988. oil on canvas 100 x 100 cm (framed) Starting price 2 000 Final price
Kübar
40. Alo Hoidre Kübar 1990. oil on board 59.5 x 70 cm (framed) Starting price 2 150 Final price
Foor
41. Jüri Palm Foor 1990-1991. oil on canvas 100 x 75 cm (framed) Starting price 3 050 Final price