Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 30.03.2016 13:12-30.03.2016 00:00

HAUS GALLERY XXXIX AUCTION 2016 spring

Auction will take place on 29th April, in Haus Gallery

(sold)Ponte Petra Veronas (Castelvecchio sild)
1. Karl Alexander von Winkler Ponte Petra Veronas (Castelvecchio sild) 1906. watercolor vm 34.5 x 49.5 cm (not framed) Starting price 1 200 Last bid - Final price 1 350
Dieppe´i motiiv
2. Konrad Mägi Dieppe´i motiiv 1911. oil on cardboard 46 x 57 cm (framed) Starting price 29 000 Last bid - Final price -
(sold)Kahekesi
3. Eduard Wiiralt Kahekesi 1917. ink on paper km 6.7 x 11.3 cm (framed) Starting price 1 500 Last bid - Final price 1 500
Lõvid
4. Eduard Wiiralt Lõvid 1922. lito km 49.5 x 33 cm (framed) Starting price 2 200 Last bid - Final price -
(sold)Maastik taluga
5. Johannes Võerahansu Maastik taluga 1923. gouache, watercolor on paper vm 33 x 48 cm (framed) Starting price 1 800 Last bid - Final price -
Natüürmort
6. Eduard Wiiralt Natüürmort 1926. coloured woodcut plm 26 x 20 cm (framed) Starting price 3 750 Last bid - Final price -
Vaade Niguliste kirikule
7. Eugen Benard Vaade Niguliste kirikule 1929. watercolor lm 73 x 50.5 cm (framed) Starting price 900 Last bid - Final price -
(sold)Talvemaastik kirikuga
8. Andrei Jegorov Talvemaastik kirikuga 1920-1940. tempera on cardboard 25 x 35.7 cm (framed) Starting price 1 300 Last bid - Final price 1 300
Neegri pea
9. Eduard Wiiralt Neegri pea 1933. woodcut plm 21.5 x 16 cm (framed) Starting price 950 Last bid - Final price -
(sold)Vabaduse plats (EEKS maja)
10. Peet Aren Vabaduse plats (EEKS maja) 1935. oil on canvas 84 x 97 cm (framed) Starting price 3 500 Last bid - Final price 8 000
(sold)Käsmu motiiv
11. Eduard Ole Käsmu motiiv 1937. watercolor vm 29.3 x 46.2 cm (framed) Starting price 1 500 Last bid - Final price 2 750
Aknal
12. Aino Bach Aknal 1938. aquatint plm 34 x 27.5 cm (framed) Starting price 1 100 Last bid - Final price -
(sold)Kaameli pea
13. Eduard Wiiralt Kaameli pea 1938-1950. vernis mou, mixed media plm 39 x 30 cm (framed) Starting price 1 900 Last bid - Final price -
Saaremaa tuulikud
14. Nikolai Kull Saaremaa tuulikud 1930-1940. oil on plywood 45.5 x 67.8 cm (framed) Starting price 1 900 Last bid - Final price -
(sold)Sügisene maastik
15. Ants Murakin Sügisene maastik 1930-1940. oil on cardboard 60.5 x 65.5 cm (framed) Starting price 2 400 Last bid - Final price 2 400
(sold)Männid õhtuvalguses
16. Eduard Poland Männid õhtuvalguses 1930-1940. oil, canvas on cardboard 31.5 x 38 cm (framed) Starting price 1 000 Last bid - Final price 1 400
(sold)Lilled vaasis
17. Ants Laikmaa Lilled vaasis 1930-1942. pastel on cardvoard 47.8 x 40 cm (framed) Starting price 4 500 Last bid - Final price -
(sold)Lodjad Emajõel
18. Erich Pehap Lodjad Emajõel 1940. linocut plm 33.2 x 40.4 cm (framed) Starting price 650 Last bid - Final price 800
(sold)Suislepa maastik
19. Elmar Kits Suislepa maastik 1943. oil on plywood 28 x 45 cm (framed) Starting price 1 500 Last bid - Final price 1 500
Kollased lilled
20. Linda Kits-Mägi Kollased lilled 1943. oil on plywood 26.5 x 35 cm (framed) Starting price 1 300 Last bid - Final price -
Ruhnu matus (eskiis samanimelisele maalile)
21. Eerik Haamer Ruhnu matus (eskiis samanimelisele maalile) 1944. pencil on paper lm 37 x 50.5 cm (framed) Starting price 2 600 Last bid - Final price -
Lamav naisakt kollase lehvikuga
22. Ado Vabbe Lamav naisakt kollase lehvikuga 1944-1950. oil on paper lm 37.2 x 50.8 cm (framed) Starting price 3 900 Last bid - Final price -
Naine peegli ees
23. Endel Kõks Naine peegli ees 1945. oil on paper 43.7 x 37.5 cm (framed) Starting price 3 300 Last bid - Final price -
Ümera lahing
24. Varmo Pirk Ümera lahing 1945-1955. oil on plywood 60 x 74 cm (framed) Starting price 1 800 Last bid - Final price -
(sold)Vaade Võru linnale
25. Ernst Hallop Vaade Võru linnale 1946. colored chalk on paper vm 48.5 x 63 cm (framed) Starting price 1 300 Last bid - Final price -
(sold)Kevadmaastik
26. Boris Ottenberg Kevadmaastik 1946. oil on board 55 x 46 cm (framed) Starting price 950 Last bid - Final price 950
(sold)Lugeja
27. Karin Luts Lugeja 1947. oil on board 55 x 46 cm (framed) Starting price 2 400 Last bid - Final price -
(sold)Naised suplemas
28. Aleksander Vardi Naised suplemas 1950. oil on cardboard 40 x 48.7 cm (framed) Starting price 3 200 Last bid - Final price -
(sold)Maastik
29. Johannes Võerahansu Maastik 1952. oil on plywood 33 x 46 cm (framed) Starting price 1 400 Last bid - Final price 1 400
(sold)Svolvaeri kirik
30. Eerik Haamer Svolvaeri kirik 1953. oil on canvas 68.5 x 80.5 cm (framed) Starting price 5 900 Last bid - Final price -
Rootsi rannamotiiv
31. Eduard Ole Rootsi rannamotiiv 1953. oil on canvas 51 x 67.5 cm (framed) Starting price 3 400 Last bid - Final price -
(sold)Rutja jõeorg
32. Richard Sagrits Rutja jõeorg 1957. oil on canvas 60 x 73 cm (framed) Starting price 2 400 Last bid - Final price 8 200
Tänavasillutajad
33. Richard Kaljo Tänavasillutajad 1958. linocut vm 33 x 50.3 cm (framed) Starting price 450 Last bid - Final price -
(sold)Väike Leena
34. Aino Bach Väike Leena 1959. vernis mou plm 23.8 x 19.6 cm (framed) Starting price 1 300 Last bid - Final price 1 300
Kaljune maastik
35. Ants Murakin Kaljune maastik 1950-1960. 5 km 18.8 x 25.5 cm (framed) Starting price 600 Last bid - Final price -
Abstraktsioon
36. Endel Kõks Abstraktsioon 1960. monotype, mixed media on paper km 46 x 36 cm (framed) Starting price 1 600 Last bid - Final price -
(sold)Atla küla Saaremaal
37. Richard Uutmaa Atla küla Saaremaal 1960. oil on canvas 65 x 100.5 cm (framed) Starting price 3 600 Last bid - Final price 10 200
Sillaots
38. Richard Sagrits Sillaots 1962. watercolor vm 27.5 x 40 cm (framed) Starting price 600 Last bid - Final price -
Portugali vaade
39. Eerik Haamer Portugali vaade 1960-1965. oil on canvas 79 x 102 cm (framed) Starting price 5 400 Last bid - Final price -
(sold)Kompositsioon
40. Uno Roosvalt Kompositsioon 1967. oil on canvas 80.5 x 80.5 cm (framed) Starting price 2 400 Last bid - Final price -
(sold)Lilled
41. Alfred Kongo Lilled 1968. gouache, tempera on canvas 52.5 x 47.5 cm (framed) Starting price 1 100 Last bid - Final price -
(sold)Karu, jänes ja põder
42. Kaljo Simson Karu, jänes ja põder 1960-1970. oil on board 60.5 x 80 cm (framed) Starting price 950 Last bid - Final price 950
Vestlus
43. Eerik Haamer Vestlus 1970. pencil on paper vm 45 x 62.7 cm (framed) Starting price 1 900 Last bid - Final price -
(sold)Põhja-Eesti rannik
44. Richard Uutmaa Põhja-Eesti rannik 1970. oil on canvas 65 x 100 cm (framed) Starting price 2 800 Last bid - Final price 3 650
Mõtlik naine
45. Evald Okas Mõtlik naine 1972. ink on paper vm 18.5 x 14.2 cm (framed) Starting price 350 Last bid - Final price -
Istuv naine
46. Evald Okas Istuv naine 1972. ink on paper vm 20 x 18.5 cm (framed) Starting price 350 Last bid - Final price -
Vaade vanalinnale
47. Oskar Raunam Vaade vanalinnale 1978. oil, tempera on canvas 54 x 73 cm (framed) Starting price 1 900 Last bid - Final price -
(sold)Linnuga
48. Edgar Valter Linnuga 1970-1990. oil on cardboard 50 x 60 cm (framed) Starting price 2 000 Last bid - Final price -
(sold)Tüdruk ja lind
49. Edgar Valter Tüdruk ja lind 1980-1990. oil on cardboard 86 x 104 cm (framed) Starting price 2 900 Last bid - Final price -
Eeden
50. Renaldo Veeber Eeden 1980. watercolor, mixed media on paper vm 56 x 38 cm (framed) Starting price 800 Last bid - Final price -
Kevadine Tallinn
51. Nikolai Kormašov Kevadine Tallinn 1981. oil on board 27 x 31.7 cm (framed) Starting price 600 Last bid - Final price -
Kevad Meriväljal
52. Nikolai Kormašov Kevad Meriväljal 1983. oil on cardboard 43 x 54 cm (framed) Starting price 1 200 Last bid - Final price -
Talveõhtune vaade ateljeeaknast
53. Ilmar Kimm Talveõhtune vaade ateljeeaknast 1980-1990. oil on canvas 97.5 x 116 cm (framed) Starting price 2 100 Last bid - Final price -
Humberto
54. Lemming Nagel Humberto 1998. oil, mixed media on canvas 99.5 x 129.5 cm (framed) Starting price 3 800 Last bid - Final price -
(sold)Istuv poiss
55. Tiit Pääsuke Istuv poiss 2003. oil on canvas 30 x 30 cm (framed) Starting price 900 Last bid - Final price 900
(sold)Mõttes
56. Jüri Arrak Mõttes 1983. charcoal, pastel on paper 50 x 70 cm (framed) Starting price 1 100 Last bid - Final price 1 100
(sold)Kiri liivale
57. Jüri Arrak Kiri liivale 1985. charcoal on paper 70 x 100 cm (framed) Starting price 1 500 Last bid - Final price 2 200
(sold)Linnud inimestega
58. Jüri Arrak Linnud inimestega 1987. charcoal, pastel on paper 70 x 100 cm (framed) Starting price 1 500 Last bid - Final price -
Kandja
59. Jüri Arrak Kandja 2001. charcoal, pastel on paper 56 x 75 cm (framed) Starting price 1 100 Last bid - Final price -
(sold)Kerake
60. Jüri Arrak Kerake 2004. tempera on paper 70 x 70 cm (framed) Starting price 1 100 Last bid - Final price 1 100
Palve
61. Jüri Arrak Palve 2004. charcoal, pastel on paper 70 x 70 cm (framed) Starting price 1 100 Last bid - Final price -
Peaaegu samane
62. Jüri Arrak Peaaegu samane 2005. oil, mixed media on canvas 98 x 98 cm (framed) Starting price 4 200 Last bid - Final price -
Elu irve
63. Jüri Arrak Elu irve 2015. charcoal, pastel on paper 70 x 99.5 cm (framed) Starting price 1 400 Last bid - Final price -
Piir
64. Jüri Arrak Piir 2015. charcoal, pastel on cardboard 70 x 100 cm (framed) Starting price 1 400 Last bid - Final price -