Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 28.10.2016 19:30

HAUS GALLERY XL AUCTION, AUTUMN 2016.

< back
Kivine rand loojanguvalguses
1. Eugen Gustav Dücker Kivine rand loojanguvalguses 1895-1905. oil on cardboard 31 x 48 cm (framed) Starting price 2 800 Final price
Stockholmi sadam
2. Karl Alexander von Winkler Stockholmi sadam 1898. watercolor vm 33 x 21 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
(sold)Õhtu Paldiski lähistel
3. Amandus Adamson Õhtu Paldiski lähistel 1895-1910. oil on canvas 32.5 x 45.3 cm (framed) Starting price 5 200 Final price 5 200
(sold)Kalapüügil
4. Peet Aren Kalapüügil 1907. watercolor vm 28.9 x 23.2 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
(sold)Tänav
5. Paul Burman Tänav 1910-1920. gouache, tempera on cardboard 52 x 43.7 cm (framed) Starting price 4 500 Final price 4 500
(sold)Põhja - Eesti rannik
6. Anatoli Kaigorodov Põhja - Eesti rannik undated. tempera on cardboard 67 x 88 cm (framed) Starting price 3 000 Final price 3 400
(sold)Natüürmort puuviljavaagnaga
7. Aleksander Kulkoff Natüürmort puuviljavaagnaga 1920-1930. oil on canvas 71 x 89.5 cm (framed) Starting price 1 700 Final price 3 100
(sold)Leda
8. Eduard Wiiralt Leda 1926. woodcut km 29.3 x 25 cm (framed) Starting price 3 900 Final price 4 050
(sold)Pühajärv
9. Voldemar Kangro-Pool Pühajärv 1925-1930. oil on canvas 70 x 100 cm (framed) Starting price 3 400 Final price
Hobune
10. Paul Burman Hobune 1925-1935. watercolor vm 24 x 30.3 cm (framed) Starting price 1 100 Final price
(sold)Bajadeerid
11. Eduard Wiiralt Bajadeerid 1930. aquatint, vernis mou plm 35 x 26.3 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 750
(sold)Lapse portree
12. Adamson-Eric Lapse portree 1931. oil on canvas 72.5 x 59 cm (framed) Starting price 7 000 Final price
(sold)Moonid
13. Eduard Poland Moonid 1932. oil on canvas 70.4 x 47.7 cm (framed) Starting price 2 200 Final price
(sold)Varakevad
14. Andrei Jegorov Varakevad 1930-1940. gouache, tempera on paper 23 x 28 cm (framed) Starting price 1 900 Final price
(sold)Talvemaastik reega
15. Nikolai Kull Talvemaastik reega 1930-1940. oil on canvas 60 x 87.5 cm (framed) Starting price 2 100 Final price 2 100
(sold)Kalevipoeg Kääpa jõel
16. Kristjan Raud Kalevipoeg Kääpa jõel 1937. pencil, gouache on paper vm 21.5 x 35 cm (framed) Starting price 3 500 Final price
(sold)Lamav tiiger
17. Eduard Wiiralt Lamav tiiger 1937. vernis mou plm 29.8 x 39.8 cm (framed) Starting price 3 000 Final price 4 050
Lapsed
18. Eduard Wiiralt Lapsed 1938. drypoint plm 49 x 49.8 cm (framed) Starting price 3 000 Final price
(sold)Daaliad
19. Kristjan Teder Daaliad 1938. oil on canvas 81 x 65 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 400
(sold)Lilled vaasis
20. Ann Audova Lilled vaasis 1930-1950. oil on plywood 36.5 x 45.5 cm (framed) Starting price 2 000 Final price 2 400
(sold)Tuliliiliad
21. Karin Luts Tuliliiliad 1940. oil on canvas 73 x 60 cm (framed) Starting price 3 900 Final price 3 900
(sold)Kohvikus
22. Viktor Jõgever Kohvikus 1940-1947. oil on paper 21.5 x 17.5 cm (framed) Starting price Final price
(sold)Pere lauas
23. Salome Trei Pere lauas 1943. drypoint plm 33.4 x 44.6 cm (framed) Starting price 1 300 Final price
(sold)Kevadised kased
24. Boris Ottenberg Kevadised kased 1944. oil on canvas 69.5 x 71 cm (framed) Starting price 1 300 Final price 1 300
(sold)Kevadel (Elva motiiv)
25. Jaan Vahtra Kevadel (Elva motiiv) 1946. monotype vm 41.5 x 49.5 cm (framed) Starting price 1 500 Final price 1 500
(sold)Kaluriküla vaade
26. Richard Sagrits Kaluriküla vaade 1946. oil on canvas 45 x 60 cm (framed) Starting price 2 800 Final price 2 800
Vääna rand
27. Richard Uutmaa Vääna rand 1947. oil on canvas 81 x 116 cm (framed) Starting price 5 200 Final price
Lõvide perekond
28. Eduard Wiiralt Lõvide perekond 1949. drypoint plm 23.7 x 43.4 cm (framed) Starting price 2 300 Final price
Krüsanteemid ja õunad laual
29. Juhan Muks Krüsanteemid ja õunad laual 1950-1960. 1 65 x 80.5 cm (framed) Starting price 2 700 Final price
(sold)Lääneranniku maastik
30. Eerik Haamer Lääneranniku maastik 1953. oil on canvas 65.5 x 80.5 cm (framed) Starting price 2 950 Final price 3 550
(sold)Lilled
31. Endel Kõks Lilled 1953. mixed media on paper 63 x 49 cm (framed) Starting price 2 900 Final price
(sold)Vääna motiiv (Põhja - Eesti rannik)
32. Evald Okas Vääna motiiv (Põhja - Eesti rannik) 1954. oil on canvas 31.3 x 46.7 cm (framed) Starting price 1 900 Final price
Jõemaastik kuuvalgel
33. Richard Uutmaa Jõemaastik kuuvalgel 1955. oil on cardboard 35 x 49.9 cm (framed) Starting price 2 800 Final price
(sold)Sügisene vaade Taani kuninga aiast Nigulistega
34. Karl Burman (seenior) Sügisene vaade Taani kuninga aiast Nigulistega 1956. watercolor 23.9 x 27.2 cm (framed) Starting price 1 100 Final price
(sold)Tütarlaps lindudega
35. Gustav Mägi Tütarlaps lindudega 1950-1960. oil on board 64 x 40.5 cm (framed) Starting price 950 Final price 950
(sold)Vaikne õhtupoolik
36. Richard Sagrits Vaikne õhtupoolik 1958. oil on canvas 50 x 73 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 400
(sold)Tekstiilivabrik
37. Karl Burman Tekstiilivabrik "Punane Koit" 1959. watercolor vm 51 x 75 cm (framed) Starting price 1 400 Final price 2 150
(sold)Aprillipäev
38. Henn Roode Aprillipäev 1960. oil on plywood 37 x 56 cm (framed) Starting price 1 500 Final price 1 500
(sold)Kanarbikuväli
39. Richard Uutmaa Kanarbikuväli 1960. oil on canvas 50 x 69.5 cm (framed) Starting price 3 400 Final price 3 400
(sold)Portugali rand
40. Eerik Haamer Portugali rand 1961-1962. oil on canvas 61.5 x 82 cm (framed) Starting price 3 100 Final price 3 100
(sold)Krimmi vaade
41. Elmar Kits Krimmi vaade 1962. oil on canvas 62.5 x 77.5 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 400
(sold)Karepa laht
42. Richard Sagrits Karepa laht 1963. oil, cardboard on plywood 34.7 x 50 cm (framed) Starting price 1 600 Final price
Nukrus
43. Richard Sagrits Nukrus 1964. oil on cardboard 35 x 50 cm (framed) Starting price 1 900 Final price
(sold)Vannitoapidu
44. Silvia Leitu Vannitoapidu 1965. watercolor vm 62 x 46.7 cm (framed) Starting price 700 Final price 700
(sold)Altja rand
45. Richard Uutmaa Altja rand 1967. oil on canvas 48 x 69 cm (framed) Starting price 3 400 Final price 3 400
(sold)Kompositsioon autoportreega
46. Endel Kõks Kompositsioon autoportreega 1969. oil on canvas 112 x 82 cm (framed) Starting price 3 100 Final price
(sold)Linnavaade
47. Valdur Ohakas Linnavaade 1960-1980. monotype, mixed media on paper km 29.5 x 24 cm (framed) Starting price 700 Final price 700
Võsu mänd
48. Juhan Muks Võsu mänd 1978. oil, canvas on plywood 92.5 x 65.5 cm (framed) Starting price 2 400 Final price
(sold)Võlumets
49. Edgar Valter Võlumets 1970-1990. oil on cardboard 86 x 106 cm (framed) Starting price 4 000 Final price
Talvine maastik
50. Rein Kelpman Talvine maastik 1985. oil, tempera on canvas 139 x 123 cm (framed) Starting price 3 900 Final price
(sold)Paneb kirsse kannu
51. Epp-Maria Kokamägi Paneb kirsse kannu 1987. watercolour 49.5 x 49.5 cm (framed) Starting price 1 400 Final price
Kimp päevalilledega
52. Viktor Leškin Kimp päevalilledega 1989. oil on canvas 50.3 x 79.9 cm (framed) Starting price 1 600 Final price
Mütoloogiline kompositsioon
53. Jüri Arrak Mütoloogiline kompositsioon 1993. oil on canvas 80 x 89 cm (framed) Starting price 3 200 Final price
(sold)Läänemere pildid III
54. Tiit Pääsuke Läänemere pildid III 1995. oil, acrylic on canvas 120 x 150 cm (framed) Starting price 5 700 Final price 5 700
(sold)Viiuldaja
55. Tiit Pääsuke Viiuldaja 1999. acrylic, oil, canvas 100 x 100 cm (framed) Starting price 4 200 Final price
Punane õun
56. Evald Okas Punane õun 2001. oil on board 90 x 65 cm (framed) Starting price 3 400 Final price
Roosid (Pierre de Ronsard)
57. Rein Tammik Roosid (Pierre de Ronsard) 2016. oil on canvas 80 x 100 cm (framed) Starting price 3 200 Final price