Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_45.jpg

Haus Gallery 26.04.2001 14:19

HAUS / VIII AUCTION, 2001 spring

26.apr.2001.a. Haus Galerii keldrisaalis. Enampakkumisel oli 37 kunstiteost, neist müüdi 22.

Kaks akti
1. Priidu Aavik Kaks akti 1957. Oil on canvas 72 x 62 cm Starting price 1 342 Final price
Rukkililled
2. Ellinor Aiki Rukkililled undated. Pastel 41 x 58 cm Starting price 511 Final price
Kaks maastikku
3. Peet Aren Kaks maastikku 1936. Water-colour 23 x 31 cm Starting price 831 Final price
Kaks maastikku
4. Peet Aren Kaks maastikku 1939. Water-colour 33 x 40 cm Starting price 831 Final price
(sold)Natüürmort
5. Ann Audova Natüürmort 1932. Oil on canvas 76 x 79 cm (not framed) Starting price 1 470 Final price 2 141
Tütarlapsed
6. Aino Bach Tütarlapsed 1936. Aquatint Plm 27 x 23 cm Starting price 352 Final price
(sold)Natüürmort
7. Karl Burman Natüürmort 1940. Water-colour 66 x 48 cm Starting price 447 Final price 447
(sold)Maastik hobusega
8. Karl Burman (seenior) Maastik hobusega 1953. Water-colour 15 x 18 cm Starting price 256 Final price 256
(sold)Maastik
9. Nigul Espe Maastik 1951. Oil, canvas, cardboard 23 x 34 cm Starting price 415 Final price 415
Kompositsioon laste ja paadiga
10. August Jansen Kompositsioon laste ja paadiga 1940. Oil on plywood Starting price 1 662 Final price
(sold)Maastik
11. Andrei Jegorov Maastik 1911. Oil on canvas 53 x 66 cm Starting price 2 876 Final price 2 876
(sold)Seine'i vaade laevadega
12. Andrus Johani Seine'i vaade laevadega undated. Water-colour Vm. 37 x 44 cm Starting price 1 598 Final price 1 598
(sold)Akt
13. Richard Kaljo Akt 1957. Lino cut (not framed) Starting price 383 Final price 671
Kompositsioon I
14. Elmar Kits Kompositsioon I 1971. Ball-point pen Starting price 128 Final price
Kompositsioon II
15. Elmar Kits Kompositsioon II 1971. Ball-point pen Starting price 128 Final price
Kompositsioon III
16. Elmar Kits Kompositsioon III 1972. Ball-point pen Starting price 128 Final price
Äikese eel
17. Elmar Kits Äikese eel 1946. Oil on paper Starting price 1 150 Final price
Sidrun ja kevadlilled
18. Linda Kits-Mägi Sidrun ja kevadlilled 1982. Oil on canvas Starting price 1 023 Final price
(sold)Udune hommik
19. Eduard Kutsar Udune hommik 1933. Oil on cardboard Starting price 575 Final price 959
(sold)Tallinn
20. Viktor Leškin Tallinn 1940. Oil, canvas, cardboard Starting price 511 Final price 511
(sold)Maastik tuulikuga
21. Valerian Loik Maastik tuulikuga 1970. Oil on cardboard Starting price 895 Final price 895
(sold)Maastik
22. Ants Murakin Maastik 1930. Oil on canvas Starting price 1 853 Final price 1 853
Õuevaade
23. Ants Murakin Õuevaade 1930. Water-colour Starting price 415 Final price
(sold)Natüürmort
24. Ano Mägi-Palm Natüürmort 1960. Monotype Vm. 49 x 58 cm Starting price 575 Final price 767
Taluõu
25. Roman Nyman Taluõu 1940. Water-colour Vm. 28 x ? cm Starting price 959 Final price
(sold)Tütarlaps punases
26. Varmo Pirk Tütarlaps punases 1944. Oil on paper 44 x 36 cm Starting price 671 Final price 927
(sold)Kitsed
27. Günther Reindorff Kitsed 1934. Collage Starting price 224 Final price 224
Abstraktne kompositsioon
28. Henn Roode Abstraktne kompositsioon 1966. Oil on cardboard Starting price 959 Final price
(sold)Tallinna sadam
29. Richard Sagrits Tallinna sadam 1937. Water-colour Starting price 543 Final price 1 055
(sold)Lamav akt
30. Richard Sagrits Lamav akt 1956. Oil on cardboard Starting price 959 Final price 959
(sold)Otepää maastik
31. Ardo Sivadi Otepää maastik 1930. Oil on canvas Starting price 1 662 Final price 1 662
(sold)Naise portree
32. Nikolai Triik Naise portree 1936. Pencil Starting price 1 853 Final price 1 853
Ateljees
33. Johannes Uiga Ateljees 1943. Oil, canvas, paper Starting price 1 470 Final price
Naisfiguur
34. Jaan Vahtra Naisfiguur 1929. Ink, paper 17 x 24 cm Starting price 447 Final price
Natüürmort
35. Jaan Vahtra Natüürmort 1943. Water-colour Starting price 831 Final price
(sold)Akt
36. Aleksander Vardi Akt 1959. Ink, paper Vm. 32 x ? cm (not framed) Starting price 352 Final price 383
Tähtvere hommikul
37. Aleksander Vardi Tähtvere hommikul 1959. Oil on canvas Starting price 1 726 Final price
(sold)Viljandi maastik
38. Eduard Wiiralt Viljandi maastik 1943. Dry point Starting price 2 237 Final price 2 493
Tütarlaps allikal
39. Eduard Wiiralt Tütarlaps allikal 1940. Starting price 2 237 Final price
(sold)Uue-Saluse maastik
40. Johannes Võerahansu Uue-Saluse maastik 1943. Oil on plywood Starting price 1 214 Final price 1 949