Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 25.04.2019 18:00-25.04.2019 00:00

Haus Gallery's spring auction

ARTWORKS AVAILABLE HERE

< back
(sold)Õunapuud talvel
1. Peet Aren Õunapuud talvel 1912. tempera, cardboard 37 x 51.5 cm (framed) Starting price 5 300 Final price 6 000
Vend
2. Eduard Wiiralt Vend 1921. pencil, paper vm 28.5 x 32 cm (framed) Starting price 3 900 Final price
(sold)Oberstdorfi maastik
3. Konrad Mägi Oberstdorfi maastik 1922. oil, canvas 41 x 26 cm (framed) Starting price 23 000 Final price 26 000
Agitaator
4. Natalie Mei Agitaator 1922. watercolor vm 24.8 x 22 cm (framed) Starting price 700 Final price
(sold)Naise portree
5. Ants Laikmaa Naise portree 1924. pastel 36 x 33 cm (framed) Starting price 3 900 Final price 6 100
(sold)Lilled
6. Paul Liivak Lilled 1925. oil, plywood 62.5 x 63 cm (framed) Final price 1 700
(sold)Meri purjekatega
7. Andrei Jegorov Meri purjekatega 1926. oil, plywood 52 x 71 cm (framed) Starting price 3 300 Final price 8 500
(sold)Tallinna vaade
8. Nikolai Kull Tallinna vaade 1930. oil, canvas 63 x 78 cm (framed) Starting price 4 300 Final price 6 200
(sold)Vangid
9. Andrus Johani Vangid 1934. oil, canvas 48 x 63 cm (framed) Starting price 3 700 Final price 4 600
(sold)Naised rannal
10. Eduard Wiiralt Naised rannal 1934. vernis mou plm 40 x 49.5 cm (framed) Starting price 2 900 Final price 4 000
(sold)Natüürmort samovari ja paletiga
11. Johannes Võerahansu Natüürmort samovari ja paletiga 1934-1935. oil, canvas on cardboard 67.9 x 87.4 cm (framed) Final price 6 200
(sold)Heiastus
12. Anatoli Kaigorodov Heiastus 1935. tempera, paper vm 45.5 x 60.5 cm (not framed) Starting price 4 300 Final price 5 700
(sold)Talvine taluvaade
13. Aarne Miikmaa Talvine taluvaade 1930. pastel, paper on cardboard lm 23.2 x 31.2 cm (framed) Starting price 1 300 Final price 1 300
(sold)Toompea vaade
14. Eduard Poland Toompea vaade 1939. oil, cardboard 43.5 x 61 cm (framed) Starting price 1 300 Final price 2 050
(sold)Talumotiiv
15. August Jansen Talumotiiv 1940. oil, canvas 39.5 x 49 cm (framed) Starting price 4 300 Final price 4 550
(sold)Merevaade
16. Andrei Jegorov Merevaade 1940. oil, plywood 24 x 34 cm (framed) Starting price 1 800 Final price 2 750
(sold)Talvetee nelja saaniga
17. Andrei Jegorov Talvetee nelja saaniga 1940. tempera, cardboard 31.5 x 48.5 cm (framed) Starting price 2 200 Final price 2 200
Natüürmort
18. Aleksander Vardi Natüürmort 1940. oil, canvas 72.5 x 98.5 cm (framed) Starting price 4 300 Final price
(sold)Lilled valges vaasis
19. Ann Audova Lilled valges vaasis 1943. oil, plywood 40 x 42 cm (framed) Starting price 4 200 Final price 5 000
(sold)Saaremaa maastik
20. Edmond Arnold Blumenfeldt Saaremaa maastik 1944. oil, canvas 70 x 85 cm (framed) Starting price 4 400 Final price 9 000
(sold)Sügis
21. Eduard Kutsar Sügis 1946. oil, plywood 30 x 43.5 cm (framed) Starting price 900 Final price 900
(sold)Alatskivi motiiv
22. Aleksander Vardi Alatskivi motiiv 1946. oil, cardboard 50.5 x 81 cm (not framed) Final price
(sold)Toolse rand
23. Boris Ottenberg Toolse rand 1946. oil, canvas 68.5 x 99 cm (framed) Starting price 2 100 Final price 2 100
(sold)Maastik rukkihakkidega
24. Ülo Sooster Maastik rukkihakkidega 1947. oil, paper 17.5 x 21 cm (framed) Starting price 800 Final price
Hobused
25. Hugo Lepik Hobused 1948. oil, canvas 46.5 x 55.5 cm (framed) Final price
Autoportree
26. Priidu Aavik Autoportree 1948. oil, canvas 114 x 146 cm (framed) Starting price 5 900 Final price
(sold)Maastik sillaga
27. Richard Sagrits Maastik sillaga 1948. oil, canvas 64 x 90 cm (framed) Starting price 4 700 Final price
Sügismaastik
28. Eerik Haamer Sügismaastik 1950. oil, canvas 40 x 71 cm (framed) Starting price 4 400 Final price
Lilled vaasis
29. Kristjan Teder Lilled vaasis 1952. oil, cardboard 49 x 68 cm (framed) Final price
(sold)Rutja jõeorg
30. Richard Sagrits Rutja jõeorg 1957. oil, canvas 60 x 73 cm (not framed) Starting price 8 000 Final price 10 000
(sold)Kadrioru loss talvel
31. Richard Sagrits Kadrioru loss talvel 1958. oil, cardboard vm 34.3 x 48.8 cm (framed) Starting price 4 400 Final price 12 500
(sold)Tallinna panoraam
32. Esther Roode Tallinna panoraam 1958-1959. oil, canvas on plywood 35 x 50.5 cm (framed) Starting price 900 Final price 5 300
(sold)Tulbid
33. Karl Burman Tulbid 1950. watercolor on cardboard 68 x 54.5 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
(sold)Tallinna vaade Niguliste kirikuga
34. Karl Burman Tallinna vaade Niguliste kirikuga 1958. watercolor 60 x 71 cm (framed) Starting price 1 800 Final price 2 500
(sold)Figuraalkompositsioon
35. Elmar Kits Figuraalkompositsioon 1960. tempera, cardboard 69 x 53 cm (framed) Starting price 3 600 Final price 4 200
(sold)Lamav akt peegliga
36. Valdur Ohakas Lamav akt peegliga 1960. oil, cardboard 51 x 73 cm (framed) Starting price 1 700 Final price 2 550
(sold)Kompositsioon
37. Aleksander Vardi Kompositsioon 1961. oil, cardboard vm 23 x 33 cm (framed) Starting price 1 900 Final price 2 650
(sold)Esimene lumi Otepääl
38. Nikolai Kormašov Esimene lumi Otepääl 1960-1963. oil, canvas 70 x 80 cm (framed) Starting price 1 600 Final price 1 650
Nelgid ja õunad
39. Eduard Einmann Nelgid ja õunad 1964. oil, canvas 55 x 46.5 cm (framed) Final price
Abstraktsioon
40. Ülo Sooster Abstraktsioon 1967. tempera, ink, cardboard 29.7 x 29.7 cm (framed) Starting price 16 000 Final price
(sold)Muhu talu
41. Märt Bormeister Muhu talu 1969. oil, canvas 60 x 150 cm (framed) Starting price 3 400 Final price 3 450
Abstraktne kompositsioon
42. Elmar Kits Abstraktne kompositsioon 1969. tempera, paper 48.5 x 54 cm (framed) Final price
(sold)Eisma rand
43. Richard Uutmaa Eisma rand 1970. oil, canvas 74 x 100.5 cm (framed) Starting price 6 900 Final price 9 200
(sold)Poiss
44. Edgar Valter Poiss 1971. oil, cardboard 35.5 x 36 cm (framed) Starting price 1 100 Final price 1 700
(sold)Naised ja tiigrid
45. Evald Okas Naised ja tiigrid 1972. etching, aquatint plm 36 x 32 cm (framed) Starting price 800 Final price 1 350
(sold)Maastik
46. Andres Tolts Maastik 1974. oil, masonite 54 x 70 cm (framed) Starting price 2 200 Final price 3 000
(sold)Lilled sinises vaasis
47. Juhan Muks Lilled sinises vaasis 1970-1980. mixed media, oil, canvas on plywood 65 x 81.5 cm (framed) Starting price 1 600 Final price 1 600
(sold)Veidi kergitatud tiivaga kajakas
48. Tiit Pääsuke Veidi kergitatud tiivaga kajakas 1980. oil, canvas 34 x 70.5 cm (framed) Starting price 3 400 Final price 3 400
(sold)Loom II
49. Jüri Arrak Loom II 1984. oil, canvas 81 x 65 cm (framed) Starting price 3 600 Final price 3 600
(sold)Jamaaha, Kavasaki ja Honda maitsevad muna
50. Marko Mäetamm Jamaaha, Kavasaki ja Honda maitsevad muna 1990. guache, paper 63 x 93 cm (framed) Starting price 7 200 Final price
(sold)Veenus
51. Alo Hoidre Veenus 1991. oil, cardboard 64 x 68 cm (framed) Starting price 1 400 Final price 1 800
Mees
52. Jüri Arrak Mees 1993. oil, canvas 70 x 100 cm (framed) Final price
(sold)Viis kaske
53. Olev Subbi Viis kaske 2013. oil, acrylic, masonite 60 x 80 cm (not framed) Starting price 7 800 Final price 15 100
Valged pojengid avatud raamatuga
54. Olav Maran Valged pojengid avatud raamatuga 2017. oil, canvas 78 x 92 cm (framed) Starting price 3 700 Final price