Uudised > HAUS GALERII KUNSTIPÄEV

HAUS GALERII KUNSTIPÄEV

16. augustil toimub järjekordne Haus Galerii kunstipäev.

Haus Galerii korraldab oma kunstisõpradest klientidele taas kord suvise kunstipäeva, mille traditsioon sai alguse 1999. aasta augustis Palmse mõisas.


Kunstipäev on meeleolukas üritus kõigile neile, kes peale vaatamise kunsti ka oma kätega luua soovivad. Professionaalsete kunstnike ja meistrite osaval juhendamisel saab ühe päeva jooksul proovida nii kujutava kui ka tarbekunsti tegemise rõõme. Haus Galerii kunstipäev on kogu pere üritus, kuhu olete oodatud koos laste, sõprade ja sugulastega.


Kunstipäev toimub laupäeval,

16. augustil 2003 Palamusel,

kus meid võtab vastu ja võõrustab Palamuse Klaasikoja sõbralik pere.


Kunstipäeval osalemise tasu on täiskasvanule 300 krooni ja lastele alates 7. eluaastast 150 krooni. Osalemise tasu sisaldab kogu päevaprogrammi koos juhendamiste, töövahendite ja  toitlustamisega.


PÄEVAKAVA


11.00 – 11.30  Saabumine ja kogunemine Palamuse Klaasikoja juures. Kõiki kunstipäevalisi ootavad saabudes soe tee, kohv ja saiakesed.


11.30 – 12.30
Tervitused ja tutvumine päevakava ning esinejatega.
  
Sissejuhatav loeng ja slaidiprogramm klaasist, selle valmistamisest ja selle kasutamise võimalustest. Rait Parts, Liisi Junolainen

Sissejuhatus pilditegemise kunstile. Andres Tolts ja Mare Vint.

12.30 – 15.00  Kunsti isetegemine  klassides.

Soovi korral võib kunstipäevaline vastavalt oma ajaplaneerimise oskusele osaleda kõikides klassides.


Võimalikud variandid:
1. Klaasi klass - klaasimaal ja pärlikeerutamine Klaasikoja meistrite juhendamisel, kus saavad osaleda kuni 15-liikmelised grupid.
Klaasikojas töötamiseks on vajalikud materjalid olemas kohapeal, mille kasutamine on arvestatud osalemise tasu sisse.
  
2. Natüürmordi klass – vaikelu põhitõdedega tutvumine ja maalimine kunstnik Andres Toltsi juhendamisel. Grupis võib osaleda vastavalt soovile x arv huvilist.

3. Vabateemalise joonistuse klass – võib teha kõike, mida etteantud materjalide piires on võimalik loominguliselt korda saata, alustades maastikuvaadetest ja lõpetades abstraktsete kompositsioonidega. Juhendab kunstnik Mare Vint.

Maalimise materjalidega varustab osalejaid Haus Galerii ja see on arvestatud osalemise tasu sisse. Põhilisteks töövahenditeks on paber, värvipliiatsid ja pastellkriidid 
Kui keegi kunstipäevlistest soovib maaliklassis lisaks olemasolevale üldvarustusele kasutada muid värve (akvarell, guašid või akrüül), siis võite need julgelt oma tarbeks kaasa võtta.


15. 00 – 16. 00 LÕUNASÖÖK


16. 00 – 17.30 
Kunsti isetegemine jätkub


17. 30 – 18.00 
Kunstipäeva lõpetamine, kokkuvõtete tegemine.
  
Kunstipäeva parema organiseerimise huvides palume teil ja teie sõpradel oma tulekust kindlasti teatada ja tasuda ka osalemise tasu Haus Galeriis, Uus tn. 17 hiljemalt 11. augustiks.
  
Kunstipäev toimub iga ilmaga!

Meeldivate kohtumisteni suvisel Palamusel,

Haus Galerii
6 419 471
haus@haus.ee

|?>
< tagasi