Uudised > Publikuüritus: Klaas ruumis ja luules

Publikuüritus: Klaas ruumis ja luules

646.t2.jpg

Neljapäeval, 28. veebruaril kell 18 toimub Haus Galeriis Eesti Klaasikunstnike Ühenduse näituse „Kooskõla. Klaas ruumis“ pidulik lõpuüritus, kus ühtlasi esitletakse Kaie Ilvese uut luulekogu „Klaasipuhuja“. Üritus on tasuta ja sobib kogu perele!

Pildil: Kateriin Rikkeni näitusetöö „Sihtmärk“. Foto: Juhan Soomets

Nii sünnib uus kooskõla mitte ainult klaasi ja kujutava kunsti vahel, vaid ka klaasi ja luule vahel. Trepp, mis ühendab galerii erinevaid korruseid ja viib alla maagilisse klaasmaailma, peegeldub kujundina nii näitusel kui luulekogus, samamoodi nagu näiteks ka kõrkjad või vihmapiisad. Õhtuhämaruses mänglema hakkav näitusevalgustus loob müstilise ja hubase fooni nii jõulistele klaasskulptuuridele kui õrnadele värsiridadele.

Eesti Klaasikunstnike Ühenduse näitusesari "Kooskõla" Haus Galeriis toimub juba kuuendat korda. Tänavu osalevad näitusel Kairi Orgusaar, Ivo Lill, Piret Ellamaa, Kati Kerstna, Merle Kannus, Kateriin Rikken ja Sofi Aršas (näituse kuraator).

Kaie Ilves on Lääne-Eesti päritolu kirjanik ja ajakirjanik, kelle luulekogu „Klaasipuhuja“ on järjekorras teine, varem on ta avaldanud peamiselt lastekirjandust. Raamatu illustraator on urban-kunstnikuna tuntust kogunud Lex Zooz.

Külastajate seas populaarselt näituselt on võimalik meelepärane teos – vastavalt kas siis klaasist või paberist – ka kohe kaasa osta. Luulekogu on müügil soodushinnaga.

NB! Palun anna oma tulekust teada aadressil haus@haus.ee, et teaksime kohtade planeerimisega arvestada.

klaasipuhuja.jpg

< tagasi