Uudised > HEATEGEV KUNSTIOKSJON

HEATEGEV KUNSTIOKSJON

8. septembril kell 19.00. toimub Kunstihoone suures saalis heategev kaasaegse kunsti oksjon.
OKSJONILE REGISTREERUMINE

Oksjonil osaleda soovija täidab registreerimislehe, mis jääb Haus Galerii oksjoni sekretariaati. Registreerimislehele kantav informatsioon on vajalik ostja isiku kinnitamiseks ja oksjonil arveldamise lihtsustamiseks. Korraldajad garanteerivad ostja isikuandmete konfidentsiaalsuse.
Täidetud registreerimislehe esitamisel saab ostja pakkumise numbri, mis kehtib oksjonipääsmena kahele ja maksab 100 (sada) krooni.

OKSJONIL PAKKUMINE


Pakkumine toimub kataloogis esitatud teoste loetelu järjekorras.
Oksjonil pakkumist viib läbi oksjonipidaja, kes teatab pakkumise alghinna, fikseerib kolmanda haamrilöögiga teose lõpphinna ja lahendab ainuisikuliselt kõik pakkumistega seonduvad küsimused.   
Ostja annab oksjonil omapoolsest pakkumisest märku oksjoninumbri tõstmisega. Oksjoni hinnasammuks on sõltumata teose alghinnast 250 krooni. Kui osaleja soovib pakkuda korraga suuremat summat kui eelnimetatud hinnasamm võimaldab, siis ütleb ta numbrit tõstes oma pakkumise, mis ei tohi ületada 2000 krooni. Lõplik pakkumine registreeritakse oksjonisekretäride poolt.


OSTETUD TEOSTE EEST TASUMINE


Oksjonilt ostetud teoste eest saab tasuda nii sularahas kui ka ülekandega. Oksjoni sekretariaadist väljastatakse igale ostjale vastav leping-arve. Oksjoni teoste eest tuleb tasuda 5 päeva jooksul peale oksjoni toimumise kuupäeva.
Ostja maksab teose eest oksjonil väljakuulutatud lõpphinna, millele täiendavaid makseid ei lisandu.

|?>
< tagasi