Uudised > Heategev kunstimüük

Heategev kunstimüük

2006

Armas kunstisõber,

Haus Galerii on juba mitu aastat kunsti vahendusel püüdnud aidata Tallinna Lastehaigla väikesi patsiente. Koostöös Lastehaigla Toetusfondiga oleme senini korraldanud heategevaid kunstioksjoneid, millest ka paljud teist on osa võtnud. Lastehaiglale on oksjonitelt laekunud arvestatav abiraha, mille eest on soetatud erinevat haiglas hädavajalikku meditsiinitehnikat.

Võimalus Lastehaiglat kunsti läbi toetada on olemas sellelgi aastal. Tänavu ei korralda me aga kunstioksjonit, vaid viime läbi lihtsa heategeva kunstimüügi, kus on väljas märksa suurem valik teoseid kui senini oksjonitel. Samuti on teoste hinnaskaala laiem ning annab võimaluse toetamiseks alates 400 kroonistelt ostudelt.

Heategev kunstimüük kestab tänasest kuni 20.detsembrini 2006.

Teosed ise asuvad Haus Galeriis.  Kui meie juurest läbi astute, saame teid väljapanekuga tutvustada.

Teoste ostmise korral läheb teie poolt makstud summast Tallinna Lastehaiglale 25% ja toetussumma on teile väljastatud arvel eraldi reana väljatoodud.

Oma ostusoovist saate meile teada anda aga ka e-maili teel, kus märgite milline töö teid huvitab, kas te soovite seda originaalis üle vaadata ja millal ning kuidas eelistate teose eest tasuda.

Teie abiga kogutud toetus läheb Tallinna Lastehaigla kesksterilisatsiooni osakonnale uue eelvaakumiga, turvalise ja tehniliselt kõrge kvaliteediga, aurusterilisaatori muretsemiseks. Steriliseerimise eesmärgiks on hävitada haiglas kõik elavad, haigust tekitavad mikroobid. Suurimaks riskiks on HIV, AIDS, tuberkuloos, hepatiidid. Kuigi uus 1,54 milj. krooni maksev aurusterilisaator on haiglas juba kasutusel, ei ole veel kogu aparatuuri maksumus tasutud.

Kui soovid head teha ning ennast ja oma lähedasi kunstiga rõõmustada, siis just nüüd on sobiv aeg need kaks üllast eesmärki ühendada: osta pilt ja seeläbi toetada ka lastehaiglat! 


|?>
< tagasi