Uudised > Kunstioksjoni keskkond internetis – Online Arthaus 24/7!

Kunstioksjoni keskkond internetis – Online Arthaus 24/7!

579.t2.jpg

Käesolev kevad toob kunstiturule perspektiivikaid, olulisi ja kauaoodatud uuendusi!

Haus Galerii, kes on tänaseks enam kui 20 aastat tegelenud eesti kunstiklassika oksjonite korraldamisega ja on siinse oksjonitraditsooni looja, on oma pikaajalisele kogemusele tuginedes avanud internetioksjonite keskkonna – www.onlinearthaus.com.

Kui Hausi suurejoonelised, väärikas hinnaklassis peamiselt maalikunsti oksjonid toimuvad vaid kaks korda aastas, siis internetioksjon on avatud 24 tundi ja 7 päeva nädalas. Online Arthaus müüb kunsti mängulises oksjonivormis, kus kõikide teoste alghind on null. Teoseid saab osta tihti ka tavahindadest soodsamalt ja põhirõhk on nö. kättesaadavamas hinnaklassis olevatel töödel.

Online oksjoni näol on tegu esimese omatoalise formaadiga baltikumis, mida arendatakse ka suunaga välisturule. Teoste hulk ja valikud leheküljel on pidevas täienemises ning platvormil on potentsiaal kaasata sellesse huvi korral ka naaberriikide kunsti. Juba praegu on keskkond eesti- ja inglisekeelne, lisamisel on vene ja teisedki keeled.  

Heatasemeline kunst ei pea olema ilmtingimata kallis!

Valdav on arusaam, et originaalkunst on kallis ja enamusele mitte taskukohane. Tegelikult see nii ei ole. Soodsamaks teeb kunsti hinna nii see, kui tuntud on autor kui ka see, millises tehnikas ja millisel ajal töö on valminud. Kunstil on erinevad hinnaklassid ning piltidega kaasnevad erinevad müügiolukorrad, millele Online Arthaus tahab võimaluse anda. Keskmised ostud Online Arthausis on hinnavahemiskus 50 – 500 EUR.

Lisaks ostu- ja müügiteenusele tutvustab ja tõlgendab oksjonikeskkond ka kunsti ajalugu ja tagamaid, avaldades erinevaid ülevaateartikleid ja soovitusi.  Oksjonid internetis on ajastute-, autorite- või teemadekohased. Online Arthausis kunsti müümine ja ostmine on lihtne ja kättesaadav kõigile. Teoste kvaliteedi ja hindamisega tegelevad siin oma ala professionaalid, kes tagavad kõikide ostude turvalisuse ja pakkumiste pädevuse.

Paralleelselt Online Arthausi keskkonnaga on Haus Galeriis avatud ka traditsiooniline kevadoksjon, mille näitus pakub publikule meeleolukat läbilõiget eesti 20. sajandi kunsti ajaloost. Oksjon leiab aset 27. aprillil galerii ruumides, teostega saab tutvuda ka kodulehel www.haus.ee

< tagasi