Uudised > Tallinna Teisipäev

Tallinna Teisipäev



26. veebruaril toimub viies Tallinna galeriis teistkordne spetsiaalse programmi ja pikendatud avamisaegadega galeriiring Tallinna Teisipäev. Osalevad galeriid Haus, Tam ja Vaal Galerii, 1Galerii, Temnikova & Kasela Galerii ning üritust koordineerib Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskus.
Tallinna Teisipäev annab võimaluse mõne tunni jooksul külastada viit näitust ja kunstisündmust. Enamikes galeriides on kohal kunstnikud, et vastata huviliste küsimustele.
Alates kella 16st tutvustab Tam Galerii (Lootsi 4) Toomas Kuusingu näitust “Harilikud inimesed” ja korraldab vestlusringi, mida juhatab Peeter Allik. Järgmine peatus on Haus Galeriis (Uus 17), kus on avatud Martin Vuksi näitus „Dr. Op“ ning kunstnik ja galeristid tutvustavad näitust. Vaal Galeriis toimub Fotokuu kuraatori Niekolaas Johannes Lekkerkerki inglisekeelne loeng sügisel Tallinna Kunstihoones toimuva näituse tutvustuseks. 1Galeriis on võimalik osa saada Riina Maidre avalikust tööprotsessist - galeriis toimuvast residentuurist. Temnikova & Kasela Galerii (Müürivahe 22) esitleb Laura Pählapuu uut näitust „243 tõetruudes toonides postkaarti“.  
Tasuta kunstibuss liigub Tam Galeriist Haus Galeriisse, sealt Vaal Galeriisse ning toob inimesed peale loengut vanalinna tagasi. Kõik osalevad galeriid on avatud kuni 20:00, Tam Galerii avatud kuni 18:00.

    
PROGRAMM

16:00
Tam Galerii
Toomas Kuusingu näitus “Harilikud inimesed” ja vestlusring, mida juhib Peeter Allik
Lootsi 4

BUSS: Tam Galerii -» Haus Galerii

16:45
Haus Galerii
Martin Vuksi fotonäitus „dr. Op“
Kunstnik vastab küsimustele 16:00 kuni 17:30
Uus 17

BUSS: Haus Galerii -» Vaal Galerii



17:30
Vaal Galerii
Fotokuu kuraatori Niekolaas Johannes Lekkerkerki loeng: Sõnum Charlie Parker’ile. Sissejuhatus näituseteemasse "Nüüd on aeg"
Avatud Agur Kruusingu näitus "Igavene Rahuriik"
Tartu mnt 80d

BUSS: Vaal Galerii -» Vanalinn

18:00-20:00
1Galerii
Riina Maidre avalik tööprotsess galerii residentuurina, algus kell 18:30
Rüütli 4

18:00-20:00
Temnikova & Kasela Galerii
Laura Pählapuu „243 tõetruudes toonides postkaarti“
Kunstnik vastab küsimustele
Müürivahe 22

Bussi väljumisajad orienteeruvalt 16:40 Tam galeriist, 17:20 Haus galeriist ja 18:15 Vaal galeriist.

 

Lisainfo:


Kadri Laas

Projektijuht

Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskus

56 698 720

kadri@ecadc.ee

ecadc.ee




 

< tagasi