6747 pic5550 pic8848 pic7987 pic4831 pic9008 pic9998 pic6807 pic6747 pic5816 pic4371 pic8894 pic6837 pic5899 pic5264 pic8979 pic6177 pic7878 pic5563

meie kunstnikud:

Reisikirjad I / +36CxRebanexReisikirjad II / +38 Cx

teosed on esitatud fragmentidena. pildi suurendamiseks, detailide ja hinna vaatamiseks kliki pildil. 

Agur Kruusing

18.02.1964

 

1994 lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia, maali erialal.
1997  maaliõppejõud EKA- s
1996  Eesti Kunstnike Liidu liige
 Eesti Maaliate Liidu liige
1992 Esinenud näitustel alates
   

 

isiknäitused
 

2006 Personaalnäitus Haapsalu Linnagaleriis
personaalnäitus "Uskumatult ilus" KU- Galeriis, Tallinn
2004 "Teele, teele murekesed", Hobusepea galerii, Tallinn
2003 Personaalnäitus Haapsalu Linnagaleriis, Haapsalu
"Portree", Linnagalerii Tallinn
2002 "Voodi", Galerii Vaal, Tallinn
1999 "Mängime veel" Haapsalu Linnagalerii
1998 galerii Vaal, Tallinn
1996 galerii Vaal, Tallinn
1996 Haapsalu Linnagalerii
galerii Vaal, Tallinn
1994 galerii Deco, Talinn
1993 galerii Luum, Tallinn
1992 galerii Deco, Tallinn

 

grupinäitused
 

2006 23 -11 YOUNGST*RS II, HOET BEKAERT GALLERY
"Kurja lilled" EKL 6. aastanäituse projekt, Hobusepea, Draakon, Hopgalerii
312A, EKA õppejõudude tööde näitus Aaspere mõisas
Olga Terri ja eesti portree" Näitus Mart Lepa erakogust
2005  "Ajaleht Eesti Kunstis" 2 maali
2004 "Identiteet" EKL aastanäitus, Tallinna Kunstihoone
2003 "312A" Greifswaldi Kunstisaalis, Saksamaa
"312Aomas kodus" ,EKA õppejõudude tööde näitus EKA galeriis
2002 312A, EKA õppejõudude tööde näitus Viru keskuses
312A, EKA õppejõudude tööde näitus, Rakvere muuseum
2001 312A, EKA õppejõudude tööde näitus, Albu mõis
2000 312A, EKA õppejõudude tööde näitus, Oulu, Soome
312A, EKA õppejõudude tööde näitus, Hyvinkää, Soome 
"Aidsi kunstilised metaforid", Rotermanni Soolaladu
1999 Eesti graafika 1999, Tallinna Kunstihoone
Minimaal, Pärnu Linnagalerii
312A, EKA õppejõudude tööde näitus, Narva Linnagalerii
Kunstisuvi
1998 EKA ja Tartu Ülikooli õppejõudude tööde näitus Kellokoski Itämeri Centre, Soome
Rahvusvaheline kohaspetsiifilise kunsti projekt Intalinka, Chapman Gallery, Salford, Inglismaa
Kunstisuvi
1997 Rahvusvaheline kohaspetsiifilise kunsti projekt Intalinka, Haapsalu sõjaväelennuväljal
Kunstisuvi
Dionysia ´97, Tartu
Joonistuste näitus Haapsalu Linnagaleriis
Eesti maali ülevaatenäitus, Tallinna Kunstihoone
1996 Eesti maali ülevaatenäitus, Talllinna Kunstihoone
1995 Maal ja maaliline, Haapsalu Linnagaleriis
Eesti maali ülevaatenäitus, Tallinna Kunstihoone
1994 Eesti maali ülevaatenäitus, Tallinna Kunstihoone
1992 Eesti maali ülevaatenäitus, Tallinna Kunstihoone

 

bibliograafia
 

2006 "Olga Terri ja eesti portree" näituse kataloog
2005 "1965-2005" Guido ja Signe Sammelselja kunstikollektsioonist - kataloog
2004 "EKL aastaraamat" Eesti Kunstnike Liidu aastaraamat 2002/2003
2002 "Kunsti värv" AS Sadolini kunstikogu kataloog
2001 "EKL aastaraamat" Eesti Kunstnike Liidu aastaraamat
2000 "312 A" EKA õppejõudude Oulu näituse kataloog
1998 "Intalinka" - Rahvusvaheline kohaspetsiifilise kunsti projekti Intalinka kataloog
1997 "101 Eesti Maalikunstnike Liit" - Eesti Maalikunstnike Liidu kataloog

Meedia

Artdepoo ©
AXIS MULTIMEIDA 2007