Näitused > Toimunud > Haus Galerii

ok_na_532.jpg

Haus Galerii 10.10.2022-03.11.2022

HAUS GALERII

25. AASTAPÄEVA OKSJONID

Kõik algas ühest ideest 25 aastat tagasi. Täna tuntakse Hausi Galeriid Eesti kunstioksjonite traditsiooni alusepanijana, järjepidevate kunstinäituste korraldajana ning oma ala professionaalidena kunsti investeeringute nõustamisel ja kunsti hindamisel.

Oleme teglenud eesti kunsti tervikpildiga läbi selle ajaloo. Aidanud mäletada seda, kes olime eile ja mõista kes oleme täna. Meil on osa uue ajastu Eesti identiteedipildi loomises. Kunst peegeldab vaieldamatult meid ümbritsevat maailma ja kujundab arusaamu sellest. Oleme toonud avalikkuse ette parima eesti kunstist. 

Kutsume teid osas saama Haus Galerii 25 sünnipäevast, meie traditsiooniliste Eesti kunstiklassika oksjonitega. Nagu eelnevatel aastatel esitleme selgi sügisel kolme teostevalikud, mille enampakkumised leiavad aset:

VANEMA KUNSTI KLASSIKA - laupäeval 29. oktoobril VAATA TEOSEID SIIT

MOODSA KUNSTI KLASSIKA - pühapäeval 30. oktoobril, kell 17.00  VAATA TEOSEID SIIT

EESTI GRAAFIKA KLASSIKA - neljapäeval 3. novembril, kell 18.00 VAATA TEOSEID SIIT .   

Vanema ja moodsa kunsti klassika oksjonid toimuvad hübriidvormis, nii kohapeal kui Haus Galerii oksjonite online platvormil. Graafika aga vaid online's. Lisainfo ja regitreerimine oksjonile haus@haus.ee  

Allolevalt mõned teosed oksjonivalikust. Kogu ekspositsiooni leiad iga oksjoni kataloogist oksjonite rubriigis või eeltoodud linkidelt. 

< tagasi