Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 21.09.2005 14:53-21.09.2005 00:00

CHARITY AUCTION 2005

< back
Mägi I
1. Siim-Tanel Annus Mägi I 2001. Acryl, canvas. 90 x 30 cm Starting price 575 Final price
(sold)Mägi II
2. Siim-Tanel Annus Mägi II 2001. Acryl on canvas. 90 x 30 cm (not framed) Starting price 575 Final price
(sold)Ükssarv
3. Jüri Arrak Ükssarv 1987. Coal, paper 70 x 100 cm Starting price 639 Final price 639
(sold)Sügis Kadriorus
4. Vladimir Baciu Sügis Kadriorus 2004. Oil on canvas 50 x 60 cm Starting price 383 Final price 383
:
5. Merike Estna : 2005. Oil on canvas 35 x 35 cm (not framed) Starting price Final price
Istuv akt
6. Jarõna Ilo Istuv akt 2002. Coal, paper 50 x 65 cm (framed) Starting price 383 Final price
(sold)Minu aed II
7. Virge Jõekalda Minu aed II 2002. Dry point Plm 70 x 99 cm Starting price 320 Final price 320
Ma valvan su und
8. Riina Kivirüüt Ma valvan su und 2004. Oil on cardboard 62 x 98 cm Starting price 447 Final price 447
(sold)Lipp, rongkäik
9. Katrin Koskaru Lipp, rongkäik 2005. Oil, acrylic, canvas 220 x 200 cm Starting price 895 Final price 895
(sold)Argiasjad
10. Kadi Kurema Argiasjad 2004. Coloured ofort, relay Plm 16 x 13 cm Starting price 96 Final price
(sold)Mänguasjad
11. Kadi Kurema Mänguasjad 2004. Plm 16 x 13 cm Starting price 128 Final price 281
Minu lemmik squashimängija
12. August Künnapu Minu lemmik squashimängija 2003. Acrylic on canvas 30 x 45 cm (not framed) Starting price 320 Final price
(sold)Suprealistlik Leonardo-Yasumasa
13. Leonhard Lapin Suprealistlik Leonardo-Yasumasa 2001. Ready made, collage 40 x 42 cm Starting price 256 Final price 320
(sold)Taeva atlas nr. 23
14. Peeter Laurits Taeva atlas nr. 23 2001. Digiprint 99 x 99 cm (framed) Starting price 575 Final price 575
Kõnelused tiigriga. Hobune ja õunapuu I
15. Regina Lukk-Toompere Kõnelused tiigriga. Hobune ja õunapuu I 2000. Watercolor 50 x 70 cm (not framed) Starting price 575 Final price 575
Kõnelused tiigriga. Hobune ja õunapuu II
16. Regina Lukk-Toompere Kõnelused tiigriga. Hobune ja õunapuu II 2000. Watercolor 50 x 70 cm (not framed) Starting price 575 Final price 575
Kaev
17. Eda Lõhmus Kaev 2005. Acrylic, canvas 50 x 80 cm (not framed) Starting price 511 Final price
Aeg-kiirus-kaugus
18. Andrei Maksimjuk Aeg-kiirus-kaugus 2003. Oil, cardboard 100 x 82 cm (not framed) Starting price 575 Final price
(sold)Õhtune vaade Otepäält
19. Olav Maran Õhtune vaade Otepäält 1961. Oil, paper 42 x 59 cm Starting price 320 Final price 1 055
(sold)Läsna tüdruk
20. Jüri Mildeberg Läsna tüdruk 2003. Mixed media 39 x 30 cm Starting price 288 Final price 288
(sold)Kiigutab jalgu
21. Peeter Mudist Kiigutab jalgu 2005. Coloured lino cut Plm 11 x 8 cm Starting price 192 Final price 524
(sold)1,5M
22. Maarit Murka 1,5M 2002. Acrylic, canvas 130 x 165 cm Starting price 511 Final price 652
Painting of Rousseau
23. Marko Mäetamm Painting of Rousseau 1995. Litography Plm 28 x 44 cm (not framed) Starting price 511 Final price
(sold)Suudlus
24. Marko Mäetamm Suudlus 1992. Litography Plm 42 x 33 cm (framed) Starting price 511 Final price
Lume taustal...
25. Marko Nautras Lume taustal... 2002. Mixed media Ca 148 x 149 cm Starting price 383 Final price
(sold)Vaikelu nr. 2
26. Mall Nukke Vaikelu nr. 2 2005. Digiprint, carborundum, acrylic, drawing 100 x 140 cm Starting price 959 Final price 959
(sold)Helepunase Mantliga Lendaja
27. Tarmo Roosimölder Helepunase Mantliga Lendaja 2005. Oil, canvas 80 x 80 cm Starting price 383 Final price 831
(sold)Motiiv VIII
28. Mari Roosvalt Motiiv VIII 2001. Mixed media 35 x 50 cm Starting price 256 Final price 345
(sold)Jäämaastik II
29. Uno Roosvalt Jäämaastik II 2005. Oil, canvas 58 x 78 cm Starting price 383 Final price 383
(sold)Püüab olla
30. Reti Saks Püüab olla 2004. Soft lacquer Plm 49 x 30 cm Starting price 128 Final price 332
(sold)Nostalgiline maastik I
31. (Lauri Sillak) Laurentsius Nostalgiline maastik I 1994. Oil, cardboard 90 x 90 cm Starting price 767 Final price
(sold)Nostalgiline maastik II
32. (Lauri Sillak) Laurentsius Nostalgiline maastik II 1994. Oil, cardboard 90 x 90 cm Starting price 511 Final price 703
Tekstuur XVIII
33. Andres Tolts Tekstuur XVIII 2004. Acrylic, wood 80 x 30 cm (not framed) Starting price 575 Final price
(sold)Maja
34. Jaan Toomik Maja 2005. Acrylic, canvas 155 x 195 cm (not framed) Starting price Final price
(sold)Lossimäng
35. Maris Tuuling Lossimäng 2005. Acrylic, collage, canvas 73 x 63 cm (not framed) Starting price 383 Final price 895
(sold)Natüürmort rohelise pokaaliga
36. Valeri Vinogradov Natüürmort rohelise pokaaliga 2005. Oil, paper Vm. 42 x 32 cm Starting price 415 Final price 639
(sold)Vana aed
37. Mare Vint Vana aed 1993. Litography Lm. 59 x 58 cm Starting price 192 Final price 371
(sold)Vaade parki II
38. Mare Vint Vaade parki II 1993. Litography Lm. 59 x 58 cm Starting price 192 Final price 192
(sold)Õhtune uduviirg
39. Toomas Vint Õhtune uduviirg 2004. Oil, canvas 50 x 55 cm Starting price 895 Final price 991