Auction > Past > ArtDepoo

ArtDepoo 18.04.2006 14:27-18.04.2006 00:00

HAUS GALLERY XVIII ART AUCTION, 2006 spring. Contemporary art

Contemporary Art Classics

< back
(sold)Natüürmort kolme õunaga
1. Olav Maran Natüürmort kolme õunaga 1963. Oil, paper 59 x 41 cm Starting price 1 023 Final price 1 630
(sold)Pilv
2. Mare Vint Pilv 1967. Ink, gouache 34 x 32 cm (not framed) Starting price 831 Final price 831
(sold)Trapeza
3. Nikolai Kormašov Trapeza 1968. Oil, cardboard 68 x 73 cm (not framed) Starting price 3 132 Final price 3 323
(sold)Asjad
4. Ilmar Malin Asjad 1968. Oil, cardboard 60 x 50 cm Starting price 1 023 Final price 1 630
(sold)Situatsioon III
5. Enn Põldroos Situatsioon III 1968. Oil, masonite 105 x 65 cm Starting price 2 812 Final price 4 857
Abstraktne kompositsioon
6. Ado Lill Abstraktne kompositsioon 1969. Oil, mixed technique, cardboard 61 x 103 cm (framed) Starting price 2 109 Final price
Setter I
7. Andres Tolts Setter I 1969. Oil, enamel, wooden plate 62 x 119 cm Starting price 3 707 Final price
Valgre mälestuseks
8. Jüri Arrak Valgre mälestuseks 1970. Oil, canvas 65 x 90 cm Starting price 4 346 Final price
(sold)Lind I
9. Mare Vint Lind I 1970. Ink, paper 37 x 36 cm (not framed) Starting price 1 086 Final price
Piisad
10. Leonhard Lapin Piisad 1972. Ink, gouache 39 x 39 cm (framed) Starting price 1 662 Final price
(sold)Tuul
11. Leonhard Lapin Tuul 1972. Ink, gouache 39 x 39 cm Starting price 1 662 Final price 1 662
(sold)Suvepäev
12. Toomas Vint Suvepäev 1972. Oil, canvas 115 x 75 cm Starting price 5 049 Final price 7 669
(sold)Teos sarjast ”What is Man”
13. Ruth Tulving Teos sarjast ”What is Man” 1972. Serigraph Km. 38 x 38 cm Starting price 447 Final price 639
(sold)Varjud aias
14. Olga Terri Varjud aias 1973. Oil, canvas 100 x 85 cm Starting price 4 282 Final price 4 282
(sold)Kotermannide laul
15. Alo Hoidre Kotermannide laul 1974. Mixed technique Plm 33 x 33 cm Starting price 320 Final price 447
(sold)Kivid
16. Peeter Mudist Kivid 1974. Oil, cardboard 39 x 47 cm Starting price 2 493 Final price 4 186
Kevadine meri
17. Aili Vint Kevadine meri 1974. Oil, canvas 130 x 175 cm (framed) Starting price 18 534 Final price
Kapp
18. Andres Tolts Kapp 1976. Oil, canvas 150 x 125 cm Starting price 5 241 Final price
Natüürmort III
19. Rein Tammik Natüürmort III 1978. Oil, canvas on veneer 72 x 92 cm Starting price 3 068 Final price
Troonipärija
20. Tõnis Vint Troonipärija 1983. Ink, gouache 42 x 42 cm Starting price 1 853 Final price
Ehitus
21. Lola Liivat Ehitus 1983. Oil, acrylic paint, mixed technique, masonite 91 x 65 cm Starting price 2 045 Final price
(sold)Vaikelu haavaga
22. Ando Keskküla Vaikelu haavaga 1984. Oil, mixed technique, canvas 54 x 65 cm Starting price 2 045 Final price 2 237
(sold)Krookused
23. Malle Leis Krookused 1989. Water-colours Lm. 59 x 59 cm Starting price 703 Final price 703
(sold)Kana musta munaga
24. Ilmar Malin Kana musta munaga 1990. Pencil, pastel Vm. 33 x 42 cm Starting price 767 Final price 767
(sold)Lilled
25. Peeter Mudist Lilled 1990. Oil, masonite 90 x 75 cm Starting price 4 857 Final price 4 857
(sold)Nümf
26. Paul Allik Nümf 1992. Oil, canvas 70 x 80 cm Starting price 2 684 Final price 2 684
Pea
27. Jaan Elken Pea 1993. Oil, canvas 97 x 130 cm Starting price 3 259 Final price
Kompositsioon kolmnurkadega
28. Siim-Tanel Annus Kompositsioon kolmnurkadega 1995. Oil, acrylic paint, canvas 82 x 120 cm Starting price 2 237 Final price
(sold)Vaikelu sinise kastruli ja munaga
29. Olav Maran Vaikelu sinise kastruli ja munaga 1997. Oil, canvas 50 x 65 cm Starting price 1 662 Final price 1 662