Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_157.jpg

Haus Gallery 15.04.2007 13:41-23.04.2007 00:00

HAUS GALLERY XX ART AUCTION 2007 spring. Old Masters Graphics and Drawings

On April 23rd 2007 in Haus Gallery

Auction for Estonian classical drawings and graphical art.

< back
Figuurid
1. Erich Pehap Figuurid 1932. Ink, paper Vm 21.2 x 17.2 cm (not framed) Starting price 320 Final price
(sold)Kaks seisvat akti otsevaates
2. Kaarel Liimand Kaks seisvat akti otsevaates 1932-1933. Ink, pen, paper Lm 37.2 x 22.8 cm (framed) Starting price 895 Final price 1 534
(sold)Istuv meesakt
3. Kaarel Liimand Istuv meesakt 1932-1933. Ink, pen, paper Lm 37.1 x 23 cm (framed) Starting price 895 Final price 1 342
(sold)Rannal
4. Paul Liivak Rannal 1933. woodcut Plm 13 x 13.6 cm (framed) Starting price 383 Final price 383
Karjapoiss
5. Paul Liivak Karjapoiss 1933. woodcut Plm 24.3 x 24.3 cm (framed) Starting price 447 Final price
(sold)Kolm naist
6. Paul Luhtein Kolm naist 1934. Dry point Vm 17.2 x 11.2 cm (not framed) Starting price 256 Final price 256
(sold)Mustvee motiiv
7. Andrus Johani Mustvee motiiv 1934. Coal, coloured chalk Lm 51 x 38.6 cm (not framed) Starting price 1 278 Final price 1 278
Fragmendid
8. Erich Pehap Fragmendid 1935. Ink, paper Vm 51.7 x 34.5 cm (not framed) Starting price 703 Final price
(sold)Vana Tallinn
9. Hando Mugasto Vana Tallinn 1935. Woodcut Plm 13.5 x 12.3 cm (framed) Starting price 192 Final price 352
Istuv naisakt
10. Aarne Miikmaa Istuv naisakt undated. Coal, paper Lm 99.7 x 68.3 cm (not framed) Starting price 1 726 Final price
(sold)Naised saunas
11. Nikolai Kummits Naised saunas 1936. Coal, paper Vm 19.5 x 30.2 cm (framed) Starting price 2 301 Final price 2 301
(sold)Puulõike sünd
12. Eduard Wiiralt Puulõike sünd 1936. Plm 14.1 x 10.3 cm (framed) Starting price 511 Final price 703
Puugravüüride mapp (Illustratsioonid P. Vallaku novellile
13. Arkadio Laigo Puugravüüride mapp (Illustratsioonid P. Vallaku novellile "Epp Pillapardi Punjaba potitehas") 1936. 7 woodcuts Vm 14 x 10.4 cm (not framed) Starting price 1 086 Final price
(sold)Seine´i kallas õngitsejatega
14. Andrus Johani Seine´i kallas õngitsejatega 1937. Coal, coloured chalk, paper Lm 40 x 51.2 cm (framed) Starting price 1 470 Final price 2 684
Püha õhtusöömaaeg
15. Paul Liivak Püha õhtusöömaaeg 1938. Woodcut Plm 35.5 x 37.7 cm (not framed) Starting price 895 Final price
(sold)Arkeia
16. Eduard Wiiralt Arkeia 1938. Dry point Plm 24.2 x 48.8 cm (framed) Starting price 2 684 Final price 6 199
(sold)Kompositsioon hobuse ja inimestega
17. Adamson-Eric Kompositsioon hobuse ja inimestega 1938. Pencil, paper Lm 49.5 x 60.3 cm (not framed) Starting price 1 981 Final price 3 899
(sold)Kompositsioon härja ja maskidega
18. Adamson-Eric Kompositsioon härja ja maskidega 1938. Pencil, paper Lm 49.6 x 60.8 cm (not framed) Starting price 1 981 Final price 3 835
(sold)Istuv mees
19. Salome Trei Istuv mees 1939. Dry point Plm 26.3 x 24 cm (not framed) Starting price 383 Final price 383
(sold)Öö
20. Ott Kangilaski Öö 1940. Woodcut Plm 19.1 x 15 cm (framed) Starting price 256 Final price 383
(sold)Kaks pead
21. Eduard Ahas Kaks pead 1941. Coloured chalk, coal, pastel, paper Vm 34.5 x 28.7 cm (framed) Starting price 703 Final price 703
(sold)Eesti neiu
22. Eduard Wiiralt Eesti neiu 1942. vernis mou Plm 32.3 x 24.8 cm (framed) Starting price 2 429 Final price
(sold)Tartu. Lille tänav
23. Agu Peerna Tartu. Lille tänav 1947. Etching, aquatint Plm 16.8 x 24.1 cm (not framed) Starting price 256 Final price 256
(sold)Okaapid
24. Eduard Wiiralt Okaapid 1949. Aquatint Plm 24.5 x 42.9 cm (framed) Starting price 2 301 Final price 3 228
Tsirkus
25. Erich Pehap Tsirkus 1950. Lino-cut Plm 42.3 x 34.4 cm (not framed) Starting price 639 Final price
Naised lastega
26. Erich Pehap Naised lastega 1952. Lino-cut Plm 38.2 x 45.5 cm (not framed) Starting price 767 Final price
(sold)Sadam
27. Vive Tolli Sadam 1954. Etching Plm 15.1 x 20.5 cm (framed) Starting price 256 Final price 447
(sold)Akt
28. Helgi Hirv Akt undated. Aquatint Plm 29.4 x 23.1 cm (not framed) Starting price 383 Final price 383
(sold)Mõistlik soovitus
29. Felix Randel Mõistlik soovitus 1956. Ink, water-colour Lm 48.2 x 40.5 cm (not framed) Starting price 767 Final price 767
Kunst
30. Felix Randel Kunst 1956. Ink, water-colour Lm 54.7 x 41.5 cm (framed) Starting price 767 Final price
Aktid
31. Felix Randel Aktid 1956. Pencil, paper Lm 29.8 x 41.6 cm (not framed) Starting price 511 Final price
(sold)Tallinna vaade
32. Leopold Ennosaar Tallinna vaade 1956. Woodcut Plm 24.7 x 17.5 cm (not framed) Starting price 256 Final price 607
(sold)Illustratsioon. A. Dumas´
33. Richard Kaljo Illustratsioon. A. Dumas´ "Kolm musketäri" V peatükk 1957. Ink, paper Vm 18.7 x 13.5 cm (not framed) Starting price 320 Final price 1 630
(sold)Illustratsioon. A.Dumas´
34. Richard Kaljo Illustratsioon. A.Dumas´"Kolm musketäri" XX peatükk 1957. Ink, paper Vm 18.3 x 13.5 cm (not framed) Starting price 320 Final price 799
(sold)Illustratsioon. A. Dumas´
35. Richard Kaljo Illustratsioon. A. Dumas´"Kolm musketäri" XXI peatükk 1957. Ink, paper Vm 16.7 x 14.8 cm (not framed) Starting price 320 Final price 831
(sold)Illustratsioon A. Dumas´
36. Richard Kaljo Illustratsioon A. Dumas´ "Kakskümmend aastat hiljem" 1958. Ink, paper Vm 19.8 x 14.8 cm (not framed) Starting price 320 Final price 1 502
(sold)Tammed
37. Evald Okas Tammed 1958. Etching Plm 31 x 48.5 cm (framed) Starting price 383 Final price 1 374
Maastik puudega
38. Herman Talvik Maastik puudega 1958. Monotype Km 38 x 46 cm (framed) Starting price 831 Final price
(sold)Tüdruk
39. Märt Laarman Tüdruk 1959. Lino-cut pl. 26.7 x 19.7 cm (not framed) Starting price 256 Final price 256
Veneetsia. Ponte Degli Scalzi
40. Karin Luts Veneetsia. Ponte Degli Scalzi 1960. Ink, paper Lm 31.4 x 24.4 cm (not framed) Starting price 447 Final price
Astrid
41. Märt Bormeister Astrid 1961. Monotype Km 32.2 x 27.5 cm (framed) Starting price 767 Final price
(sold)Idamaine vaikelu
42. Märt Bormeister Idamaine vaikelu 1961. Monotype Km 28 x 34.5 cm (not framed) Starting price 767 Final price 767
(sold)Tühja päikese aeg
43. Herman Talvik Tühja päikese aeg 1964. Dry point Plm 45.2 x 37.5 cm (framed) Starting price 415 Final price 703
(sold)Rahu
44. Evald Okas Rahu 1971. Etching, aquatint Plm 49 x 65 cm (framed) Starting price 575 Final price 1 662
Rue Neuve
45. Endel Kõks Rue Neuve 1979. Ink, water-colour, mixed technique Vm 33.5 x 41.5 cm (framed) Starting price 1 470 Final price