Auction > Past > ArtDepoo

ok_na_159.jpg

ArtDepoo 05.04.2007 13:44-17.04.2007 00:00

HAUS GALLERY XX ART AUCTION, 2007 spring. Contemporary Art

Auction will be held on April 17th at 7.00 pm in ArtDepoo gallery

< back
Vana Tallinn
1. Nikolai Kormašov Vana Tallinn 1961. Oil, masonite 74 x 71 cm (not framed) Starting price 4 793 Final price
(sold)Kalurid
2. Nikolai Kormašov Kalurid 1963. Oil, cardboard 74 x 93 cm (framed) Starting price 4 538 Final price 4 538
(sold)Loojang Haapsalu lahel
3. Olav Maran Loojang Haapsalu lahel 1963. Oil, paper Lm 23 x 36.5 cm (not framed) Starting price 639 Final price 831
Abstraktne kompositisioon
4. Silvia Jõgever Abstraktne kompositisioon 1964. Water-colours, ink, collage, paper 41.5 x 30 cm (not framed) Starting price 1 023 Final price
Helilooja pink
5. Silvia Jõgever Helilooja pink 1964. Gouache, ink, collage, paper 28 x 21 cm (not framed) Starting price 511 Final price
(sold)Rahvapidustused (kavand)
6. Raivo Korstnik Rahvapidustused (kavand) undated. Oil, cardboard 43 x 22 cm (not framed) Starting price 767 Final price 767
Peegeldused V
7. Mare Vint Peegeldused V 1966. Ink, water-colour 32.5 x 27.6 cm (not framed) Starting price 767 Final price
Natüürmort
8. Mari Roosvalt Natüürmort 1968. Oil, canvas 66 x 81 cm (not framed) Starting price 2 045 Final price
(sold)Randlased (kavand)
9. Uno Roosvalt Randlased (kavand) 1968. Oil, cardboard 49.5 x 69.7 cm (not framed) Starting price 1 534 Final price 1 534
(sold)Ratas
10. Andres Tolts Ratas 1968. Water-colour, collage, paper Lm 44.5 x 58.5 cm (not framed) Starting price 2 109 Final price 2 109
Cameo
11. Ruth Tulving Cameo 1970. Etching Km 28 x 31 cm (framed) Starting price 447 Final price
November
12. Mare Vint November 1971. Ink, paper 37 x 36 cm (framed) Starting price 703 Final price
Bürokraat
13. Juhan Muks Bürokraat 1973. Mixed technique, canvas, plywood 85 x 100 cm (not framed) Starting price 2 429 Final price
Maastik
14. Lembit Nõmmeots Maastik undated. Oil, canvas 35 x 40 cm (not framed) Starting price 767 Final price
(sold)Sügisene
15. Mari Roosvalt Sügisene 1978. 97 x 130 cm (not framed) Starting price 2 684 Final price 2 684
(sold)Plats
16. Andres Tolts Plats 1978. Oil, canvas 110 x 140 cm (framed) Starting price 6 008 Final price
Maastik majadega
17. Epp-Maria Kokamägi Maastik majadega 1979. Oil, canvas 50 x 61 cm (not framed) Starting price 2 045 Final price
(sold)Rannik
18. Kristiina Kaasik Rannik 1979. Oil, canvas 80 x 120 cm (not framed) Starting price 2 748 Final price 2 748
Natüürmort Võrtsjärve maastiku ja skalpeliga
19. Rein Tammik Natüürmort Võrtsjärve maastiku ja skalpeliga 1979. Oil, canvas on plywood 72 x 92 cm (not framed) Starting price 5 049 Final price
(sold)Laudkond
20. Jüri Arrak Laudkond 1980. Water-colour Lm 33.5 x 50.6 cm (not framed) Starting price 1 023 Final price 1 310
(sold)Õhtuvalgus
21. Toomas Vint Õhtuvalgus 1980. Oil, canvas 91.5 x 114.5 cm (not framed) Starting price 5 560 Final price 7 094
(sold)Kapell (kavand)
22. Uno Roosvalt Kapell (kavand) 1980. Distemper, canvas 65 x 81 cm (not framed) Starting price 1 853 Final price 1 853
(sold)Amarüllised
23. Olav Maran Amarüllised 1981-1982. Oil, canvas 81 x 65 cm (framed) Starting price 2 429 Final price 2 429
(sold)Valitseja
24. Jüri Arrak Valitseja 1983. Coal, pastel 50 x 70 cm (not framed) Starting price 1 214 Final price 1 214
Lilled
25. Olga Terri Lilled 1985-1986. Oil, canvas 89.5 x 77 cm (not framed) Starting price 3 771 Final price
(sold)Raja tn 11a
26. Malle Leis Raja tn 11a 1986. Oil, canvas 100 x 100 cm (framed) Starting price 4 410 Final price 4 410
(sold)Sügisõhtu mere lähistel
27. Rein Kelpman Sügisõhtu mere lähistel 1987-2006. oil, acrylic, mixed media, canvas 110 x 120 cm (not framed) Starting price 3 707 Final price 3 707
(sold)Vilivere IX
28. Malle Leis Vilivere IX 1988. Water-colour Lm 59.5 x 59.5 cm (not framed) Starting price 1 470 Final price 1
Agul
29. Tiina Tammetalu Agul 1989-1991. Oil, cardboard 76 x 98 cm (framed) Starting price 2 429 Final price
(sold)Ristuvad teed
30. Richard Sööt Ristuvad teed 1992. Mixed technique, canvas 76.3 x 61 cm (framed) Starting price 1 342 Final price 1 342
Griel
31. Rein Tammik Griel 1992. Oil, canvas 50 x 65 cm (framed) Starting price 2 301 Final price
(sold)Nimeta XVII
32. Kaido Ole Nimeta XVII 1992. 51 x 51 cm (not framed) Starting price 1 790 Final price
(sold)Summer in the city
33. Marko Mäetamm Summer in the city 1993. Acrylic, latex, plexiglass 83 x 64 cm (not framed) Starting price 3 707 Final price
(sold)Unetuul
34. Tõnis Vint Unetuul 1993. Ink, gouache 42.5 x 42.5 cm (framed) Starting price 1 790 Final price 1 853
Maarja kuulutus
35. Tiina Tammetalu Maarja kuulutus 1995. Oil, canvas on cardboard 41 x 33 cm (framed) Starting price 575 Final price
Tumehall riie
36. Olev Subbi Tumehall riie 1998. acrylic, oil, masnonite 75 x 100 cm (not framed) Starting price 3 963 Final price
(sold)Istub (Sitting)
37. Paul Allik Istub (Sitting) 2001. Oil, canvas 55 x 48 cm (framed) Starting price 1 598 Final price 1 821
Naine kaisukaru pojaga
38. Enn Põldroos Naine kaisukaru pojaga 2007. Oil, canvas 65 x 95 cm (not framed) Starting price 1 726 Final price