Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 23.10.2007 15:22

HAUS GALLERY XXI ART AUCTION 2007 autumn Old Masters Paintings

On October 23th, at 7 PM in Haus Gallery

< back
(sold)Kalasadam
1. Paul Burman Kalasadam 1910. watercolor lm 47 x 65 cm (not framed) Starting price 1 726 Final price 1 726
(sold)Pargitee
2. Paul Raud Pargitee 1910. oil, canvas, cardboard 34.2 x 24.2 cm Starting price 2 173 Final price 8 948
(sold)Talvine agulivaade (Talvemotiiv)
3. Paul Burman Talvine agulivaade (Talvemotiiv) 1920-1923. oil, plywood 48.3 x 48.3 cm Starting price 2 493 Final price 6 391
(sold)Heinakuhi koduväljal
4. August Pulst Heinakuhi koduväljal 1913. oil, canvas, plywood 28 x 34.5 cm Starting price 511 Final price 991
Maastik
5. August Pulst Maastik 1923. watercolor vm 23 x 30.8 cm (framed) Starting price 383 Final price
(sold)Maastik kahe saaniga
6. Andrei Jegorov Maastik kahe saaniga 1920-1930. tempera, cardboard 25 x 34.6 cm Starting price 1 981 Final price 4 729
(sold)Maastik
7. Roman Nyman Maastik 1930-1940. oli, canvas 52 x 41.3 cm Starting price 1 981 Final price 5 624
Puud pargis
8. Johannes Saal Puud pargis 1944. oil, plywood 34 x 40 cm (not framed) Starting price 4 090 Final price
(sold)Saatuseühtsus (Illustratsioon)
9. Lembit Saarts Saatuseühtsus (Illustratsioon) 1944. watercolor vm 25.3 x 16.2 cm Starting price 639 Final price 639
(sold)Kolhoosielu
10. Karl Burman (seenior) Kolhoosielu 1949. watercolor vm 22 x 31.8 cm (not framed) Starting price 895 Final price
(sold)Naine paadis
11. Ilmar Malin Naine paadis 1950-1960. oil, cardboard 40.6 x 33.5 cm (not framed) Starting price 1 342 Final price 2 748
(sold)Suvine maastik (Nüpli järv)
12. Nigul Espe Suvine maastik (Nüpli järv) 1953. oil, cardboard 32 x 41.4 cm Starting price 1 150 Final price 1 150
(sold)Vana-Saaluse järved
13. Johannes Võerahansu Vana-Saaluse järved 1955. oil, plywood 50.8 x 73 cm Starting price 3 004 Final price 3 963
(sold)Õhtu
14. Juhan Püttsepp Õhtu 1955. oil, canvas 45 x 55 cm Starting price 2 301 Final price 7 414
(sold)Tallinna vaade merelt
15. Julius Gentalen Tallinna vaade merelt 1955. watercolor vm 31.3 x 43.7 cm (framed) Starting price 895 Final price 895
(sold)Maastik
16. Johannes Võerahansu Maastik 1956. oil, plywood 22.9 x 42.4 cm Starting price 1 342 Final price 3 387
(sold)Põllu veerel (Saaremaa)
17. Märt Bormeister Põllu veerel (Saaremaa) 1956. oil, cardboard 28.5 x 40.5 cm (not framed) Starting price 1 214 Final price 1 917
(sold)Sügis
18. Konstantin Süvalo Sügis 1956. oil, cardboard 41 x 34.5 cm (not framed) Starting price 2 045 Final price 3 515
(sold)Karjala maastik
19. Elmar Kits Karjala maastik 1959. oil, canvas 57 x 72 cm Starting price 2 173 Final price 3 643
(sold)Lilled vaasis
20. Märt Bormeister Lilled vaasis 1960. oil, canvas 46 x 38 cm Starting price 1 214 Final price 2 013
(sold)Kivid
21. Eerik Haamer Kivid 1960-1965. oil, canvas 91.5 x 139 cm Starting price 5 752 Final price 5 752
(sold)Eisma rand
22. Richard Uutmaa Eisma rand 1964. watercolor lm 38 x 53.6 cm Starting price 1 214 Final price 1 598
(sold)Linnavaade
23. Linda Kits-Mägi Linnavaade 1960-1970. tempera, paper lm 42 x 58.8 cm Starting price 1 726 Final price 1 726
(sold)Abstraktne kompositisoon
24. Valdur Ohakas Abstraktne kompositisoon 1970-1975. oil, masonite 28 x 43.4 cm (not framed) Starting price 959 Final price 959
(sold)Talu üle põllu
25. Richard Uutmaa Talu üle põllu 1972. watercolor, gouache vm 19.4 x 27.8 cm Starting price 895 Final price 1 118
(sold)Tallinn. Vaade aknast
26. Karl Burman Tallinn. Vaade aknast 1972. watercolor lm 36.2 x 48 cm Starting price 895 Final price 895
(sold)Kullerkupud
27. Ida Anton-Agu Kullerkupud 1975. oil, canvas 39.5 x 48 cm (framed) Starting price 767 Final price 767
(sold)Lupiinid
28. Alfred Kongo Lupiinid 1978. tempera, cardboard vm 67.4 x 51.4 cm Starting price 1 981 Final price 1 981
(sold)Kivine rand
29. Märt Bormeister Kivine rand 1985. oil, masonite 47.5 x 69.7 cm Starting price 1 726 Final price 4 729
(sold)Sügis Otepää lähistel
30. Kalju Nagel Sügis Otepää lähistel 1986. oil, cardboard 42.6 x 62.7 cm Starting price 1 023 Final price 1 342
(sold)Susanna
31. Alo Hoidre Susanna 1992. mixed techique, cardboard 50.8 x 46.8 cm Starting price 1 406 Final price 1 726
(sold)Rõuge meierei
32. Olev Subbi Rõuge meierei 1964. oil, cardboard 70 x 99 cm Starting price 3 643 Final price 3 643