Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 11.10.2007 17:52

HAUS GALLERY XXI ART AUCTION 2007 autumn Old Masters Graphics and Drawings

On October 23th at 5 PM in Haus Gallery

< back
Kaksikportree
1. Eduard Wiiralt Kaksikportree 1921. dry point plm 24.8 x 16.8 cm (framed) Starting price 2 237 Final price
(sold)Kunstnik Anna Triik-Põllusaar õega
2. Eduard Wiiralt Kunstnik Anna Triik-Põllusaar õega 1922. dry point lm 24.5 x 34.6 cm Starting price 2 173 Final price 2 173
(sold)Restoran (Kunstnik A. Möldroo portree)
3. Eduard Wiiralt Restoran (Kunstnik A. Möldroo portree) 1924. aquatint lm 32.3 x 19.5 cm Starting price 2 045 Final price 2 045
(sold)Rändaja
4. Aleksander Krims Rändaja 1930-1935. pencil, collage vm 18.8 x 12.8 cm Starting price 415 Final price 671
Palvetav tütarlaps
5. Aleksander Krims Palvetav tütarlaps 1930-1935. pencil km 13 x 9.8 cm (not framed) Starting price 320 Final price
(sold)Perekond
6. Aleksander Krims Perekond 1935-1940. pencil, gouache km 13 x 16 cm Starting price 415 Final price 415
(sold)Absindijoojad
7. Eduard Wiiralt Absindijoojad 1933. woodcut km 21.3 x 15.8 cm (not framed) Starting price 1 598 Final price 1 949
Akt
8. Eduard Wiiralt Akt 1934. coloured pencil vm 46.5 x 29.8 cm (framed) Starting price 4 154 Final price 4 154
(sold)Vahi põllutöökooli kõrvalhooned
9. Arkadio Laigo Vahi põllutöökooli kõrvalhooned 1936. woodcut plm 15.8 x 21 cm Starting price 320 Final price 320
Kunstnik M. Baer raamatuga (I seisund)
10. Eduard Wiiralt Kunstnik M. Baer raamatuga (I seisund) 1937. dry point plm 44.5 x 34.5 cm (framed) Starting price 3 132 Final price
(sold)Lapsed
11. Eduard Wiiralt Lapsed 1937. lino intaglio plm 24.5 x 24.7 cm Starting price 2 429 Final price 6 839
(sold)Tiiger
12. Eduard Wiiralt Tiiger 1937. aquatint plm 49.5 x 39.6 cm (framed) Starting price 4 282 Final price 4 282
(sold)Tütarlapsed
13. Aino Bach Tütarlapsed 1936-1937. aquatint plm 27 x 22 cm Starting price 895 Final price 895
Maastik Pariisi lähedal
14. Eduard Wiiralt Maastik Pariisi lähedal 1937. etching plm 33.5 x 44.7 cm (not framed) Starting price 2 365 Final price
(sold)Berberi poiss
15. Eduard Wiiralt Berberi poiss 1938. dry point plm 39.5 x 29 cm (not framed) Starting price 3 707 Final price 3 707
(sold)Tallinn
16. Adamson-Eric Tallinn 1939. monotype km 41.2 x 32.8 cm Starting price 1 406 Final price 1 406
(sold)Õllejooja
17. Märt Roosma Õllejooja 1943. etching plm 11.2 x 8.8 cm Starting price 192 Final price 192
Tallinna raekoda
18. Johann Naha Tallinna raekoda 1947. woodcut plm 14.5 x 9.8 cm (framed) Starting price 192 Final price
Aknal (illustratsioon)
19. Salome Trei Aknal (illustratsioon) 1945-1950. ink km 5.3 x 3.9 cm (framed) Starting price 192 Final price
(sold)Natüürmort (III seisund)
20. Eduard Wiiralt Natüürmort (III seisund) 1950. mezzotint plm 14.7 x 8.3 cm Starting price 1 086 Final price 1 086
(sold)Istuv figuur
21. Eduard Rüga Istuv figuur 1952. coloured lino cut km 32.2 x 16.6 cm Starting price 703 Final price 927
(sold)Magav laps
22. Aino Bach Magav laps 1955. dry point plm 17 x 18.3 cm Starting price 1 342 Final price 6 263
(sold)Illustratsioon
23. Richard Kaljo Illustratsioon "Peremeheta laev" 1956. ink vm 18.2 x 13.2 cm Starting price 256 Final price 607
(sold)Illustratsioon.
24. Richard Kaljo Illustratsioon. "Kapten Sand" 1956. ink km 18.2 x 12.9 cm Starting price 256 Final price 735
(sold)Illustratsioon.
25. Richard Kaljo Illustratsioon. "Silmapiir" 1956. ink km 18.2 x 13.1 cm Starting price 256 Final price 543
(sold)Illustratsioon.
26. Richard Kaljo Illustratsioon. "Viieteistkümneaastane kapten" 1956. ink km 18.2 x 12.2 cm Starting price 256 Final price 607
(sold)Klouni nägu
27. Endel Kõks Klouni nägu 1956. monotype km 46 x 36 cm Starting price 895 Final price 895
Karjased
28. Allex Kütt Karjased 1958. aquatint plm 44 x 58.5 cm (not framed) Starting price 575 Final price
(sold)Väike Leena
29. Aino Bach Väike Leena 1959. soft varnish plm 23.8 x 19.6 cm Starting price 1 214 Final price 2 940
(sold)Kohvik
30. Richard Kaljo Kohvik 1961. woodcut plm 30.3 x 24.7 cm Starting price 575 Final price 1 758
Koer ja kassid
31. Aleksander Mildeberg Koer ja kassid 1963. lino-cut plm 18.8 x 23.4 cm (framed) Starting price 256 Final price
(sold)Progressi maailm
32. Endel Kõks Progressi maailm 1964. etching km 35.9 x 45.8 cm Starting price 575 Final price 575
(sold)Figuurid
33. Edgar Valter Figuurid 1970. diatype km 24.7 x 36.9 cm Starting price 192 Final price 192