Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_214.jpg

Haus Gallery 21.04.2008 12:06

HAUS GALLERY XXII ART AUCTION 2008 spring. Contemporary Art

Auction will be held on April 21th at 7.00 pm in Haus gallery

< back
Kalurid
1. Alo Hoidre Kalurid 1965. litography km 37.7 x 48 cm (framed) Starting price 511 Final price
Naised maskidega
2. Alo Hoidre Naised maskidega 1992. oil on canvas 99.5 x 80 cm Starting price 2 684 Final price
Abstraktne kompositsioon
3. Alo Hoidre Abstraktne kompositsioon 1991. oil on masonite 100 x 83.5 cm (framed) Starting price 2 493 Final price
Vaade Väikeselt Munamäelt
4. Olav Maran Vaade Väikeselt Munamäelt 1965. tempera, paper 47 x 59 cm (not framed) Starting price 1 534 Final price
Ladvaõun
5. Enn Põldroos Ladvaõun 1966. oil on masonite 100 x 56.5 cm (not framed) Starting price 3 004 Final price
Akt lumes
6. Olga Terri Akt lumes 1973. oil on canvas 75 x 65 cm (not framed) Starting price 3 771 Final price
(sold)Naine-masin XB (Suitsetaja)
7. Leonhard Lapin Naine-masin XB (Suitsetaja) 1976. ink, gouache, paper km 41.8 x 39.7 cm (not framed) Starting price 1 534 Final price
(sold)Punased tulbid
8. Valdur Ohakas Punased tulbid 1973. oil on canvas 50 x 70 cm (framed) Starting price 1 662 Final price 1 662
Park VIII
9. Toomas Vint Park VIII 1978. oil on canvas 92 x 115 cm (not framed) Starting price 6 263 Final price
(sold)Lapsed
10. Toomas Vint Lapsed 1973. oil on canvas 142 x 115 cm (not framed) Starting price 8 309 Final price 8 948
Krokodilli vari
11. Jüri Arrak Krokodilli vari 1997. oil on masonite, mixed media 120 x 70 cm (framed) Starting price 4 921 Final price 4 921
(sold)Europe
12. Jüri Arrak Europe 1974. lino cut km 20.8 x 26.1 cm (not framed) Starting price 383 Final price 383
(sold)Mängur
13. Jüri Arrak Mängur 1976. gravure plm 47.6 x 49.4 cm (not framed) Starting price 575 Final price 1 342
(sold)Kujud
14. Jüri Arrak Kujud 1998. water-color vm 33.8 x 49.3 cm (not framed) Starting price 959 Final price 959
(sold)Mälestus
15. Ado Lill Mälestus 1977. gravure plm 41.3 x 37.2 cm (framed) Starting price 575 Final price 1 598
(sold)MS II
16. Vello Vinn MS II 1978. etching km 47.5 x 46.7 cm (not framed) Starting price 447 Final price 447
Tallinn
17. Uno Roosvalt Tallinn 1979. oil, cardboard 53 x 61.5 cm (framed) Starting price 1 534 Final price
(sold)Uni lilledes
18. Tõnis Vint Uni lilledes 1976-1982. ink, gouache, paper km 20.3 x 20.3 cm (framed) Starting price 1 086 Final price 4 154
(sold)25 liblikat
19. Tõnis Vint 25 liblikat 1982. ink, gouache, paper km 23.8 x 22 cm (not framed) Starting price 1 086 Final price 2 365
(sold)Häbelik tüdruk võtab end alasti
20. Tõnis Vint Häbelik tüdruk võtab end alasti 1982. ink, gouache, paper km 23.8 x 22 cm (framed) Starting price 1 086 Final price 2 876
Figuurid
21. Tõnis Vint Figuurid 1992. ink, gouache, paper 42.5 x 42.5 cm (framed) Starting price 2 429 Final price
Tallinna kalasadam õhtul
22. Peeter Mudist Tallinna kalasadam õhtul 1960-1970. oil, cardboard 35 x 41.5 cm (not framed) Starting price 2 429 Final price
(sold)Pikk reis
23. Peeter Mudist Pikk reis 1979. lino cut km 17.5 x 24.2 cm Starting price 320 Final price 320
Poiss metsas
24. Peeter Mudist Poiss metsas 1980-1990. oil, cardboard 36.5 x 48 cm (not framed) Starting price 2 684 Final price
(sold)Müsteerium
25. René Kari Müsteerium 1985. oil, masonite 110 x 110 cm (framed) Starting price 2 173 Final price
Saaremaastik I
26. Mare Vint Saaremaastik I 1984. litography km 40 x 39 cm (framed) Starting price 511 Final price
(sold)Hüljes
27. Andres Tolts Hüljes 1985. litography km 40 x 38 cm (framed) Starting price 511 Final price 511
(sold)Põõsad
28. Andres Tolts Põõsad 1991. acrylic, cardboard 50 x 70 cm (framed) Starting price 1 726 Final price 1 726
Kallima saladus
29. Lembit Sarapuu Kallima saladus 1993. oil, cardboard 64 x 76.5 cm (framed) Starting price 2 365 Final price
Türannosaurus
30. Lembit Sarapuu Türannosaurus 1985. oil, canvas 81 x 130 cm (not framed) Starting price 4 857 Final price
Nurgad
31. Mari Roosvalt Nurgad 1987. oil, canvas 119.5 x 90 cm (not framed) Starting price 2 876 Final price
(sold)Tulbid
32. Malle Leis Tulbid 1987. serigraphy km 27.1 x 35.1 cm (not framed) Starting price 447 Final price 447
Kavala moega koer
33. Jüri Mildeberg Kavala moega koer 1990. pastel, paper km 63 x 32 cm (framed) Starting price 895 Final price
(sold)Tormi süda
34. Jaan Elken Tormi süda 1991. oil, canvas 50 x 65 cm (framed) Starting price 1 790 Final price 4 154
Ingel ja öö
35. Epp-Maria Kokamägi Ingel ja öö 1991. tempera, water-color, paper 99.5 x 34.5 cm (framed) Starting price 1 278 Final price
(sold)Wenatchee järv
36. Aili Vint Wenatchee järv 1991-1992. oil, canvas 151 x 190 cm (not framed) Starting price 14 700 Final price 17 448
(sold)Daam linnuga
37. Agu Pilt Daam linnuga 1995. water-color lm 50.2 x 29.4 cm (not framed) Starting price 575 Final price 575
Pariisitarid
38. Rein Tammik Pariisitarid 1998. oil, canvas 74.5 x 86 cm (not framed) Starting price 3 707 Final price
Eesti odüsseia II
39. Mall Nukke Eesti odüsseia II 2007. mixed media 130 x 140 cm (framed) Starting price 2 301 Final price 7 030