Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_216.jpg

Haus Gallery 22.04.2008 15:13

HAUS GALLERY XXII ART AUCTION 2008 spring. Old Masters Graphics and Drawings

On April 22th at 5 PM in Haus Gallery

< back
Sõit
1. Gregor von Bochmann Sõit 1909. ink, pencil, water-color vm 12.8 x 17.4 cm (not framed) Starting price 1 086 Final price
(sold)Daam lillekorviga
2. Voldemar Kangro-Pool Daam lillekorviga 1919. ink, water-color vm 25.4 x 18.5 cm (framed) Starting price 767 Final price 2 237
Isabeau de Baviere
3. Eveline Adelheid von Maydell Isabeau de Baviere 1920-1930. silhouette km 24.5 x 19.5 cm (not framed) Starting price 895 Final price
Ringtants
4. Eveline Adelheid von Maydell Ringtants 1920-1930. silhouette km 18.8 x 32.7 cm (not framed) Starting price 1 086 Final price
(sold)Apašš
5. Eduard Wiiralt Apašš 1923. wooden engraving km 24.8 x 16.2 cm (framed) Starting price 2 429 Final price 2 429
(sold)Naine aknal (Bordell)
6. Eduard Wiiralt Naine aknal (Bordell) 1922. aquatint plm 23 x 16.9 cm (framed) Starting price 2 429 Final price 2 493
(sold)Ema
7. Eduard Wiiralt Ema 1926-1933. coloured wooden engraving plm 35.2 x 24.8 cm (framed) Starting price 3 132 Final price 3 899
(sold)Illustratsioon G. Boccaccio teosele
8. Eduard Wiiralt Illustratsioon G. Boccaccio teosele "Dekameron" 1929. etching plm 28 x 22.3 cm (framed) Starting price 1 406 Final price 1 406
(sold)Lamav akt kanepiriidel
9. Eduard Wiiralt Lamav akt kanepiriidel 1933. wooden engraving km 19.7 x 25.8 cm (framed) Starting price 1 981 Final price 2 237
Aktid
10. Eduard Wiiralt Aktid 1938. charcoal lm 65.5 x 43 cm (framed) Starting price 4 026 Final price
(sold)Istuv daam
11. Eduard Wiiralt Istuv daam 1941. mezzotint plm 49.3 x 31.9 cm (not framed) Starting price 2 237 Final price 2 237
(sold)Poolakt (Astrid)
12. Eduard Wiiralt Poolakt (Astrid) 1943. dry point plm 48.7 x 32.5 cm (framed) Starting price 1 853 Final price 3 100
(sold)Natüürmort (III seisund)
13. Eduard Wiiralt Natüürmort (III seisund) 1950. mezzotint plm 14.7 x 8.3 cm Starting price 1 023 Final price 1 023
(sold)Natüürmort viiuliga
14. Aleksander Krims Natüürmort viiuliga 1930. pencil, ink vm 12.2 x 18 cm (framed) Starting price 447 Final price 799
(sold)Kaevul
15. Aleksander Krims Kaevul 1935-1940. pencil, ink, water-color vm 17.8 x 9.8 cm (not framed) Starting price 447 Final price 447
Maal
16. Aleksander Krims Maal 1935-1940. pencil, ink vm 17.8 x 11.6 cm (framed) Starting price 447 Final price
(sold)Väike Leena
17. Aino Bach Väike Leena 1959. soft lacquer plm 23.8 x 19.6 cm (framed) Starting price 1 023 Final price 2 301
Vinjett teosele
18. Aino Bach Vinjett teosele "Mustlaste muinasjutte" 1938. etching, aquatint plm 8.4 x 5.6 cm (framed) Starting price 352 Final price
(sold)Töö allmaa-kaevanduses
19. Arkadio Laigo Töö allmaa-kaevanduses 1943. wooden engraving km 15.7 x 21.8 cm (not framed) Starting price 575 Final price 575
(sold)Palehh
20. Adamson-Eric Palehh 1943. coloured pencil vm 30.2 x 37.8 cm (not framed) Starting price 895 Final price 1 726
(sold)Tants maipuu all
21. Eerik Haamer Tants maipuu all 1949. charcoal lm 51 x 65.3 cm (framed) Starting price 1 150 Final price 1 150
(sold)Keevitajad
22. Allex Kütt Keevitajad 1960-1970. etching km 29.8 x 30.2 cm Starting price 447 Final price 447
(sold)Õhtu Peipsil
23. Allex Kütt Õhtu Peipsil 1958. dry point km 42.5 x 57.8 cm (framed) Starting price 320 Final price 959
Hoov
24. Olav Maran Hoov 1958. km 34.8 x 22 cm (not framed) Starting price 256 Final price
Natüürmort
25. Olev Soans Natüürmort 1961. etching plm 18.8 x 17.4 cm (framed) Starting price 320 Final price
(sold)Mees ja naine
26. Endel Kõks Mees ja naine 1962. km 35.7 x 45.8 cm (framed) Starting price 575 Final price 1 118
(sold)Taani kuninga aed
27. Aleksander Möldroo Taani kuninga aed 1961. km 39 x 46.5 cm (not framed) Starting price 895 Final price 991
(sold)Öine Viru värav
28. Märt Bormeister Öine Viru värav 1964-1967. monotype km 26 x 43 cm (framed) Starting price 767 Final price 767
(sold)Raekoja plats
29. Märt Bormeister Raekoja plats 1962. km 47 x 40.5 cm Starting price 895 Final price 895
(sold)Akt
30. Edgar Valter Akt 1958. km 22 x 16 cm (framed) Starting price 383 Final price 1 630
Viimane piraat
31. Ilmar Torn Viimane piraat 1964. km 44.5 x 33 cm (framed) Starting price 447 Final price
Kvartett
32. Richard Kaljo Kvartett 1965. lino cut km 44.8 x 29.5 cm (framed) Starting price 767 Final price 767
Natüürmort kollasel foonil
33. Avo Keerend Natüürmort kollasel foonil 1975. km 28 x 27 cm (not framed) Starting price 320 Final price
(sold)Vanad asjad
34. Avo Keerend Vanad asjad 1964. km 35 x 41.5 cm (framed) Starting price 703 Final price 703
(sold)Sinine tund
35. Karin Luts Sinine tund 1967-1969. plm 24.7 x 19.7 cm (framed) Starting price 320 Final price 607
(sold)Kalur kassiga
36. Vive Tolli Kalur kassiga 1968. plm 32.6 x 23.2 cm (not framed) Starting price 256 Final price 256
Suvepäev
37. Kaljo Põllu Suvepäev 1970. dry point plm 33 x 33.5 cm (framed) Starting price 447 Final price