Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 15.04.2010 15:56

HAUS GALLERY XXVI ART AUCTION 2010 spring

April 15th, at 8 PM in Haus Gallery

< back
Jõemaastik rändajaga
1. Konstantin von Kügelgen Jõemaastik rändajaga 1839. oil on canvas 48 x 67 cm (framed) Starting price 18 534 Final price
Läänemere lained
2. Oskar Georg Adolf Hoffmann Läänemere lained 1890-1910. oil on canvas 71.5 x 97.5 cm (framed) Starting price 56 242 Final price
Naise portree 17. sajandi Hollandi patriitsitari kostüümis
3. Eduard Von Gebhardt Naise portree 17. sajandi Hollandi patriitsitari kostüümis 1908. oil on wood 87 x 60 cm (framed) Starting price 16 937 Final price
Mererand
4. Eugen Gustav Dücker Mererand 1915. oil on canvas 75 x 100 cm (framed) Starting price 23 008 Final price
Varasügisene maastik
5. Oskar Obst Varasügisene maastik 1919. oil on canvas 38 x 51.5 cm (framed) Starting price 1 342 Final price
Daam aias
6. Gerhard Paul Rosen Daam aias 1919. watercolour lm 35.3 x 25.3 cm (framed) Starting price 1 150 Final price
(sold)Leetse motiiv
7. Nikolai Triik Leetse motiiv 1905. oil on canvas 25.3 x 35.2 cm (framed) Starting price 3 707 Final price
Natüürmort laternaga
8. Alfred Hirv Natüürmort laternaga 1900-1910. watercolour lm 63.7 x 51 cm (framed) Starting price 5 688 Final price
(sold)Järvenpää
9. Oskar Kallis Järvenpää 1917. pastel, paper vm 17.7 x 21.5 cm (framed) Starting price 1 214 Final price 1 214
Mart Konks (linoollõigete mapist)
10. Eduard Wiiralt Mart Konks (linoollõigete mapist) 1920. lino cut km 31.3 x 19 cm (framed) Starting price 895 Final price
(sold)Istuv akt
11. Eduard Wiiralt Istuv akt 1935. pencil, paper vm 50.2 x 33.6 cm (framed) Starting price 1 534 Final price 1 534
Monika
12. Eduard Wiiralt Monika 1942. mezzotint plm 49 x 32.4 cm (framed) Starting price 1 534 Final price
Talvemaastik üle silla sõitva talumehega
13. Andrei Jegorov Talvemaastik üle silla sõitva talumehega 1915-1925. mixed media vm 27 x 38 cm (framed) Starting price 1 662 Final price
Norra maastik
14. Boris Ottenberg Norra maastik 1929. charcoal, pastel, paper 48.5 x 64.5 cm (framed) Starting price 1 917 Final price
Voore mõisa härrastemaja
15. August Kilgas Voore mõisa härrastemaja 1930. mixed media lm 33.5 x 48.8 cm (framed) Starting price 575 Final price
(sold)Kohvik
16. Felix Randel Kohvik 1930-1940. ink, paper vm 19.2 x 27.3 cm (framed) Starting price 575 Final price
Kaberneeme
17. Roman Nyman Kaberneeme 1942. watercolour, paper vm 20 x 29.5 cm (framed) Starting price 1 662 Final price
Toompea loss
18. Johann Naha Toompea loss 1942. woodcut plm 30.5 x 42.4 cm (framed) Starting price 320 Final price
Metsamaja
19. Peet Aren Metsamaja 1940-1950. watercolour km 27.7 x 27.7 cm (framed) Starting price 1 150 Final price
Poiss (Andres)
20. Eduard Einmann Poiss (Andres) 1948. pencil, paper vm 32.3 x 22.3 cm (framed) Starting price 320 Final price
Äänisjärve kaldad
21. Elmar Kits Äänisjärve kaldad 1955. oil on canvas 26.3 x 81 cm (framed) Starting price 3 579 Final price
(sold)Eesti neiu
22. Erich Pehap Eesti neiu 1955. red chalk vm 41.5 x 34.7 cm (framed) Starting price 383 Final price 383
(sold)Talvine Tallinn
23. Leopold Ennosaar Talvine Tallinn 1958. aquatint plm 28 x 19.3 cm (framed) Starting price 224 Final price 479
Igor
24. Edgar Valter Igor 1958. dry point plm 31.5 x 23.8 cm (framed) Starting price 383 Final price
(sold)Talvemaastik
25. Olev Soans Talvemaastik 1958. aquatint plm 17 x 33.2 cm (framed) Starting price 256 Final price 256
(sold)Milaano Toom
26. Evald Okas Milaano Toom 1961. etching, aquatint plm 31.8 x 35.4 cm (framed) Starting price 575 Final price 607
(sold)Gursuf. Tšehhovi maja
27. Viktor Leškin Gursuf. Tšehhovi maja 1961. oil on canvas 54.5 x 65.5 cm (framed) Starting price 1 214 Final price 1 214
(sold)Vaibakudujad
28. Ilmar Malin Vaibakudujad 1961. tempera on cardboard vm 47.8 x 72 cm (framed) Starting price 2 684 Final price 2 844
(sold)Pirita
29. Karl Burman Pirita 1961. watercolour vm 29 x 40.7 cm (framed) Starting price 959 Final price 959
Kannud, aed- ja puuviljad
30. Märt Bormeister Kannud, aed- ja puuviljad 1962. monotype km 48.8 x 68.2 cm (framed) Starting price 959 Final price
Aasalilled
31. Magda Bormeister Aasalilled 1963. oil on cardboard 69.5 x 49 cm (framed) Starting price 1 086 Final price
Vaikelu ananassiga
32. Magda Bormeister Vaikelu ananassiga 1969. monotype km 38 x 48.5 cm (framed) Starting price 447 Final price
(sold)Vaikelu vaskkannuga
33. Magda Bormeister Vaikelu vaskkannuga 1969. monotype km 48.5 x 38 cm (framed) Starting price 447 Final price 479
Muld
34. Ilmar Torn Muld 1967. linocut km 49 x 40 cm (not framed) Starting price 511 Final price
Võidupidu
35. Felix Randel Võidupidu 1964-1965. oil on canvas 120 x 206 cm (framed) Starting price 5 944 Final price
(sold)Sügisniidud
36. Malle Leis Sügisniidud 1968. mixed media 60 x 60 cm (framed) Starting price 1 662 Final price
(sold)Seitse tuld
37. Herman Talvik Seitse tuld 1960-1970. charcoal on paper km 44 x 38 cm (framed) Starting price 383 Final price 383
(sold)Talvine Tallinn
38. Valdur Ohakas Talvine Tallinn 1970-1980. oil on canvas 75 x 59.5 cm (framed) Starting price 1 406 Final price 1 406
(sold)Istuv tüdruk
39. Edgar Valter Istuv tüdruk 1973. oil, canvas on cardboard 48 x 69.5 cm (framed) Starting price 1 086 Final price 1 086
(sold)Altja rand
40. Richard Uutmaa Altja rand 1975. Oil, cardboard 50 x 70 cm (framed) Starting price 2 109 Final price 2 301
Keep smiling
41. Lembit Saarts Keep smiling 1975. pastel, paper 38 x 28 cm (framed) Starting price 959 Final price
(sold)Unustatud kuldnõud
42. Jaak Adamson Unustatud kuldnõud 1970. oil on canvas 66 x 86 cm (framed) Starting price 1 534 Final price 1 534
Suplejad
43. Jüri Arrak Suplejad 1971. oil on canvas 99.5 x 59.5 cm (framed) Starting price 3 387 Final price
(sold)Roheline vari II
44. Jüri Arrak Roheline vari II 1991. oil on canvas 60 x 73 cm (framed) Starting price 3 132 Final price
(sold)Kutaisi
45. Nikolai Kormašov Kutaisi 1979. oil on canvas 80 x 73 cm (framed) Starting price 2 429 Final price
(sold)Järv
46. Alo Hoidre Järv 1980. mixed media 60 x 72.5 cm (framed) Starting price 1 534 Final price
(sold)Akt
47. Peeter Allik Akt 1996. oil, canvas 75 x 110 cm (framed) Starting price 1 981 Final price
Suvel
48. Evald Okas Suvel 1986. lito km 42 x 67.5 cm (framed) Starting price 767 Final price
(sold)Naisakt punasel taustal
49. Evald Okas Naisakt punasel taustal 1994. oil on canvas 49 x 69.5 cm (framed) Starting price 3 004 Final price
(sold)Lilled aknal
50. Kristjan Teder Lilled aknal 1946. oil on canvas 80 x 100 cm (framed) Starting price 3 132 Final price 3 132