Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 08.11.2010 00:00-10.11.2010 22:00

< back
(sold)Vana araablane
1. Ants Laikmaa Vana araablane 1910-1912. pastel on cardboard lm 42 x 36 cm (framed) Starting price 3 707 Final price 4 218
Meri.Pakri
2. Günther Reindorff Meri.Pakri 1921. charcoal on paper lm 20 x 26.5 cm (framed) Starting price 1 214 Final price
Rooma motiiv
3. Konrad Mägi Rooma motiiv 1922-1923. oil on canvas 58.5 x 50.5 cm (framed) Starting price 49 851 Final price
Lamav akt koera ja fööniksiga
4. Eduard Wiiralt Lamav akt koera ja fööniksiga 1926. woodcut plm 25 x 29.4 cm (framed) Starting price 1 790 Final price
(sold)Paule
5. Eduard Wiiralt Paule 1928. drypoint plm 39 x 46.7 cm (framed) Starting price 2 684 Final price 2 684
(sold)Suvila lipuvardaga
6. Ado Vabbe Suvila lipuvardaga 1931-1939. watercolor lm 34.7 x 26.5 cm (framed) Starting price 895 Final price 895
Natüürmort
7. Nikolai Kull Natüürmort 1936. oil on canvas 74.5 x 92 cm (framed) Starting price 2 876 Final price
(sold)Pühapäevakool
8. Elmar Kits Pühapäevakool 1939. oil on canvas 93 x 139 cm (not framed) Starting price 3 707 Final price 3 835
(sold)Näitlejanna
9. Johannes Greenberg Näitlejanna 1940-1950. oil on plywood 60 x 48 cm (framed) Starting price 3 643 Final price 3 771
Lilled
10. Lydia Mei Lilled 1944. mixed media lm 52.8 x 61.3 cm (framed) Starting price 1 342 Final price
(sold)Kompositsioon kolme kujuga
11. Ado Vabbe Kompositsioon kolme kujuga 1944-1950. oil on paper lm 37.6 x 56.4 cm (framed) Starting price 2 365 Final price
(sold)Vaade Toompeale
12. Märt Bormeister Vaade Toompeale 1946. oil on plywood 73 x 115 cm (framed) Starting price 2 173 Final price 2 237
(sold)Lilled
13. Kristjan Teder Lilled 1947. oil on canvas 90.5 x 73 cm (framed) Starting price 3 643 Final price
(sold)Peipsieelne madalik
14. Aleksander Vardi Peipsieelne madalik 1948. oil on cardboard vm 55 x 81 cm (framed) Starting price 3 004 Final price 3 004
(sold)Toompea
15. Julius Gentalen Toompea 1950. watercolour lm 40 x 30 cm (framed) Starting price 383 Final price 383
(sold)Tallinna vaade
16. Jaan Miljan Tallinna vaade 1951. oil on canvas 46 x 38 cm (framed) Starting price 447 Final price
(sold)Mets
17. Ott Kangilaski Mets 1954. drypoint plm 23 x 24.8 cm (framed) Starting price 256 Final price 607
Harju väljak
18. Allex Kütt Harju väljak 1954. ink on paper lm 28.5 x 20 cm (framed) Starting price 192 Final price
Pühajärv
19. Allex Kütt Pühajärv 1950-1960. ink on paper lm 20.3 x 27.5 cm (framed) Starting price 128 Final price
(sold)Aprillipäev
20. Henn Roode Aprillipäev 1958. oil on cardboard 44 x 54 cm (framed) Starting price 1 342 Final price 1 342
(sold)Naised jõel
21. Aleksander Vardi Naised jõel 1955-1960. oil on canvas vm 19 x 16.5 cm (framed) Starting price 959 Final price 1 342
Toompea vaade
22. Allex Kütt Toompea vaade 1950-1960. ink on paper lm 29 x 20 cm (framed) Starting price 192 Final price
Vaskna järv
23. Evald Okas Vaskna järv 1959. oil on canvas 65 x 100 cm (framed) Starting price 3 068 Final price
(sold)Pihlakas ja õunapuu
24. Eerik Haamer Pihlakas ja õunapuu 1960-1970. mixed media lm 51 x 56 cm (framed) Starting price 1 406 Final price 1 470
(sold)Vanalinna katused
25. Henn Roode Vanalinna katused 1964. oil on cardboard 53.8 x 51.5 cm (framed) Starting price 1 470 Final price 1 470
Müstiline
26. Ülo Sooster Müstiline 1964. ink, watercolor lm 27 x 19 cm (framed) Starting price 1 150 Final price
(sold)Vanad kuivanud männid
27. Günther Reindorff Vanad kuivanud männid 1967. black ink lm 21.2 x 15.6 cm (framed) Starting price 703 Final price
(sold)Eisma kalasadam
28. Richard Uutmaa Eisma kalasadam 1967. mixed media vm 36.5 x 44.5 cm (framed) Starting price 1 086 Final price 1 981
(sold)Ravila sovhoosi saun
29. Märt Bormeister Ravila sovhoosi saun 1968. oil on cardboard 50 x 80 cm (framed) Starting price 1 662 Final price 1 662
(sold)Õhtu Põhjas
30. Nikolai Kormašov Õhtu Põhjas 1968. oil on board 71.5 x 62.5 cm (framed) Starting price 1 662 Final price 1 662
Tallinna vaade
31. Karl Burman Tallinna vaade 1969. watercolor lm 24.7 x 37.7 cm (framed) Starting price 767 Final price
(sold)Meri
32. Richard Uutmaa Meri 1969. oil on canvas 49.5 x 70 cm (framed) Starting price 1 534 Final price 3 451
Viru hotelli ehitus
33. Agu Pihelga Viru hotelli ehitus 1970. oil on canvas 73 x 92 cm (framed) Starting price 1 470 Final price
(sold)Kompositsioon
34. Karin Luts Kompositsioon 1970-1980. coloured etching plm 23 x 24.8 cm (framed) Starting price 256 Final price
Puhkaja
35. Valdur Ohakas Puhkaja 1970-1980. oil, acrylic on cardboard 35.2 x 49.8 cm (framed) Starting price 703 Final price
(sold)Maastik
36. Peeter Mudist Maastik 1970-1980. oil on cardboard 50 x 64.5 cm (framed) Starting price 2 045 Final price 2 173
Õhtu
37. Tõnis Vint Õhtu 1973. lito km 45.5 x 44.5 cm (framed) Starting price 575 Final price
(sold)Tänav
38. Allex Kütt Tänav 1981. aquatint plm 44 x 40 cm (framed) Starting price 383 Final price 383
(sold)Jahtklubis
39. Paul Allik Jahtklubis 1987. oil on canvas 85 x 95 cm (framed) Starting price 2 173 Final price
Pirita
40. Paul Allik Pirita 1987. oil on canvas 75 x 85 cm (framed) Starting price 2 173 Final price
Lõbus poiss
41. Ilmar Malin Lõbus poiss 1991. lito km 33.2 x 24.5 cm (framed) Starting price 256 Final price
Universitas Tartuensis
42. Ilmar Malin Universitas Tartuensis 1992. lito km 36 x 30.8 cm (framed) Starting price 320 Final price