Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 26.10.2012 12:21

< back
Maastik karjaga
1. Eugen Gustav Dücker Maastik karjaga 1869. oil on canvas 51 x 74.5 cm (framed) Starting price 11 000 Final price
Normandia rand
2. Eduard Spoerer Normandia rand 1882. oil, canvas on cardboard 38.3 x 64 cm (framed) Starting price 1 800 Final price
Mars, Veenus ja Cupido
3. Eduard Von Gebhardt Mars, Veenus ja Cupido 1883. oil on canvas 60 x 115 cm (framed) Starting price 10 000 Final price
Karjamaal
4. Kristjan Raud Karjamaal 1900. pencil, paper lm 16.5 x 21 cm (framed) Starting price 1 330 Final price
Rand Rügenis
5. Eugen Gustav Dücker Rand Rügenis 1900-1910. oil on canvas 32.3 x 49 cm (framed) Starting price 2 200 Final price
Dieppe'i motiiv
6. Konrad Mägi Dieppe'i motiiv 1911. oil on cardboard 46 x 57 cm (framed) Starting price 38 500 Final price
(sold)Maastik. Saksamaa, Traunstein
7. Paul Burman Maastik. Saksamaa, Traunstein 1915. watercolor, gouache 42.2 x 60.4 cm (framed) Starting price 1 700 Final price 1 700
Taluõu Pakril
8. Günther Reindorff Taluõu Pakril 1921. charcoal on paper lm 23 x 27.5 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
Hiline võõras (Öine külaline)
9. Eduard Wiiralt Hiline võõras (Öine külaline) 1923. etching plm 24.7 x 24.2 cm (framed) Starting price 3 100 Final price
(sold)Kivine rand
10. Paul Burman Kivine rand 1920-1930. oil on plywood 53.5 x 71.5 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 2 500
Talumotiiv
11. Nikolai Kull Talumotiiv 1930-1940. oil on canvas 42.5 x 60 cm (framed) Starting price 1 800 Final price
Talvine Toompea
12. Eduard Mässo Talvine Toompea 1930-1940. oil on plywood 53.8 x 43.7 cm (framed) Starting price 1 600 Final price
Maastik
13. Nikolai Kummits Maastik 1939. oil, canvas on cardboard 40.2 x 32.3 cm (framed) Starting price 1 800 Final price
(sold)Tartu aiad
14. Salome Trei Tartu aiad 1939. drypoint plm 43 x 39.5 cm (framed) Starting price 490 Final price 490
(sold)Talvine Tartu vaade
15. Elmar Kits Talvine Tartu vaade 1941. oil, canvas on cardboard 26 x 34 cm (framed) Starting price 1 100 Final price 1 100
Talutare
16. Richard Uutmaa Talutare 1941. Oil, canvas 52 x 60 cm (framed) Starting price 1 600 Final price 1 825
Poolakt (Astrid)
17. Eduard Wiiralt Poolakt (Astrid) 1943. drypoint plm 49.4 x 32.1 cm (framed) Starting price 1 600 Final price
Tartu kivisild
18. Nikolai Kummits Tartu kivisild 1944. woodcut plm 19.6 x 24.9 cm (framed) Starting price 600 Final price
Kalevipoeg mõõka proovimas
19. Esko Lepp Kalevipoeg mõõka proovimas 1945. woodcut km 10 x 14 cm (framed) Starting price 229 Final price
Partisan
20. Esko Lepp Partisan 1945. woodcut km 13 x 10 cm (framed) Starting price 229 Final price
(sold)Kohvikus
21. Endel Kõks Kohvikus 1945. ink on paper km 12 x 14 cm (framed) Starting price 390 Final price 390
(sold)Kuused hanereas
22. Ellinor Aiki Kuused hanereas 1947. oil on canvas 92 x 97 cm (framed) Starting price 2 300 Final price 3 050
Rannamännid
23. Paul Randroo Rannamännid 1947. pastel on paper lm 30 x 41 cm (framed) Starting price 475 Final price
Tartu vaade
24. Albert Kesner Tartu vaade 1945-1950. oil on canvas 81.1 x 100.2 cm (framed) Starting price 2 900 Final price
Tallinna vaade
25. Karl Burman (seenior) Tallinna vaade 1949. watercolor lm 30.7 x 43.5 cm (framed) Starting price 750 Final price
Rahutus
26. Eduard Wiiralt Rahutus 1952. vernis mou plm 28.2 x 44.5 cm (framed) Starting price 1 900 Final price
(sold)Linnuse ehitamine
27. Eerik Haamer Linnuse ehitamine 1950-1955. charcoal on paper vm 46 x 54.5 cm (framed) Starting price 2 300 Final price
(sold)Sügis
28. Richard Sagrits Sügis 1952-1954. oil on canvas 73 x 92 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 5 200
(sold)Naine maskiga
29. Eduard Ole Naine maskiga 1953. gouache on paper lm 46 x 38 cm (framed) Starting price 1 300 Final price
Tiskre rand
30. Karl Burman (seenior) Tiskre rand 1953. watercolor lm 15.5 x 31.2 cm (framed) Starting price 600 Final price
(sold)Sügismaastik lehmadega
31. Karl Burman (seenior) Sügismaastik lehmadega 1955. watercolor lm 13.7 x 14.3 cm (framed) Starting price 380 Final price
(sold)Mees vilepilliga
32. Endel Kõks Mees vilepilliga 1956. oil on canvas 55 x 46 cm (framed) Starting price 1 100 Final price 3 000
(sold)Meditatsioon
33. Endel Kõks Meditatsioon 1957. oil on canvas 60.3 x 40 cm (framed) Starting price 900 Final price 3 750
(sold)Saaremaa maastik
34. Lepo Mikko Saaremaa maastik 1957. oil on canvas 60 x 73 cm (framed) Starting price 2 100 Final price 2 100
(sold)Lofootide kalurid
35. Eerik Haamer Lofootide kalurid 1957. oil on canvas 100.5 x 68 cm (framed) Starting price 5 000 Final price 13 800
(sold)Väike Leena
36. Aino Bach Väike Leena 1959. vernis mou plm 23.8 x 19.6 cm (framed) Starting price 1 700 Final price 1 700
Sadam
37. Aleksander Pilar Sadam 1960. watercolor lm 31 x 28.3 cm (framed) Starting price 260 Final price
(sold)Sügis. Tallinn
38. Olev Soans Sügis. Tallinn 1960-1962. etching plm 39.5 x 29.7 cm (framed) Starting price 300 Final price 300
(sold)Natüürmort vaasiga
39. Alfred Kongo Natüürmort vaasiga 1960-1965. mixed media 44 x 56.5 cm (framed) Starting price 1 100 Final price 1 100
(sold)Tallinna vaade
40. Ilmar Kimm Tallinna vaade 1964. oil on cardboard 49.5 x 60 cm (framed) Starting price 1 400 Final price 1 400
(sold)Naine roosas kleidis
41. Valdur Ohakas Naine roosas kleidis 1969. oil on cardboard 48 x 32.5 cm (framed) Starting price 600 Final price
(sold)Linnavaade Alpidest
42. Eduard Ole Linnavaade Alpidest 1969. oil on canvas 65 x 81 cm (framed) Starting price 4 400 Final price
(sold)Kaljupihlakas
43. Eerik Haamer Kaljupihlakas 1965-1975. oil on canvas 98 x 153 cm (framed) Starting price 3 750 Final price 16 500
(sold)Rannavaade kaluritega
44. Richard Uutmaa Rannavaade kaluritega 1971. oil on canvas 80.5 x 116 cm (framed) Starting price 2 700 Final price 20 000
Pikk jalg
45. Ernst Hallop Pikk jalg 1972. oil on cardboard 23 x 18.5 cm (framed) Starting price 749 Final price
(sold)Vainopea rand
46. Richard Uutmaa Vainopea rand 1973. watercolor vm 47.5 x 67.5 cm (framed) Starting price 1 330 Final price 1 330
(sold)Turg Roomas (Market at Via in Arcione)
47. Endel Kõks Turg Roomas (Market at Via in Arcione) 1973. mixed media vm 41.5 x 60 cm (framed) Starting price 760 Final price
(sold)Lift
48. Tõnis Vint Lift 1973. ink, gouashe lm 35.5 x 35.5 cm (framed) Starting price 1 060 Final price 1 550
Skulptorid
49. Kaljo Polli Skulptorid 1970-1980. oil on cardboard 50 x 70 cm (framed) Starting price 1 400 Final price
John Lennon
50. Renaldo Veeber John Lennon 1980. drypoint plm 55.5 x 38 cm (framed) Starting price 800 Final price
Akt
51. Renaldo Veeber Akt 1995. drypoint plm 49.5 x 34.3 cm (framed) Starting price 660 Final price
(sold)Poiss torniga
52. Tiit Pääsuke Poiss torniga 2000. oil, acrylic on canvas 103 x 203 cm (framed) Starting price 4 000 Final price 4 050
Muusad
53. Evald Okas Muusad 2002. gouache, ink km 61.5 x 84 cm (framed) Starting price 1 600 Final price