Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 28.03.2013 14:13

< back
Kaldajärsak
1. Eugen Gustav Dücker Kaldajärsak 1890-1900. oil on cardboard 34 x 53 cm (framed) Starting price 1 100 Final price
(sold)Talumaastik
2. Karl Alexander von Winkler Talumaastik 1900. watercolor, mixed media vm 24 x 35 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
(sold)Kuuvalgus
3. Konrad Mägi Kuuvalgus 1906-1910. pencil, watercolor lm 25 x 33 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 400
(sold)Stseen külateel
4. Gregor von Bochmann Stseen külateel 1913. oil on wood 23 x 32 cm (framed) Starting price 1 800 Final price
(sold)Suvi. Varangu
5. Eduard Wiiralt Suvi. Varangu 1917. ink on paper lm 13 x 20 cm (framed) Starting price 1 500 Final price 3 850
(sold)Liiva  - Annus
6. Oskar Kallis Liiva - Annus 1918. pastel on paper 46.5 x 46 cm (framed) Starting price 5 800 Final price 13 200
(sold)Surnuaiapüha
7. August Jansen Surnuaiapüha 1918. tempera 29.5 x 45 cm (framed) Starting price 1 900 Final price 1 900
(sold)Tütarlapse portree
8. Eduard Wiiralt Tütarlapse portree 1922. eau forte, drypoint plm 24.8 x 17.5 cm (framed) Starting price 2 000 Final price 2 000
(sold)Naine pärlitega
9. Peet Aren Naine pärlitega 1924. oil on canvas 85 x 68 cm (framed) Starting price 7 800 Final price 12 600
Sööming (Orgia)
10. Eduard Wiiralt Sööming (Orgia) 1928. eau forte plm 8.7 x 11.8 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
(sold)Kabaree
11. Eduard Wiiralt Kabaree 1931. eau forte pl 38.5 x 46 cm (framed) Starting price 4 300 Final price 4 300
(sold)Tartu motiiv. Aida tänav
12. Arkadio Laigo Tartu motiiv. Aida tänav 1933. pastel on paper lm 38.7 x 50.6 cm (framed) Starting price 1 330 Final price 4 100
(sold)Suvine talumaastik
13. Nikolai Kull Suvine talumaastik 1930-1940. oil on canvas 48 x 59.5 cm (framed) Starting price 1 300 Final price 2 200
Kevadkünd
14. Karl Burman (seenior) Kevadkünd 1943. watercolor vm 26 x 40 cm (framed) Starting price 800 Final price
Uuetoa talu õu
15. Karl Burman (seenior) Uuetoa talu õu 1943. mixed media vm 51.5 x 65.5 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
Taluõu
16. Karl Burman Taluõu 1940-1945. watercolor 47.7 x 63 cm (framed) Starting price 930 Final price
Lilled
17. Salome Trei Lilled 1942. aquatint km 31.5 x 23.5 cm (framed) Starting price 260 Final price
Taluõu kiigega
18. August Jansen Taluõu kiigega 1940-1950. oil on cardboard 35.5 x 44 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
(sold)Viljakoristajad
19. Karin Luts Viljakoristajad 1945-1949. gouache lm 44.4 x 49.6 cm (framed) Starting price 1 200 Final price 1 525
(sold)Näkk (Torminäkk)
20. Eerik Haamer Näkk (Torminäkk) 1946. oil on board 28 x 46 cm (framed) Starting price 2 100 Final price 2 100
Varakevad
21. Boris Ottenberg Varakevad 1946. oil on board 46 x 55 cm (framed) Starting price 730 Final price
Võidu väljak hämaruses
22. Elmar Kits Võidu väljak hämaruses 1947. oil on paper 48 x 58 cm (framed) Starting price 1 470 Final price
Maastik järvega
23. Ants Murakin Maastik järvega 1947. oil, on board 61 x 61 cm (framed) Starting price 2 000 Final price
(sold)Kalasadamas
24. Efraim Allsalu Kalasadamas 1948. oil on canvas 60 x 85 cm (framed) Starting price 1 200 Final price 3 150
(sold)Maastik mägijõega (Norra maastik)
25. Eerik Haamer Maastik mägijõega (Norra maastik) 1945-1960. oil on canvas 56 x 76.5 cm (framed) Starting price 2 900 Final price 9 600
(sold)Võiduajamine
26. Karl Burman (seenior) Võiduajamine 1950. watercolor lm 10 x 23 cm (framed) Starting price 400 Final price 400
Merel
27. Endel Kõks Merel 1953. linocut km 40 x 39.8 cm (framed) Starting price 260 Final price
(sold)Sügis
28. Richard Uutmaa Sügis 1953. oil on cardboard 50 x 69 cm (framed) Starting price 1 600 Final price 1 600
(sold)Õhtu
29. Juhan Püttsepp Õhtu 1955. oil on canvas 45 x 55 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 3 300
(sold)Lilled
30. Maks Roosma Lilled 1956. drypoint plm 28 x 23 cm (framed) Starting price 250 Final price 250
(sold)Meri (Karepa)
31. Richard Sagrits Meri (Karepa) 1958. oil on cnavas 33 x 54 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
Fantaasia
32. Endel Kõks Fantaasia 1959. mixed media on paper km 46 x 36 cm (framed) Starting price 660 Final price
Õu
33. Johannes Võerahansu Õu 1955-1960. oil on cardboard 45.5 x 65 cm (framed) Starting price 2 900 Final price
(sold)Kala
34. Valve Janov Kala 1960. oil on cardboard vm 32.5 x 47 cm (framed) Starting price 1 200 Final price 1 200
Akt kollase kübaraga
35. Henn Roode Akt kollase kübaraga 1961. oil, cardboard 68 x 45 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
(sold)Rannamaastik
36. Richard Uutmaa Rannamaastik 1961. oil on cardboard 32.7 x 47.8 cm (framed) Starting price 1 100 Final price 1 100
(sold)Võrtsjärv
37. Richard Uutmaa Võrtsjärv 1967. watercolor lm 44 x 64 cm (framed) Starting price 900 Final price
(sold)Ema lapsega
38. Uno Roosvalt Ema lapsega 1968. oil on canvas 97 x 130 cm (framed) Starting price 2 900 Final price 2 900
(sold)Klaasipuhujad
39. Henn Roode Klaasipuhujad 1971. oil, cardboard 51 x 48 cm (framed) Starting price 1 700 Final price 1 700
Maastik teetulbaga
40. Toomas Vint Maastik teetulbaga 1976. oil on canvas 60 x 57 cm (framed) Starting price 1 700 Final price
Natüürmort sidrunite ja õuntega
41. Valerian Loik Natüürmort sidrunite ja õuntega 1980-1986. oil, canvas 65 x 100 cm (framed) Starting price 1 350 Final price
Punased toolid
42. Mari Roosvalt Punased toolid 1981. oil on canvas 115 x 140 cm (framed) Starting price 3 200 Final price
(sold)Kevad
43. Kristiina Kaasik Kevad 1986. oil on canvas 100 x 65 cm (framed) Starting price 1 250 Final price 1 550
(sold)Bukett
44. Efraim Allsalu Bukett 1992. oil on board 65 x 36 cm (framed) Starting price 930 Final price
Tantsijad
45. Efraim Allsalu Tantsijad 1995. oil on board 41 x 51 cm (framed) Starting price 930 Final price
Hommikul
46. Evald Okas Hommikul 2003. oil on canvas 72 x 112 cm (framed) Starting price 2 500 Final price