Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 08.10.2015 14:59-30.11.1999 00:00

HAUS GALLERY XVIII AUCTION autumn

Auction will take place on October 30th, at 18.00 in Haus Gallery

< back
Dekoratiivne reljeef putodega (skulptuuri allegooria)
1. Amandus Adamson Dekoratiivne reljeef putodega (skulptuuri allegooria) 1880-1890. gypsum 18 x 60 cm (framed) Starting price 4 600 Final price
(sold)Maastik raudteesillaga
2. Ado Vabbe Maastik raudteesillaga 1910-1920. watercolor, gouache on cardboard vm 19.5 x 29.5 cm (framed) Starting price 1 500 Final price 1 725
(sold)Maastik viljahakkidega
3. Erich Leps Maastik viljahakkidega 1925. oil on canvas 54 x 71.5 cm (framed) Starting price 1 800 Final price 2 100
(sold)Toila maastik
4. Günther Reindorff Toila maastik 1925. charcoal on paper km 30 x 37.5 cm (framed) Starting price 2 500 Final price
(sold)Vaade merele/Pärnu rand
5. Konstantin Süvalo Vaade merele/Pärnu rand 1926. oil on canvas 69 x 73.5 cm (framed) Starting price 3 750 Final price 3 750
(sold)Kaberneeme
6. Johannes Võerahansu Kaberneeme 1926. watercolor vm 39 x 68.3 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 2 500
(sold)Kaberneeme küla
7. Johannes Võerahansu Kaberneeme küla 1926. watercolor vm 37 x 64 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 2 500
(sold)Istuv daam
8. Peet Aren Istuv daam 1927. drypoint plm 34 x 25.8 cm (framed) Starting price 900 Final price
Rannamaastik
9. Paul Liivak Rannamaastik 1928. watercolor vm 49.5 x 70 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
(sold)Naine tiigripojaga
10. Eduard Wiiralt Naine tiigripojaga 1929. aquatint plm 31 x 22.5 cm (framed) Starting price 1 300 Final price 1 300
(sold)Lõuna-Eesti maastik
11. Johannes Võerahansu Lõuna-Eesti maastik 1920-1930. watercolor lm 33.8 x 43.4 cm (framed) Starting price 1 200 Final price 1 525
Sõnajalgade keskel
12. Kristjan Raud Sõnajalgade keskel 1940-1943. ink, gouache on paper lm 18.3 x 22.6 cm (framed) Starting price 3 300 Final price
(sold)Hobune
13. Paul Burman Hobune undated. oil on plywood 53.5 x 71 cm (framed) Starting price Final price
(sold)Purjekas merel
14. Andrew Winter Purjekas merel 1920-1940. oil, canvas on cardboard 30.5 x 41 cm (framed) Starting price 2 000 Final price 2 000
(sold)Tallinna sadam
15. Aleksander Möldroo Tallinna sadam 1934. oil on cardboard 31.5 x 51.5 cm (framed) Starting price 1 250 Final price 1 250
Linnavaade
16. Karl Pärsimägi Linnavaade 1933-1937. oil on cardboard 25.5 x 36.3 cm (framed) Starting price 3 200 Final price
(sold)Claude
17. Eduard Wiiralt Claude 1936. woodcut km 16.4 x 12.1 cm (framed) Starting price 800 Final price 800
(sold)Lapsed
18. Eduard Wiiralt Lapsed 1937. linocut plm 24.5 x 24.7 cm (framed) Starting price 1 950 Final price 1 950
Kristus rännakul
19. Kristjan Teder Kristus rännakul 1937. oil on canvas 116 x 88.5 cm (framed) Starting price 2 700 Final price
(sold)Jaanituli
20. Ott Kangilaski Jaanituli 1938. woodcut km 26.2 x 18.2 cm (framed) Starting price 550 Final price 550
Motiiv põhjarannikult
21. Eduard Rüga Motiiv põhjarannikult 1939. colored woodcut km 15.8 x 20.6 cm (framed) Starting price 550 Final price
(sold)Suvine linnavaade paadisadamaga
22. Karl Pärsimägi Suvine linnavaade paadisadamaga 1930-1940. oil on paper 42.5 x 49.7 cm (not framed) Starting price 2 250 Final price 2 250
Kabaree
23. Ott Kangilaski Kabaree 1940. woodcut km 23.9 x 16.9 cm (framed) Starting price 550 Final price
(sold)Talvine linnavaade uisutajaga
24. Elmar Kits Talvine linnavaade uisutajaga 1941. oil on canvas 38 x 43.5 cm (framed) Starting price 2 200 Final price 2 800
(sold)Sombune päev
25. Johannes Võerahansu Sombune päev 1943. oil on plywood 46.2 x 58.3 cm (framed) Starting price 2 900 Final price 2 900
Käära talu
26. Roman Nyman Käära talu 1944. colored pencil lm 25 x 35 cm (framed) Starting price 570 Final price
(sold)Hilissügisene maastik
27. Eduard Ole Hilissügisene maastik 1944. watercolor vm 28 x 46 cm (framed) Starting price 1 600 Final price 1 600
Ehitus
28. Johannes Võerahansu Ehitus 1945-1950. oil on cardboard 44 x 71 cm (framed) Starting price 3 100 Final price
Tallinna sadam
29. Priidu Aavik Tallinna sadam 1947. oil on plywood 43 x 72.5 cm (framed) Starting price 2 600 Final price
(sold)Rukis
30. Lepo Mikko Rukis 1947. oil on plywood 73 x 83 cm (framed) Starting price 4 200 Final price 4 200
(sold)Tallinna vaade merelt
31. Andrei Jegorov Tallinna vaade merelt 1940-1950. tempera on cardboard 37.5 x 55 cm (framed) Starting price 2 500 Final price 2 500
(sold)Külapoes
32. Ado Vabbe Külapoes 1945-1960. oil on cardboard vm 39.5 x 65.5 cm (framed) Starting price 3 200 Final price
Murdlaine
33. Richard Uutmaa Murdlaine 1953. oil on canvas 91 x 135 cm (framed) Starting price 6 000 Final price
(sold)Väike Leena
34. Aino Bach Väike Leena 1959. vernis mou plm 23.8 x 19.6 cm (framed) Starting price 1 500 Final price 1 500
(sold)Lilled sinises vaasis
35. Linda Kits-Mägi Lilled sinises vaasis 1950-1960. oil on canvas 60 x 73 cm (framed) Starting price 2 700 Final price 3 100
(sold)Karepa vaade
36. Richard Sagrits Karepa vaade 1960. oil on canvas 50 x 79 cm (framed) Starting price 2 700 Final price 7 600
(sold)Vaade Suurelt Munamäelt
37. Richard Uutmaa Vaade Suurelt Munamäelt 1963. oil on canvas 64.5 x 100 cm (framed) Starting price 3 500 Final price 8 500
(sold)Napoli tüdrukud
38. Alo Hoidre Napoli tüdrukud 1964. mixed media on paper 57 x 70 cm (framed) Starting price 1 750 Final price 1 750
Natüürmort õuntega
39. Olev Subbi Natüürmort õuntega 1964. pastel on paper lm 56 x 46 cm (framed) Starting price 2 800 Final price
(sold)Inimesed
40. Jüri Arrak Inimesed 1966. oil on canvas 76 x 61 cm (framed) Starting price 2 900 Final price 2 950
Natüürmort kingaga
41. Henn Roode Natüürmort kingaga 1967. oil on cardboard 34 x 54 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
(sold)Noorukid
42. Sigrid Uiga Noorukid 1967. oil on canvas 89 x 67.5 cm (framed) Starting price 1 900 Final price 1 900
Kompositsioon roosas raamistuses
43. Elmar Kits Kompositsioon roosas raamistuses 1969. tempera on cardboard lm 27.5 x 24 cm (framed) Starting price 1 900 Final price
(sold)Lääne-Rootsi maastik
44. Eerik Haamer Lääne-Rootsi maastik 1960-1970s. oil on canvas 44.5 x 71.5 cm (framed) Starting price 3 000 Final price
(sold)Pihlakad
45. Olga Terri Pihlakad 1960-1980. oil, canvas on cardboard 49.5 x 70 cm (framed) Starting price 3 900 Final price 3 900
Sügisene vanalinn
46. Agu Pihelga Sügisene vanalinn 1970. oil on canvas 65 x 116 cm (framed) Starting price 2 700 Final price
Valmivad viljapõllud
47. Aleksander Vardi Valmivad viljapõllud 1972. oil on canvas 65 x 81.5 cm (framed) Starting price 2 600 Final price
(sold)Naine-masin XB (Suitsetaja)
48. Leonhard Lapin Naine-masin XB (Suitsetaja) 1976. ink, gouache, paper km 41.8 x 39.7 cm (not framed) Starting price 1 500 Final price 1 725
Altja rand
49. Richard Uutmaa Altja rand 1977. oil, canvas on cardboard 49.5 x 69 cm (framed) Starting price 2 800 Final price
(sold)Kõik ei mahu peale
50. Peeter Mudist Kõik ei mahu peale 1980. watercolor, mixed media on paper vm 24.8 x 33 cm (framed) Starting price 1 600 Final price 3 100
(sold)Naine palmiga
51. Epp-Maria Kokamägi Naine palmiga 1984. watercolor, mixed media on paper vm 30.8 x 22 cm (framed) Starting price 1 300 Final price 1 300
(sold)Tüdruk ja lind
52. Tiit Pääsuke Tüdruk ja lind 1987. oil, canvas, cardboard 50 x 70 cm (framed) Starting price 3 000 Final price 5 500
Torm II
53. Jaan Elken Torm II 1989. oil on canvas 48 x 60 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
(sold)Kirik roosidega
54. Rein Tammik Kirik roosidega 2012. oil on canvas 80 x 100 cm (framed) Starting price 2 100 Final price 5 100