Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 04.04.2017 16:11-30.11.1999 00:00

HAUS GALLERY XLI AUCTION. SPRING 2017

Auction will take place on 21th April, at 19.30 in Haus Gallery

< back
Surnuaed Lovranas
1. Karl Alexander von Winkler Surnuaed Lovranas 1901. 4 vm 23.5 x 32 cm (framed) Starting price 1 900 Final price
(sold)Tšempion (Georg Lurich)
2. Amandus Adamson Tšempion (Georg Lurich) 1903. 7 101 x 35 cm (not framed) Starting price 45 000 Final price 57 200
Maastik kalamehega
3. Paul Burman Maastik kalamehega 1910-1920. 1 38.8 x 49.5 cm (framed) Starting price 2 600 Final price
(sold)Naine tiigripojaga
4. Eduard Wiiralt Naine tiigripojaga 1929. 2 plm 31 x 22.7 cm (framed) Starting price 1 400 Final price
(sold)Stseen tänaval
5. Eduard Wiiralt Stseen tänaval 1931. 5 km 39.8 x 49.6 cm (framed) Starting price 11 900 Final price 13 600
Lilled rohekal taustal
6. Freidrich Koppel Lilled rohekal taustal 1930-1935. 1 91 x 60 cm (framed) Starting price 2 900 Final price
(sold)Ootel
7. Eduard Kutsar Ootel 1934. 1 28.5 x 41.5 cm (framed) Starting price 1 200 Final price 1 200
(sold)Võru
8. Eduard Rüga Võru 1937. 2 km 19.5 x 24.2 cm (framed) Starting price 400 Final price 550
(sold)Saaremaa motiiv
9. Nikolai Kull Saaremaa motiiv 1930-1940. 1 52 x 65 cm (framed) Starting price 2 550 Final price
Seisev akt
10. Eduard Wiiralt Seisev akt 1938. 3 vm 60 x 44.5 cm (framed) Starting price 3 500 Final price
(sold)Rõuge maastik
11. Günther Reindorff Rõuge maastik 1941. 3 vm 16 x 23.4 cm (framed) Starting price 750 Final price 750
(sold)Talumaastik (Taudsa küla)
12. Günther Reindorff Talumaastik (Taudsa küla) 1941. 3 vm 14 x 23.7 cm (framed) Starting price 750 Final price 750
(sold)Kasaritsa maastik (Meegomäe)
13. Jaan Vahtra Kasaritsa maastik (Meegomäe) 1943. 1 52 x 67.5 cm (framed) Starting price 3 400 Final price 4 100
(sold)Virve
14. Eduard Wiiralt Virve 1943. 2 plm 33.8 x 32 cm (framed) Starting price 3 900 Final price 3 900
(sold)Pojengid
15. Maximilian Maksolly Pojengid 1940-1950. 1 109.5 x 90.5 cm (framed) Starting price 2 700 Final price 3 050
Tornide väljak Tallinnas
16. Ants Murakin Tornide väljak Tallinnas 1940-1950. 1 61 x 80.5 cm (framed) Starting price 2 800 Final price
(sold)Varakevadised kased
17. Boris Ottenberg Varakevadised kased 1946. 1 27 x 35 cm (framed) Starting price 650 Final price 1 000
Tühermaal
18. Eerik Haamer Tühermaal 1948. 1 46 x 65 cm (framed) Starting price 2 200 Final price
(sold)Vallikraav kevadel
19. Juhan Muks Vallikraav kevadel 1948. 1 42 x 64 cm (framed) Starting price 1 900 Final price
(sold)Paadisild
20. Richard Uutmaa Paadisild 1951. 1 34 x 49.5 cm (framed) Starting price 3 850 Final price 3 850
(sold)Roosid
21. Richard Sagrits Roosid 1954. 1 33 x 47.5 cm (framed) Starting price 2 100 Final price
(sold)Eine murul
22. Silvia Leitu Eine murul 1950-1960. 4 lm 46 x 62 cm (framed) Starting price 700 Final price
Maastik merega
23. Hugo Lepik Maastik merega 1950-1960. 1 50.5 x 65.5 cm (framed) Starting price 900 Final price
Sügis metsas
24. Ants Murakin Sügis metsas 1950-1960. 1 36.5 x 39.3 cm (framed) Starting price 800 Final price
Naisakt tumedal taustal
25. Ado Vabbe Naisakt tumedal taustal 1956-1961. 1 48 x 52 cm (framed) Starting price 4 900 Final price
Abstraktne
26. Endel Kõks Abstraktne 1958. 5 km 47 x 22.5 cm (framed) Starting price 800 Final price
(sold)Karjala vaade
27. Elmar Kits Karjala vaade 1959. 1 64.5 x 79.5 cm (framed) Starting price 4 000 Final price
(sold)Õunapuuoksad vaasis
28. Kristjan Teder Õunapuuoksad vaasis 1959. 1 70 x 50 cm (framed) Starting price 2 400 Final price
Kujundid rohelisel foonil
29. Endel Kõks Kujundid rohelisel foonil 1960. 5 km 46 x 60.7 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
Pihlakad kannus
30. Lydia Mei Pihlakad kannus 1960. 4 vm 30 x 41 cm (framed) Starting price 475 Final price
(sold)Punane Kunda
31. Raivo Korstnik Punane Kunda 1961. 1 50 x 70.5 cm (framed) Starting price 1 800 Final price
(sold)Õitsev jõeorg
32. Richard Sagrits Õitsev jõeorg 1963. 1 33 x 47.5 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 400
(sold)Tallinna kalasadam
33. Tõnis Laanemaa Tallinna kalasadam 1965. 5 lm 41.5 x 62 cm (framed) Starting price 850 Final price 850
(sold)Lohusalu kalasadam
34. Agu Pihelga Lohusalu kalasadam 1965. 1 65 x 92 cm (framed) Starting price 1 200 Final price 2 400
Natüürmort õuntega
35. Richard Uutmaa Natüürmort õuntega 1965. 4 vm 48 x 69 cm (framed) Starting price 1 400 Final price
Suveöö unenägu
36. Edgar Valter Suveöö unenägu 1966. 1 80.5 x 100 cm (framed) Starting price 3 400 Final price 3 400
Kullerkupud aknal
37. Johannes Võerahansu Kullerkupud aknal 1967. 3 vm 42.6 x 60.5 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
Linnavaade
38. Varmo Pirk Linnavaade 1967. 4 vm 31 x 44.2 cm (framed) Starting price 800 Final price
(sold)Valgemetsa maastik
39. Linda Kits-Mägi Valgemetsa maastik 1968. 1 vm 44.5 x 54.5 cm (framed) Starting price 1 900 Final price
(sold)Tormine meri
40. Richard Uutmaa Tormine meri 1969. 1 50 x 70 cm (framed) Starting price 4 800 Final price
(sold)Katariina käik
41. Valerian Loik Katariina käik 1960-1970. 1 70 x 50 cm (framed) Starting price 1 600 Final price 1 600
(sold)Juuda kõrbes
42. Endel Kõks Juuda kõrbes 1971. 1 43.3 x 60.3 cm (framed) Starting price 1 400 Final price 1 400
Rongis
43. Epp-Maria Kokamägi Rongis 1978. 4 lm 35.2 x 47 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
(sold)Tänav Toompeal
44. Valerian Loik Tänav Toompeal 1970-1980. 1 54.5 x 39.5 cm (framed) Starting price 950 Final price 950
(sold)Tartu Toomel
45. Ida Anton-Agu Tartu Toomel 1980. 1 78.5 x 81 cm (framed) Starting price 1 900 Final price 1 900
Väike rattur
46. Tõnu Noorits Väike rattur 1983-1984. 6 28.8 x 38.5 cm (framed) Starting price 500 Final price
(sold)Niguliste torni ülesehitus
47. Valdemar Väli Niguliste torni ülesehitus 1984. 1 92 x 73 cm (framed) Starting price 1 900 Final price 2 050
(sold)Natüürmort malelauaga
48. Alfred Kongo Natüürmort malelauaga 1988. 1 50 x 42.5 cm (framed) Starting price 900 Final price
(sold)Kandja
49. Jüri Arrak Kandja 1989. 1 50 x 61 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 400
(sold)Elukas
50. Raivo Korstnik Elukas 1991. 1 50 x 40 cm (framed) Starting price 1 500 Final price 1 500
Aken äärelinnas
51. Jüri Palm Aken äärelinnas 1995-2000. 1 90 x 83 cm (framed) Starting price 2 600 Final price