Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 03.11.2017 19:00-03.11.2017 21:00

Haus Gallery's anniversary auction

Auction will take place on 3rd of November, at 19.00 in Haus Gallery

< back
Capo di Sorrento
1. Karl Alexander von Winkler Capo di Sorrento 1902. watercolor 38 x 55 cm (framed) Starting price 2 900 Final price
(sold)Kingsepa töötuba
2. Nikolai Triik Kingsepa töötuba 1905. 34 x 27.5 cm (framed) Starting price 7 600 Final price 7 900
Lamav naisakt
3. Peet Aren Lamav naisakt 1914-1917. 93.5 x 58 cm (framed) Starting price 2 700 Final price
(sold)Puhkus põllul
4. Oskar Kallis Puhkus põllul 1916. vm 36.2 x 44 cm (framed) Starting price 4 700 Final price 6 000
Maastik
5. Ants Laikmaa Maastik 1918. lm 22.3 x 25 cm (framed) Starting price 4 200 Final price
(sold)Vaade Tallinna Raekojale Mündi tänavalt
6. Andrei Jegorov Vaade Tallinna Raekojale Mündi tänavalt 1920. 41 x 27.5 cm (framed) Starting price 3 300 Final price 4 350
(sold)Mehe ja naise pead
7. Eduard Wiiralt Mehe ja naise pead 1929. lm 22.1 x 30 cm (framed) Starting price 5 300 Final price 5 300
(sold)Põrgu
8. Eduard Wiiralt Põrgu 1930. plm 39.5 x 46.2 cm (framed) Starting price 7 000 Final price 7 000
(sold)Bordellistseen
9. Eduard Wiiralt Bordellistseen 1931. lm 32 x 24 cm (framed) Starting price 6 200 Final price 7 500
(sold)Rannamaastik
10. Roman Nyman Rannamaastik 1935. 39 x 50 cm (framed) Starting price 4 000 Final price 5 300
Kaks naisakti
11. Aino Bach Kaks naisakti 1938. Km 41 x 31.7 cm (framed) Starting price 2 100 Final price 2 100
(sold)Maastik järvega
12. Aarne Miikmaa Maastik järvega 1930. 48 x 65.7 cm (framed) Starting price 1 400 Final price 4 450
(sold)Tütarlapse portree
13. Kaarel Liimand Tütarlapse portree 1939. 81 x 65 cm (framed) Starting price 17 000 Final price 25 800
(sold)Altja rand
14. Richard Uutmaa Altja rand 1939. 81 x 104 cm (framed) Starting price 6 200 Final price 19 300
(sold)Pirita
15. Edmond Arnold Blumenfeldt Pirita 1942. lm 26.5 x 38 cm (framed) Starting price 600 Final price 600
(sold)Krüsanteem aknal
16. Kristjan Teder Krüsanteem aknal 1942. 52.5 x 41 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 400
(sold)Linnavaade
17. Endel Kõks Linnavaade 1944. 35 x 49.3 cm (framed) Starting price 1 800 Final price 1 800
(sold)Paadisadam
18. Richard Sagrits Paadisadam 1945. oil, plywood 64 x 78.5 cm (framed) Starting price 3 100 Final price 6 400
Armeenia motiiv
19. Elmar Kits Armeenia motiiv 1946. oil, paper 32 x 58.7 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
(sold)Kompositsioon lilledega
20. Ann Audova Kompositsioon lilledega 1941. km 33 x 47 cm (framed) Starting price 3 500 Final price 4 200
Pühajärve vaade
21. Aleksander Vardi Pühajärve vaade 1940. 50.2 x 83.5 cm (framed) Starting price 3 000 Final price
Magav laps
22. Raoul Kernumees Magav laps 1950-1960. vm 36 x 46 cm (framed) Starting price 700 Final price
(sold)Põhja-Norra mägimaastik
23. Eerik Haamer Põhja-Norra mägimaastik 1957. 66.5 x 124 cm (framed) Starting price 5 200 Final price 5 200
Rüblikud
24. Linda Kits-Mägi Rüblikud 1958. 110 x 82 cm (framed) Starting price 3 100 Final price
(sold)Külatee lehmadega
25. Karl Burman (seenior) Külatee lehmadega 1960. vm 22.5 x 32 cm (framed) Starting price 700 Final price
(sold)Tuvid
26. Lepo Mikko Tuvid 1960. oil, canvas 73 x 50 cm (framed) Starting price 2 200 Final price 3 800
Õuel
27. Henn Roode Õuel 1962. 55 x 62 cm (framed) Starting price 1 600 Final price
(sold)Tantsijad
28. Olev Subbi Tantsijad 1962. 177 x 119 cm (framed) Starting price 21 000 Final price 21 000
Vana mänd
29. Günther Reindorff Vana mänd 1963. vm 27 x 34 cm (framed) Starting price 1 500 Final price
(sold)Jõeäärne maastik
30. Elmar Kits Jõeäärne maastik 1963. 67.5 x 84 cm (framed) Starting price 3 800 Final price 4 100
(sold)Sinised kellukad
31. Malle Leis Sinised kellukad 1967. mixed media on paper lm 69 x 58 cm (framed) Starting price 3 100 Final price
Seltskond
32. Valdur Ohakas Seltskond 1968. oil, cardboard 36.5 x 30 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
(sold)Vanalinna vaade
33. Richard Uutmaa Vanalinna vaade 1971. 73 x 100 cm (framed) Starting price 3 800 Final price 4 900
(sold)Ükssarv
34. Jüri Arrak Ükssarv 1989. 50 x 61 cm (framed) Starting price 3 300 Final price 5 000
(sold)Viiul
35. Paul Allik Viiul 1990. 47 x 55.5 cm (framed) Starting price 1 100 Final price 2 150
(sold)Daam kübaraga
36. Evald Okas Daam kübaraga 1991. lm 100 x 75 cm (framed) Starting price 2 100 Final price 2 100
(sold)Piazza del Pozzo
37. Olev Subbi Piazza del Pozzo 1993. oil, cardboard 90 x 120 cm (framed) Starting price 4 500 Final price 7 400
(sold)Vanalinna motiiv
38. Miljard Kilk Vanalinna motiiv 2002. 104 x 82.5 cm (framed) Starting price 3 400 Final price