Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_43.jpg

Haus Gallery 27.04.2000 13:56-27.04.2000 00:00

HAUS / VI AUCTION, 2000 spring

27.apr.2000.a. Kirjanike maja musta laega saalis. Enampakkumisel oli 35 kunstiteost, neist müüdi 25

< back
(sold)Saaremaa rand tuulikuga
1. Edmond Arnold Blumenfeldt Saaremaa rand tuulikuga 1944. Oil on canvas 70 x 85 cm Starting price 2 237 Final price 3 835
(sold)Hundikuristik
2. Karl Burman (seenior) Hundikuristik 1906. Water-colour 49 x 33 cm Starting price 575 Final price 805
Tallinna vaade Niguliste kirikuga
3. Karl Burman Tallinna vaade Niguliste kirikuga 1958. Water-colour 60 x 71 cm Starting price 703 Final price
Talumaastik
4. Paul Burman Talumaastik undated. Oil on cardboard 53 x 70 cm Starting price 3 132 Final price
Rannamaastik
5. Nigul Espe Rannamaastik 1961. Oil on cardboard 49 x 69 cm Starting price 831 Final price
Tallinna vaade
6. Julius Gentalen Tallinna vaade 1942. Oil on canvas 77 x 68 cm Starting price 1 662 Final price
Pea
7. Aleksander Grinev Pea 1928. Water-colour 48 x 60 cm Starting price 2 429 Final price
(sold)Vangid
8. Andrus Johani Vangid 1934. Oil on canvas 48 x 60 cm Starting price 2 173 Final price 2 173
(sold)Kiriku all
9. August Kilgas Kiriku all 1924. Oil on canvas 30 x 37 cm (not framed) Starting price 1 662 Final price 1 790
(sold)Jorjenid
10. Alfred Kongo Jorjenid undated. Tempera, cardboard 68 x 50 cm Starting price 1 150 Final price 1 470
(sold)Lilled
11. Nikolai Kull Lilled undated. Oil on canvas 53 x 39 cm Starting price 1 214 Final price 1 374
(sold)Maastik
12. Eduard Kutsar Maastik 1942. Oil on canvas 46 x 75 cm Starting price 1 214 Final price 1 630
(sold)Maalijad
13. Endel Kõks Maalijad 1939. Oil on canvas 90 x 99 cm Starting price 3 515 Final price 5 305
(sold)Talumotiiv Läänemaalt
14. Ants Laikmaa Talumotiiv Läänemaalt 1913. 30 x 36 cm Starting price 2 493 Final price 2 493
(sold)Naise portree
15. Ants Laikmaa Naise portree 1924. 36 x 33 cm Starting price 2 812 Final price 2 812
(sold)Natüürmort pirnidega
16. Lydia Mei Natüürmort pirnidega 1960. Water-colour 26 x 34 cm Starting price 959 Final price 1 438
(sold)Tagahoovis
17. Hando Mugasto Tagahoovis 1933. Monotype 30 x 40 cm Starting price 831 Final price 831
(sold)Jääminek Emajõel
18. Kalju Nagel Jääminek Emajõel 1958. Oil on canvas 60 x 80 cm Starting price 831 Final price 1 118
Maastik järvega
19. Roman Nyman Maastik järvega undated. Oil on canvas 69 x 90 cm Starting price 2 876 Final price
(sold)Perekond
20. Eduard Ole Perekond 1926. Pen drawing 23 x 16 cm Starting price 575 Final price 824
(sold)Maastik keldriga
21. Erich Pehap Maastik keldriga 1941. Water-colour 48 x 33 cm Starting price 767 Final price 844
(sold)Viljalõikus Laulasmaal
22. Agu Pihelga Viljalõikus Laulasmaal 1949. Oil on canvas 50 x 61 cm Starting price 1 086 Final price 1 150
Maastik
23. Juhan Püttsepp Maastik 1943. Oil on cardboard 40 x 50 cm Starting price 895 Final price
(sold)Loomade jootmine
24. Eduard Rüga Loomade jootmine 1942. Woodcut 19 x 24 cm Starting price 320 Final price 396
(sold)Toolse laht
25. Richard Sagrits Toolse laht 1954. Oil on canvas 65 x 92 cm Starting price 1 534 Final price 2 429
(sold)Kallad lambiga
26. Richard Sagrits Kallad lambiga 1966. Oil on cardboard 69 x 49 cm Starting price 1 150 Final price 1 630
Sirelid
27. Rudolf Sepp Sirelid 1935. Oil on canvas 60 x 72 cm Starting price 1 086 Final price
Lõvisuud
28. Arnold Simson Lõvisuud 1975. Oil on canvas 52 x 66 cm Starting price 959 Final price
Jalapesija
29. Roman Treuman Jalapesija 1954. Oil on cardboard 51 x 34 cm Starting price 1 214 Final price
Maastik
30. Anna Triik-Põllusaar Maastik 1942. Water-colour 37 x 45 cm Starting price 895 Final price
(sold)Päästepaadi väljasõit
31. Richard Uutmaa Päästepaadi väljasõit 1941. Oil on canvas 80 x 102 cm Starting price 3 643 Final price 3 771
Mullavere
32. Ado Vabbe Mullavere 1952. Water-colour 28 x 39 cm Starting price 1 406 Final price
(sold)Maastik
33. Aleksander Vardi Maastik undated. Oil on paper 30 x 58 cm Starting price 1 023 Final price 1 374
(sold)Lõvid
34. Eduard Wiiralt Lõvid 1949. Dry point 23 x 43 cm Starting price 1 534 Final price 1 917
(sold)Otepää maastik
35. Johannes Võerahansu Otepää maastik 1944. Oil on canvas 89 x 126 cm Starting price 3 451 Final price 3 451