Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 01.11.2018 20:00-01.11.2018 22:00

Haus Gallery's Autumn Auction

See the artworks here

< back
Tütarlapse portree
1. Carl Timoleon Von Neff Tütarlapse portree 1840-1850. Watercolor, paper vm 19.5 x 15.3 cm (framed) Starting price 5 500 Final price
(sold)Mererand
2. Nikolai Triik Mererand 1905. Oil, canvas 27 x 37.5 cm (framed) Starting price 6 900 Final price 9 300
Natüürmort laternaga
3. Alfred Hirv Natüürmort laternaga 1900-1910. Watercolor lm 63.7 x 51 cm (framed) Starting price 5 400 Final price
(sold)Linnavaade. 1910ndate l�pp - 1920ndate algus
4. Paul Burman Linnavaade. 1910ndate l�pp - 1920ndate algus undated. Gouache, tempera, paper lm 37.7 x 48.3 cm (framed) Starting price 4 300 Final price 4 300
Hiline võõras (Öine külaline)
5. Eduard Wiiralt Hiline võõras (Öine külaline) 1923. Drypoint, copper etching plm 24.7 x 24.2 cm (framed) Starting price 2 300 Final price
(sold)Rannamännid
6. Paul Liivak Rannamännid 1920. Watercolor vm 41.6 x 49.5 cm (framed) Starting price 1 700 Final price 2 350
(sold)Vaikelu gladioolidega vaasis. 1920-30ndad
7. Maximilian Maksolly Vaikelu gladioolidega vaasis. 1920-30ndad undated. Oil, canvas 108 x 89 cm (framed) Starting price 2 800 Final price 2 800
(sold)Lodi Emajõel.1930ndad
8. Aleksander Remmel Lodi Emajõel.1930ndad undated. Oil, canvas 66.5 x 82 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 3 500
(sold)Naised pesu pesemas. 1920-30ndad
9. Andrei Jegorov Naised pesu pesemas. 1920-30ndad undated. km 35 x 49.3 cm (framed) Starting price 2 300 Final price 4 000
(sold)Tallinna vaade. 1930ndad
10. Andrei Jegorov Tallinna vaade. 1930ndad undated. Tempera, cardboard 30.2 x 19 cm (framed) Starting price 1 900 Final price 2 450
(sold)Bajadeerid
11. Eduard Wiiralt Bajadeerid 1930. Aquatint, vernis mou plm 34.3 x 26.3 cm (framed) Starting price 2 400 Final price 2 400
(sold)Kuuvalgus
12. Boris Ottenberg Kuuvalgus 1935. Oil, canvas 40 x 53 cm (framed) Starting price 1 700 Final price 2 650
(sold)Ema s�lelapsega
13. Nikolai Kummits Ema s�lelapsega 1935. Oil, canvas 89 x 71 cm (framed) Starting price 14 000 Final price 14 000
Kevade
14. Eerik Haamer Kevade 1936. Oil, canvas 70 x 64.5 cm (framed) Starting price 47 000 Final price
(sold)Altja motiiv
15. Richard Uutmaa Altja motiiv 1939. Oil, masonite 81 x 93 cm (framed) Starting price 6 600 Final price 10 400
(sold)Puhkehetk põllul
16. Felix Randel Puhkehetk põllul 1940. Oil, canvas 63.5 x 78.5 cm (framed) Starting price 2 800 Final price 5 600
(sold)Parvetajad
17. Alo Hoidre Parvetajad 1941. Monotype km 48.3 x 54 cm (framed) Starting price 1 800 Final price
(sold)Natüürmort lillevaasi ja merekarpidega
18. Lydia Mei Natüürmort lillevaasi ja merekarpidega 1942. vm 46.5 x 36 cm (framed) Starting price 700 Final price 700
Natüürmort lilledega
19. Elmar Kits Natüürmort lilledega 1943. Oil, cardboard 58 x 69.5 cm (framed) Starting price 3 700 Final price
Lillevaas
20. Jaan Grünberg Lillevaas 1945. km 33.2 x 24 cm (framed) Starting price 1 200 Final price
(sold)Notre-Dame'i katedraal Pariisis
21. Johannes Võerahansu Notre-Dame'i katedraal Pariisis 1945. Oil, plywood 45.5 x 52 cm (framed) Starting price 13 000 Final price 13 000
Mehed kalakastidega
22. Eerik Haamer Mehed kalakastidega 1946. Oil, canvas 27 x 35 cm (framed) Starting price 4 400 Final price
(sold)Tallinna vaade
23. Evald Okas Tallinna vaade 1946. Autolitography km 31 x 41.5 cm (framed) Starting price 550 Final price 550
(sold)Tartu jaamas. 1940ndate II pool
24. Karl Burman (seenior) Tartu jaamas. 1940ndate II pool undated. Watercolor, cardboard vm 13.7 x 21.1 cm (framed) Starting price 600 Final price 850
(sold)Jalgratturid
25. Gustav Mägi Jalgratturid 1949. 26 x 40 cm (framed) Starting price 800 Final price 800
Sügismaastik taluga
26. Johannes Saal Sügismaastik taluga 1953. vm 28 x 38 cm (framed) Starting price 700 Final price
(sold)Õhtu rannal
27. Evald Okas Õhtu rannal 1955. Oil, canvas 48.5 x 79.5 cm (framed) Starting price 4 200 Final price 4 200
(sold)Kaks moosekanti (Pierrot ja Arlekiin)
28. Endel Kõks Kaks moosekanti (Pierrot ja Arlekiin) 1950. Oil, masonite 100 x 79.8 cm (framed) Starting price 5 600 Final price 9 500
(sold)Natüürmort kalade ja jahukotiga
29. Viktor Leškin Natüürmort kalade ja jahukotiga 1957. Oil, canvas 46 x 75 cm (framed) Starting price 1 200 Final price 1 200
(sold)Talvine Toomemägi
30. Elmar Kits Talvine Toomemägi 1959. Oil, canvas 61.5 x 76.5 cm (framed) Starting price 9 000 Final price 15 800
(sold)Lambad
31. Olev Subbi Lambad 1960. Oil, cardboard 60 x 85 cm (framed) Starting price 5 100 Final price 7 800
(sold)Tütarlaps kollases
32. Olev Subbi Tütarlaps kollases 1962. Oil, canvas 100 x 74.5 cm (framed) Starting price 5 200 Final price 8 300
Valged liiliad aknal
33. Valerian Loik Valged liiliad aknal 1962. Oil, canvas 70 x 60 cm (framed) Starting price 2 400 Final price
(sold)Baar
34. Valdur Ohakas Baar 1963. Oil, canvas 102 x 141.5 cm (framed) Starting price 15 500 Final price 22 500
Tütarlapse portree
35. Aino Bach Tütarlapse portree 1964. Monotype km 35 x 30 cm (framed) Starting price 3 300 Final price
(sold)Saaremaa maastik
36. Richard Uutmaa Saaremaa maastik 1964. Oil, canvas 65 x 100 cm (framed) Starting price 4 900 Final price 9 500
(sold)Kolmas aastaaeg
37. Joann Voldemar Saarniit Kolmas aastaaeg 1965. Oil, cardboard 50.5 x 122 cm (framed) Starting price 1 300 Final price 3 550
(sold)Tiskre rand
38. Karl Burman Tiskre rand 1967. Watercolor vm 49 x 63 cm (framed) Starting price 1 400 Final price 1 400
(sold)Tiigrid linnas
39. Sirje Runge Tiigrid linnas 1969. 153 x 104.5 cm (not framed) Starting price 16 000 Final price 16 000
(sold)Lõuna-Eesti maastik
40. Harri Pudersell Lõuna-Eesti maastik 1970. Oil, canvas 64.5 x 92 cm (framed) Starting price 1 400 Final price
(sold)Maastik Piritalt
41. Märt Bormeister Maastik Piritalt 1978. Oil, cardboard 49.5 x 79.5 cm (framed) Starting price 1 800 Final price 1 800
(sold)Päevitamas
42. Lüüdia Vallimäe-Mark Päevitamas 1981. vm 18.2 x 18.5 cm (framed) Starting price 1 000 Final price 1 700
(sold)Tuul
43. Andres Tolts Tuul 1983. Oil, canvas 80 x 100 cm (framed) Starting price 4 300 Final price 4 900
Laine
44. Jaan Elken Laine 1987. Oil, canvas 48.5 x 60 cm (framed) Starting price 2 700 Final price
(sold)Eesti maastik
45. Andres Tolts Eesti maastik 1988. Oil, canvas 110 x 140 cm (framed) Starting price 6 200 Final price
(sold)Natüürmort ananassiga
46. Paul Allik Natüürmort ananassiga 1990. Oil, canvas 61 x 75 cm (framed) Starting price 1 900 Final price 4 050
(sold)Lilled
47. Alo Hoidre Lilled 1992. Oil, canvas 58.5 x 59 cm (framed) Starting price 1 600 Final price 1 600
(sold)Kaljujoonised
48. Renaldo Veeber Kaljujoonised 1999. plm 75 x 59.5 cm (framed) Starting price 700 Final price 2 050
(sold)Lind mehega
49. Jüri Arrak Lind mehega 2017. Oil, canvas 73 x 60 cm (framed) Starting price 3 800 Final price 3 800