Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_47.jpg

Haus Gallery 09.05.2002 14:22

HAUS / X AUCTION, 2002 spring

Oksjonil oli 43 teost, neist müüdi 24. Online-kataloogis on näha müüdud ja müümata teosed

< back
(sold)Uks
1. Roman Nyman Uks 1908. Vm. 24 x 18 cm Starting price 575 Final price 575
(sold)Evangelist Johannes
2. Peet Aren Evangelist Johannes 1920. Vm. 10 x 11 cm Starting price 575 Final price 575
Maastik roosaga
3. Ado Vabbe Maastik roosaga 1930. Vm. 15 x 21 cm Starting price 831 Final price
Pariisi katused
4. Andrus Johani Pariisi katused 1937. Lm. 29 x 35 cm Starting price 352 Final price
(sold)Arkeia
5. Eduard Wiiralt Arkeia 1938. Plm 24 x 48 cm Starting price 1 598 Final price 1 598
Naine peegliga
6. Aino Bach Naine peegliga 1938. Plm 39 x 30 cm Starting price 479 Final price
(sold)Rannaküla
7. Hugo Lepik Rannaküla 1942. 78 x 100 cm Starting price 1 534 Final price 1 534
Tallinna vaade
8. Nikolai Kummits Tallinna vaade 1944. Km. 18 x 18 cm Starting price 767 Final price
(sold)Talv
9. Eduard Kutsar Talv 1945. 24 x 33 cm Starting price 383 Final price 831
(sold)Maastik
10. Ado Vabbe Maastik 1950. 12 x 20 cm Starting price 352 Final price 352
(sold)Viru väljak Tallinnas
11. Oskar Raunam Viru väljak Tallinnas 1952. Vm. 15 x 23 cm Starting price 767 Final price 1 214
(sold)Tallinna vaade
12. Richard Sagrits Tallinna vaade 1952. 35 x 50 cm Starting price 959 Final price 959
(sold)Lõppvinjett
13. Günther Reindorff Lõppvinjett 1953. Km. 11 x 12 cm Starting price 256 Final price 415
(sold)Talvine maastik
14. Richard Uutmaa Talvine maastik 1956. 50 x 70 cm Starting price 1 150 Final price 1 374
(sold)Baleriin
15. Nikolai Kormašov Baleriin 1957. 113 x 64 cm Starting price 1 853 Final price 2 908
(sold)Krimm
16. Nikolai Kormašov Krimm 1959. 50 x 70 cm Starting price 1 150 Final price 1 150
Sügisene natüürmort
17. Richard Sagrits Sügisene natüürmort 1959. 50 x 70 cm Starting price 1 342 Final price
(sold)Turg. (Kavand II)
18. Henn Roode Turg. (Kavand II) 1960. 37 x 48 cm Starting price 1 470 Final price 1 534
(sold)Tartu õhtu
19. Valve Janov Tartu õhtu 1960. 42 x 60 cm Starting price 511 Final price 703
Mere ääres
20. Enn Põldroos Mere ääres 1964. 59 x 72 cm Starting price 1 086 Final price
(sold)Kompositsioon hallis
21. Aleksander Vardi Kompositsioon hallis 1965. Lm. 41 x 31 cm Starting price 895 Final price 895
Hobulaid. (Haapsalu seeriast).
22. Johannes Võerahansu Hobulaid. (Haapsalu seeriast). 1965. 60 x 83 cm Starting price 1 150 Final price
Karjala maastik.
23. Valdur Ohakas Karjala maastik. 1965. 60 x 79 cm Starting price 1 534 Final price
(sold)Akt kassiga.
24. Ilmar Malin Akt kassiga. 1965. 36 x 68 cm Starting price 511 Final price 639
(sold)Öine Vanaturu kael
25. Märt Bormeister Öine Vanaturu kael 1966. Vm. 61 x 45 cm Starting price 383 Final price 735
(sold)Põõsad
26. Jüri Arrak Põõsad 1966. Oil on canvas 40 x 50 cm Starting price 895 Final price 895
(sold)Metsasiht
27. Olav Maran Metsasiht 1966. 50 x 59 cm Starting price 1 023 Final price 1 023
(sold)Kompositsioon figuuridega
28. Edgar Valter Kompositsioon figuuridega 1967. 92 x 64 cm Starting price 1 150 Final price 1 917
Hiiu naine
29. Evald Okas Hiiu naine 1968. Vm. 29 x 20 cm Starting price 256 Final price
(sold)Keset ruudulist.
30. Silvia Jõgever Keset ruudulist. 1967. 43 x 51 cm Starting price 575 Final price 575
Pojengid rohelisel
31. Elmar Kits Pojengid rohelisel undated. 49 x 41 cm Starting price 1 214 Final price
Maastik
32. Alfred Kongo Maastik undated. 68 x 92 cm Starting price 1 023 Final price
(sold)Risttee.
33. Lembit Sarapuu Risttee. 1970. 35 x 47 cm Starting price 447 Final price 607
(sold)Maastik enne unenägu
34. Toomas Vint Maastik enne unenägu 1974. 50 x 50 cm Starting price 1 534 Final price 1 534
Tool
35. Andres Tolts Tool 1975. 125 x 110 cm Starting price 2 493 Final price
Vorm I.
36. Aili Vint Vorm I. 1976. 105 x 100 cm Starting price 2 237 Final price
(sold)Koidula ja Leineri tänava nurgal.
37. Jaan Elken Koidula ja Leineri tänava nurgal. 1978. 100 x 140 cm Starting price 3 515 Final price 3 515
Pealkirjata
38. Siim-Tanel Annus Pealkirjata 1979. 42 x 42 cm Starting price 383 Final price
Oktoober-purpur.
39. Lola Liivat Oktoober-purpur. 1981. 98 x 87 cm Starting price 1 598 Final price
Pillimees (Seto)
40. Rein Kelpman Pillimees (Seto) 1983. 128 x 113 cm Starting price 2 940 Final price
Esimene rohelus
41. Paul Allik Esimene rohelus 1986. 65 x 72 cm Starting price 1 470 Final price
Kompositsioon kolmnurgaga.
42. Valeri Vinogradov Kompositsioon kolmnurgaga. 1993. 104 x 120 cm Starting price 2 812 Final price
Uni
43. Jüri Arrak Uni 1995. 50 x 69 cm Starting price 1 534 Final price
Magav mees
44. Jüri Arrak Magav mees 1965. Km. 27 x 34 cm Starting price 1 534 Final price