Auction > Past > Haus Gallery

ok_na_7.jpg

Haus Gallery 12.10.1999 13:41-12.10.1999 00:00

HAUS / V AUCTION, 1999 autumn

12.okt.1999.a. Maarjamäe lossis. Enampakkumisel oli 31 kunstiteost, neist müüdi 26.

< back
Oberstdorfi maastik
1. Konrad Mägi Oberstdorfi maastik 1922. Oil on canvas 41 x 26 cm Starting price 6 391 Final price
(sold)Muusad
2. Ado Vabbe Muusad 1948. Oil, paper 46 x 56 cm Starting price 1 662 Final price 3 611
(sold)Esimene lumi
3. Jaan Vahtra Esimene lumi 1943. Water-colour, oil, paper 36 x 51 cm Starting price 831 Final price 1 086
(sold)Rahutus
4. Eduard Wiiralt Rahutus 1952. pl. 28 x 44 cm Starting price 1 534 Final price 1 534
(sold)Maastik
5. Aleksander Vardi Maastik 1944. Oil, paper 58 x 80 cm Starting price 2 109 Final price 2 876
(sold)Kompositsioon I
6. Aleksander Vardi Kompositsioon I 1969. 61 x 56 cm Starting price 1 534 Final price 2 013
(sold)Floksid
7. Juhan Muks Floksid 1948. Oil, cardboard 70 x 49 cm Starting price 1 214 Final price 1 214
Mägiste maastik
8. Kristjan Teder Mägiste maastik 1948. Oil on canvas 65 x 92 cm Starting price 2 684 Final price
Maastik
9. Eduard Kutsar Maastik 1943. Oil on canvas 30 x 41 cm Starting price 575 Final price
(sold)Saialilled
10. Jaan Grünberg Saialilled 1935. Oil, paper 51 x 40 cm Starting price 1 470 Final price 1 470
(sold)Varakevadine Emajõgi
11. Albert Kesner Varakevadine Emajõgi 1959. Oil on canvas 73 x 92 cm Starting price 1 150 Final price 1 182
(sold)Vaade St.-Cloud'st
12. Karin Luts Vaade St.-Cloud'st 1929. Pencil, paper 19 x 26 cm Starting price 511 Final price 524
Kompositsioon halastajaõega
13. Natalie Mei Kompositsioon halastajaõega 1921. Water-colours, paper on cardboard 25 x 18 cm Starting price 447 Final price
(sold)Sügis
14. Nigul Espe Sügis 1932. Oil on canvas 35 x 42 cm Starting price 1 150 Final price 1 150
(sold)Vaade Toompeale
15. Valerian Loik Vaade Toompeale 1970. Oil on canvas 57 x 70 cm Starting price 1 086 Final price 1 150
(sold)Visandid hobusepeadest
16. Andrus Johani Visandid hobusepeadest 1936. Lt. 43 x 34 cm Starting price 639 Final price 639
Saaremaa maastik
17. Johannes Võerahansu Saaremaa maastik 1957. Oil on canvas 73 x 115 cm Starting price 1 342 Final price
Alpikannid
18. Alfred Kongo Alpikannid 1979. 57 x 46 cm Starting price 1 023 Final price
Tartu lilleturg
19. Arnold Simson Tartu lilleturg 1947. Oil on canvas Starting price 1 917 Final price
Lõuna-Eesti maastik
20. Elmar Kits Lõuna-Eesti maastik 1958. Oil on canvas 100 x 150 cm Starting price 3 515 Final price
(sold)Vaikelu kalaga
21. Endel Kõks Vaikelu kalaga 1950. kj. 38 x 46 cm Starting price 959 Final price 959
Astrid
22. Linda Kits-Mägi Astrid 1965. Oil on canvas 72 x 43 cm Starting price 3 132 Final price
Talu Pakri saarel
23. Nikolai Kull Talu Pakri saarel 1938. Oil on canvas 56 x 70 cm Starting price 1 598 Final price
(sold)LILLED
24. Ann Audova LILLED 1947. Oil on cardboard 36 x 41 cm Starting price 831 Final price 2 045
(sold)Saaremaa maastik
25. Lepo Mikko Saaremaa maastik 1957. Oil on canvas 60 x 73 cm (not framed) Starting price 1 534 Final price 1 534
(sold)Vaade rannakülale
26. Richard Uutmaa Vaade rannakülale 1965. Oil on canvas 72 x 99 cm Starting price 1 470 Final price 1 470
(sold)Karikakravälu
27. Richard Sagrits Karikakravälu 1966. Oil on canvas 55 x 102 cm Starting price 1 470 Final price 2 461
(sold)ROOSID
28. Priidu Aavik ROOSID 1959. Oil on canvas 27 x 40 cm Starting price 447 Final price 1 246
Akt
29. Richard Kaljo Akt 1939. pl. 30 x 24 cm (not framed) Starting price 320 Final price
(sold)Nina kaluriküla
30. Ernst Tiido Nina kaluriküla 1948. Etching pl. 24 x 32 cm Starting price 352 Final price 352
Preili Fanny v. Siversi portree
31. Ottomar Mänd Preili Fanny v. Siversi portree 1939. Oil on canvas 57 x 45 cm Starting price 1 406 Final price