Auction > Past > Haus Gallery

Haus Gallery 23.10.2003 14:37-23.10.2003 00:00

HAUS GALLERY XIIIth ART AUCTION 2003 autumn

The results of the 13th art auction

< back
Maastik
1. Peet Aren Maastik 1949. Water-colours, gouache, paper (glued on cardboard) 36 x 44 cm Starting price 1 023 Final price
(sold)Vaade Tallinnale
2. Edmond Arnold Blumenfeldt Vaade Tallinnale 1941. Oil on canvas 46 x 55 cm Starting price 1 598 Final price 2 237
(sold)Tallinna vaade
3. Vladimir Bogatkin Tallinna vaade 1969. Oil on canvas 64 x 80 cm Starting price 1 406 Final price 2 908
(sold)Tatari fontään
4. Märt Bormeister Tatari fontään 1953. Oil on cardboard 25 x 35 cm Starting price 863 Final price 863
Õhtune rand
5. Märt Bormeister Õhtune rand 1953. Oil on cardboard 25 x 35 cm Starting price 863 Final price
(sold)Maastik lehmaga
6. Paul Burman Maastik lehmaga 1920. Oil on cardboard 69 x 98 cm Starting price 4 026 Final price 4 026
(sold)Mees mere ääres
7. Eugen Gustav Dücker Mees mere ääres undated. Oil, canvas, cardboard 46 x 32 cm (framed) Starting price 3 004 Final price
(sold)Talvine Tallinn
8. Julius Gentalen Talvine Tallinn 1960. Oil, canvas, cardboard 61 x 50 cm Starting price 1 086 Final price 1 534
Maastik
9. Jaan Grünberg Maastik undated. Monotype 44 x 62 cm Starting price 1 662 Final price
Fishermen
10. Eerik Haamer Fishermen 1948. Oil, canvas 65.5 x 92.5 cm (framed) Starting price 3 068 Final price 4 218
(sold)Hispaania motiiv
11. Eerik Haamer Hispaania motiiv 1958. Coal, watercolor, paper lm 51 x 64 cm (framed) Starting price 2 493 Final price 3 803
(sold)Natüürmort
12. Alfred Hirv Natüürmort 1910. Oil on canvas 45 x 61 cm Starting price 7 350 Final price 9 683
(sold)Akt roosiga
13. Alfred Hirv Akt roosiga 1900. Oil on canvas 35 x 28 cm Starting price 3 707 Final price 5 081
(sold)Saanisõit
14. Oskar Georg Adolf Hoffmann Saanisõit 19. Oil on wood 11 x 15 cm Starting price 3 771 Final price 5 816
(sold)Sadam õhtul
15. Andrei Jegorov Sadam õhtul 1930. Tempera on cardboard 24 x 31 cm (not framed) Starting price 831 Final price 2 237
(sold)Pargis
16. Andrus Johani Pargis 1934. Watercolor, chalk, sanguine, paper 54 x 44 cm Starting price 2 429 Final price 4 090
Lilled
17. Elmar Kits Lilled 1944. Oil on veneer 33 x 47 cm (not framed) Starting price 1 598 Final price
(sold)Kevad
18. Elmar Kits Kevad 1960. Oil on canvas 128 x 194 cm Starting price 5 560 Final price 5 752
(sold)Natüürmort ikooniga
19. Natüürmort ikooniga 1972. Polyvinyl, masonite 59 x 50 cm Starting price 1 150 Final price 1 150
Kalasadam
20. Raivo Korstnik Kalasadam 1962. Oil on cardboard 48 x 69 cm Starting price 831 Final price
(sold)Capri
21. Endel Kõks Capri 1982. Oil on canvas 37 x 46 cm Starting price 1 342 Final price 1 342
Sigma x green
22. Endel Kõks Sigma x green 1970. Acrylic, glass fiber fabric 100 x 81 cm Starting price 3 515 Final price
(sold)Talumaastik
23. Ants Laikmaa Talumaastik 1927. Pastel, paper 25 x 34 cm Starting price 2 684 Final price 2 684
(sold)Seened ja kann
24. Valerian Loik Seened ja kann 1970. Oil, canvas, cardboard 34 x 45 cm Starting price 1 023 Final price 1 438
(sold)Sügislilled violetis gammas
25. Olav Maran Sügislilled violetis gammas 1973. Gouache, distemper, cardboard 71, 5 x 52 cm Starting price 1 086 Final price 1 086
Karksi ürgorg
26. Lepo Mikko Karksi ürgorg 1975. Oil on canvas 50 x 72 cm Starting price 1 662 Final price
(sold)Maastik
27. Hando Mugasto Maastik 1929. Monotype Vm. 38 x 44 cm Starting price 1 406 Final price 2 141
(sold)Maastik kellatorniga (Kihelkonna)
28. Konrad Mägi Maastik kellatorniga (Kihelkonna) 1913. Oil on canvas 61 x 68 cm Starting price 10 098 Final price 21 826
(sold)Portreed (teine portree pöördel)
29. Valdur Ohakas Portreed (teine portree pöördel) 1963. Oil on plywood 49 x 37 cm Starting price 767 Final price 767
(sold)Portreed (teine portree pöördel)
30. Valdur Ohakas Portreed (teine portree pöördel) 1963. Oil on plywood 49 x 37 cm Starting price 767 Final price 767
Akt
31. Evald Okas Akt 1976. Ink, paper Vm. 45 x 35 cm Starting price 575 Final price
Laevad lahel
32. Boris Ottenberg Laevad lahel 1930. Oil on cardboard 24 x 29 cm Starting price 1 023 Final price
(sold)Maastik
33. Henn Roode Maastik 1960. Oil on cardboard 56 x 67 cm Starting price 1 086 Final price 1 182
(sold)Akt
34. Richard Sagrits Akt 1958. Oil on cardboard 34 x 49 cm (not framed) Starting price 1 086 Final price 2 237
Metsatöölised
35. Sigrid Uiga Metsatöölised 1962. Oil on canvas 68 x 62 cm Starting price 1 662 Final price
(sold)Traalpüügil
36. Richard Uutmaa Traalpüügil 1956. Oil on canvas 50 x 70 cm Starting price 1 726 Final price 4 793
(sold)Mehed ja hobused
37. Ado Vabbe Mehed ja hobused 1940. Oil on cardboard 43 x 54 cm Starting price 4 346 Final price 4 346
(sold)Etüüd looduses
38. Voldemar Vaga Etüüd looduses 1939. Coloured pencil, paper 34 x 25 cm (framed) Starting price 959 Final price 959
(sold)Pangodi
39. Aleksander Vardi Pangodi 1961. Oil on canvas 64 x 100 cm Starting price 3 579 Final price 3 579
(sold)Talu männiga
40. Johannes Võerahansu Talu männiga 1923. Gouache, tempera, paper 34 x 50 cm Starting price 1 598 Final price 1 981
(sold)Linnavaade
41. Johannes Võerahansu Linnavaade 1936. Oil on canvas 48 x 69 cm Starting price 2 045 Final price 4 154
(sold)Haaremis
42. Eduard Wiiralt Haaremis 1926. Etching, aquatint Plm 34 x 79 cm Starting price 2 748 Final price 3 963
(sold)Aktid maastikus
43. Eduard Wiiralt Aktid maastikus 1934. Soft lacquer Plm 39 x 46 cm Starting price 1 790 Final price 2 333